Odp: więcej gadżetów - 24/05/2006 12:30
a ja mam pytanie gdzie waszym zdaniem jest najwiekszy wybor szali, bo poczulem potrzebe zopatrzenia sie w nowy, ale jakis bym chcial nietypowy i taki wyjebany jakis
Odp: więcej gadżetów - 24/05/2006 17:55
Nietypowy? Może sam stwórz projket i wykonaj zlecenie takie szalika. Co prawda kosztuje wtedy trochęwiecej, ale maż pewność, że jest to jedyny i orginalny szal.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
i wlasnie tego nei powinno byc... (wg mnie) bo tworzy sie milion piecset szali a z tego tylko 10 poprawnych estetycznie i naprawde ladnych, a co najwazniejsze powiedz mi dla kogo idzie ta kasa ? nie lepiej poprosic kogos o wyrobienie szala, tak zeby kasa poszla na oprawy ?
Odp: więcej gadżetów - 24/05/2006 20:39
Wiem, sam sięna tym lekko przejechałem ,ale jesli ktoś ma ogromną potrzebę orginalności to jakieś wyjście jest. Nie wszystkie szale, które powstały w taki sposób sa złe, zdarzają się całkiem dobre, czego przykłady mieliśmy już na forum...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.