Zakupiłem ostatnio tą Rybaczkę i Ten "uniwersalny" rozmiar jest dość duży.Wg mnie rozmiar XL chyba.
Co do jakości, to przyznać trzeba że bazarowe rybaczki od chińczyka są lepszej jakości, ale granatowo-bordowych nie maja w ofercie
... "Grajcie tak, żeby na trybunach znowu było 20 tysięcy"...
Zakupiłem ostatnio tą Rybaczkę i Ten "uniwersalny" rozmiar jest dość duży.Wg mnie rozmiar XL chyba.
Co do jakości, to przyznać trzeba że bazarowe rybaczki od chińczyka są lepszej jakości, ale granatowo-bordowych nie maja w ofercie
Rybaczka to nie garnitur na miare. Jeden ma większy łeb inny malutki łepek, z ta wielkościa przesadziłaes bo taka samą czapke z powodzeniem nosi mój syn w wieku 9 lat
Jeśli chodzi o jakość, to kupowałeś więc trzabyło sprawdzić czy Ci odpowiada. Dla jednego koszulka od zóltego jest ok, dla drugiego Puma jest słaba i musi wybierac tylko między Hugo Bossem a Lacoste. Kazdy ma swoje zdanie. Jakośc trzeba łaczyc z dobrą cena i wybierac optymalne rozwiazania, bo zapewne nie kupił bys rybaczki za 80 czy 100 zł
Rybaczka to nie garnitur na miare. Jeden ma większy łeb inny malutki łepek, z ta wielkościa przesadziłaes bo taka samą czapke z powodzeniem nosi mój syn w wieku 9 lat
Jeśli chodzi o jakość, to kupowałeś więc trzabyło sprawdzić czy Ci odpowiada. Dla jednego koszulka od zóltego jest ok, dla drugiego Puma jest słaba i musi wybierac tylko między Hugo Bossem a Lacoste. Kazdy ma swoje zdanie. Jakośc trzeba łaczyc z dobrą cena i wybierac optymalne rozwiazania, bo zapewne nie kupił bys rybaczki za 80 czy 100 zł
Z wielkością wcale nie przesadziłem, być może w zależności od partii rozmiar się różnił.
Co do jakości kupując wiedziałem za co płacę, po prostu uważam że mogła by być ona lepsza. Mam na myśli grubość materiału z jakiego została uszyta. Nie wydaje mi się aby to znacząco podniosło koszt jej produkcji.
... "Grajcie tak, żeby na trybunach znowu było 20 tysięcy"...
Cześć, wiadomo coś już co z bluzami "Morski klub sportowy" ?
Od dawna są do odbioru w Jokerze.
Ps. Mikołajki tuz tuż
A przy tej okazji nie jeden kibic bardzo ucieszyłby się z dobrego granatowo-bordowego prezentu. Dlatego też uruchamiamy dodatkową, otwartą sprzedaż gadżetów ze sklepu GBstyl!
Znajdziecie nas w biurze SKPS, w budynku klubowym:
- w niedzielę od 13:00 do 17:00
- w poniedziałek od 15:00 do 19:00.
Serdecznie zapraszamy!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.