A że się tak jeszcze zapytam w Fali to jakie to stoisko z odżywkami? bo wcześniej gadżety kupowałem albo w Quality Shop albo przez gbstyl stąd moja niewiedza.
Od dzisiaj na naszym internetowym sklepie www.gbstyl.pl dostępna jest kolejna koszulka Biała koszulka o dużej gramaturze wykonana w 100% z wysokiej jakości bawełny. Na środku dwa poziome pasy(granatowy i bordowy oczywiście), na nich napis Duma Pomorza wraz z gryfem.
Koszulka oraz rozmiarówka poniżej, natomiast niebawem kolejna granatowo-bordowa produkcja.... będzie się działo !
Odp: więcej gadżetów - 03/08/2012 18:07
Na dniach do Fali trafi koszulka "Duma Pomorza". W dodatku uzupełniona zostanie rozmiarówka koszulek Herb i Wracamy. Dostępne też będą opaski silikonowe.
Odp: więcej gadżetów - 28/09/2012 10:44
Macie może w zanadrzu pomysł na czapkę, nie chodzi mi tu o zimową bo takie mam, zresztą zimy nie ma, ale taką typowo z cienkiego materiału, żeby tylko nakryć łysy łeb wieczorami i podczas jesiennych chłodniejszych dni?
Zima coraz szybciej się zbliża do nas. Już teraz można zauważyć, że jakoś ciężej się nam wstaje, za oknem hula wiatr i robi się po prostu mniej przyjemnie, dlatego ogłaszamy zimowe szaleństwo w Granatowo Bordowym Stylu !
Niedługo nasz asortyment szalików poszerzy się o kolejne 4 pozycje, a w dodatku dostępna będzie ponownie dobrze wam znana czapka pasiak
Ponadto informujemy, że na naszym w sklepie uzupełniliśmy wszystkimi rozmiarami bluzę stójkę, która jest idealna na zbliżające się pory roku.
Prezentujemy projekty szalików, które ukażą się niebawem(przedstawiamy na razie 3, 4-ty będzie niespodzianką):
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.