Odp: więcej gadżetów - 21/06/2007 22:44
Witam.
Poszukuje jakiejs bluzy Pogonii. Czy dalo by rade cos zalatwic? Moze jakas sie nie sprzedala? Moze komus sie znudzila? Jak by co to moj nr gg 7465579
a ci co rzucają serpentyny i konfetti to też mogą taką kurtke nabyć
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Ostatnio w mieście widzialem gościa w kurtce gratanotwej z 2 paksami bordowego i herbem Pogońi na sercu, na meczu Pogoń nowa- baltyk zauwazylem ze ludzie ktorzy wieszali flagi na plocie rowniez mieli takie kurtki
chialbym sie dowiedziec czy te kurtki mozna nabyc w szczecinie, bo w fali nie widzialem nic podobnego ;]
pozdrawiam
Niestety nie mozna ich kupic bo są to kurtki dla"ludzi ktorzy wieszają flagi"
pozdrawiam
Ostatnio w mieście widzialem gościa w kurtce gratanotwej z 2 paksami bordowego i herbem Pogońi na sercu, na meczu Pogoń nowa- baltyk zauwazylem ze ludzie ktorzy wieszali flagi na plocie rowniez mieli takie kurtki
chialbym sie dowiedziec czy te kurtki mozna nabyc w szczecinie, bo w fali nie widzialem nic podobnego ;]
pozdrawiam
pozdrawiam
No poniekąd dla tych co wieszają, ale...
o wkoncu właściwy człowiek, to jak z tymi kurtkami??
pozdrawiam
pozdrawiam
No poniekąd dla tych co wieszają, ale...
o wkoncu właściwy człowiek, to jak z tymi kurtkami??
No to moze ja wedlug CIebie nie jestem odpowiedni ale udziele CI odpowiedzi-kurtki zostaly zrobione dla MW.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Jednak uchylę rąbka tajemnicy, żeby was nie martwić, to zapowiem, że planujemy prace nad jakimiś gadżetami, wiadomo teraz są wakacje i inne priorytety, ale jeśli się uda to w przeciągu najbliższych tygodni, będzie wszystko wiadomo i pojawią się pierwsze propozycje.
I MW nie przewiduje kolejnych edycji, ktoś chce to wie, gdzie i do kogo się zgłosić.
Jednak uchylę rąbka tajemnicy, żeby was nie martwić, to zapowiem, że planujemy prace nad jakimiś gadżetami, wiadomo teraz są wakacje i inne priorytety, ale jeśli się uda to w przeciągu najbliższych tygodni, będzie wszystko wiadomo i pojawią się pierwsze propozycje.
ja bym chcial ale do kogo sie zglosic to nie wiem no ale jak nie da rady to trudno, jakos przezyje
Mam małe pytanko a mianowicie, gdzie mozna nabyć bluzę z kapturem "Portowcy" lub jakąś inną ? Byłem na Turzynie i niestety nie było. Proszę o odp. Pozdro ;-)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.