Odp: więcej gadżetów - 11/04/2009 11:54
Kawał dobrej roboty z tymi koszulkami. Człowiek robi się spokojniejszy gdy widzi że atmosfera wokół Pogoni wychodzi na prostą. Oby tak dalej
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: więcej gadżetów - 14/04/2009 13:12
Mam pytanie co do tej koszulki "Wychowani na.." czy ktoś już ją nabył? interesuje mnie czy nie spierają się napisy na koszulce
"Mówię to co myślę milczę jeśli czegoś nie wiem
To mój osobisty sukces i owoc wiary w siebie."
Koszulka zrobiona naprawde profesjonalnie. Co prawda jeszcze nie prałem ale robiona w solidny sposób o czym więcej powiedzieć mogą sami twórcy. Warta zakupienia.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: więcej gadżetów - 14/04/2009 16:45
Widac pani z Fali ostroznie podchodzi do tematu.Tak na prawde bluzy powinny byc w sprzedazy pod koniec tygodnia, ale wiadomo ze nikt reki sobie uciac za to nie da.Wiadomo, ze poczatki sa dosc trudne, wiec prosimy o wyrozumialosc.Szanujac Wasz czas, proponuje, zebyscie poczekali na informacje na forum.Na pewno sie pojawi wraz z bluzami(i innymi gadzetami ) w sklepach.Jedyne co mozemy zapewnic, to to, ze juz wkrotce nie bedzie problemow z kupnem , rozmiarami, jak i to, ze asortyment bedzie sie zwiekszal(i tu potzrebna jest pomoc wszystkich - popyt ), a priorytetem, bedzie jakosc produkcji i poszanowanie barw.A to wszystko dla dobra ruchu kibicowskiego POGONI SZCZECIN
Jezeli bedziesz ja pral w pralce to poprostu wylacz wirowanie a koszulka i napis beda Ci sluzyc na lata, bo wiekszosc tego typu nadrukow peka i schodzi przez wlasnie wirowanie w pralce.
Mam pytanie co do tej koszulki "Wychowani na.." czy ktoś już ją nabył? interesuje mnie czy nie spierają się napisy na koszulce
Jezeli bedziesz ja pral w pralce to poprostu wylacz wirowanie a koszulka i napis beda Ci sluzyc na lata, bo wiekszosc tego typu nadrukow peka i schodzi przez wlasnie wirowanie w pralce.
Pomimo jak pisal P. ze zostala zastosowana specjalna technika, takie koszulki najlepiej prac recznie, wywrocone na lewa strone, najlepsza metoda i zawsze niezawodna co do jakosci barw i nadruku
Odp: więcej gadżetów - 15/04/2009 13:35
co wy gadacie o metodach!!
nosic prac w pralce z wirowaniem a jak wyblaknie albo napis sie zniszczy kupowac nowa a stara kobiecie do spania sprezentowac!! tak sie nakreci popyt i bedzie wiecej i lepszych gadzetow
Odp: więcej gadżetów - 15/04/2009 14:39
Na turzynie "wychowani na..." już nie ma, widać się rozchodzi wszystko jak bułki cieple , jak tak dalej pójdzie to za pół roku to stoisko będzie za małe żeby pomieścić cały asortyment.
Na turzynie "wychowani na..." już nie ma, widać się rozchodzi wszystko jak bułki cieple , jak tak dalej pójdzie to za pół roku to stoisko będzie za małe żeby pomieścić cały asortyment.
a teraz gastronomicy powinni sie głęboko zastanowic, czy stac ich na niezarabianie na gadżetach, czyli czy nadal marketingiem powinna zajmowac sie Marta B.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.