Odp: więcej gadżetów - 22/03/2008 16:09
Endrjus dzięki za zdjęcia i podanie ceny ! Dziś w sklepiku zauważyłem że pojawiła się nowa koszulka z napisanem na karku "Duma Pomorza" i złotym gryfem, szkoda że największy rozmiar jaki był to L ;/
dobre pytanie, z nowych ''gadżetów'' kupiłem tylko pasiaka bo był normalny a takiego szukałem a chciałbym sie zaopatrzyć w inne pamiątki i się wstrzymałem bo mam nadzieje ze coś zrobicie fajnego i cena nie będzie grała roli bo za dobrą koszulkę czy bluzę mógłbym wydać nawet więcej niż 90zł na bluzę
Najbardziej rozwaliła mnie cena za polo damskie .. 119 zł
Wiesz cena to z kosmosu, ale jakie wykonanie tego pola. Logo zajebiste jakby drukowane w drukarce, a guziczki tez przyszyte "elegancko"
A i hologram swoje kosztuje
Zapomniałem o HOLOGRAMIE ! Toż to on tak podbija ceny
Hologram przeciez jest najwazniejszy!
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: więcej gadżetów - 24/03/2008 16:40
Jak by ktoś miał nadmiar otwieraczy z bosmana i nie tylko to proszę o kontakt pod numerem gadu gadu 2869052 lub [email protected] prośba kolekcjonera otwieraczy jak by ktoś co miał niech się odezwie pozdr
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Najbardziej rozwaliła mnie cena za polo damskie .. 119 zł
Wiesz cena to z kosmosu, ale jakie wykonanie tego pola. Logo zajebiste jakby drukowane w drukarce, a guziczki tez przyszyte "elegancko"
hehe, co racja to racja. To samo pomyslalem jak to zobaczylem. Ale przyglądaląc sie dłuzej postanowilem zakupic owy towar ale tylko ze względu, że dobrze stałem z budżetem. Okazało sie ze ta polówka jest całkiem niezła ale warta mniej wiecej 50-70 zl nie wiecej
Odp: więcej gadżetów - 18/04/2008 19:46
Mam pytanie czy jutro na meczu otwarte beda sklepiki z pamiątkami ?? I jeszcze jedno czy na piastów w tym sklepiku Pogoni sa te bluzy niebieskie z gryfem na plecach ??
Odp: więcej gadżetów - 22/04/2008 20:29
witam wszystkich i chcialem sie dowiedziec czy mozna gdzies kupic jakies fajne ciuchy związane z Pogonią i bardzo zaciekawiła mnie taka rzecz: http://pogon.v.pl/fotorelacje/albums/505/25.jpg
mozna wiedziec skad albo gdzie mozna kupic taki sweter
witam wszystkich i chcialem sie dowiedziec czy mozna gdzies kupic jakies fajne ciuchy związane z Pogonią i bardzo zaciekawiła mnie taka rzecz: http://pogon.v.pl/fotorelacje/albums/505/25.jpg
Go chyba nie można kupić, chyba ze Mario ci go sprzeda:d
tych swetrów nie ma w sprzedaży One są tylko dla pracowników klubu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.