Odp: więcej gadżetów - 18/03/2004 10:12
jak to juz ktos powiedzial dobrze ze wogole sie cos ruszylo z sprzedaza pamiatek ale nie sposob dodac ze nie tego oczekiwalismy .mysle ze juz lepszym wyjsciemy byloby naprawde wynajecie jakiegoso malego pomieszczenia w tym Galaxy bo to stoisko to przypominalo lekka prowizorke. zreszta nie bylo tam zadnego nowego gadzetu ktorego jeszcze nie znamy .miejmy nadzieje ze to tylko "zlego milego poczatki " chyba na prawdziwy sklepik przyjdzie nam poczekac az Ptakowi uda sie zakupic ten budynek na Grunwaldzkim i kiedy Adidas wykona dla nas wszystkie gadzety zamowione
w czasie mojej wizyty obecni byli Matlak ,Bilinski,Andruszczak i Pani Ptak [Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-03-18 10:18]
Jest pomysł na wypuszczenie takiej serii,już ugadany ale stoji w martwym punkcie bo...pewna osoba dość długo wykonuje projekty.Kiedy będą one gotowe wyjdzie w pełni dostępna seria gadzetów Pogoni w stylu bardziej ''kibicowskim'' niż te dostępne aktualnie.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: więcej gadżetów - 28/12/2005 22:28
Juz dawno się o tym mówiło, żeby takie coś wypuścić, ale jak zawsze niema kto tym sie zająć tzn.nie ma kto kasy wyłożyć...choc temat stary szukam chętnych na bluzy z kapturem (szare i czarne) z newielkim herbem Pogońi na piersi...koszt ok 60-70 zł...musze jeszcze dogadać tylko ta kwestie z MW bo coś na oprawe z tego trzeba by było rzucić...także chetni na meila.
Chusty z herbem Pogoni też nadal są w sprzedaży...na dniach moze koszulki z różnymi ciekawymi motywami ( testuje nową technike nadruku i niewiem jak się ona sprawdzi...a może ktos z Was ma ciekawe projekt na koszulki
Kolejna sprawa to bluzy z tym napisem białym POGON SZCZECIN (gotyk) wykonanym przez U-96. Jeśli by się znalazło na nie chętnych 10 osób to można je wykonać.Koszt 60-65 zł.
Im więcej tych gadzętów na poxczątek by poszło tym bardziej bym się zajął ich produkcją
Juz dawno się o tym mówiło, żeby takie coś wypuścić, ale jak zawsze niema kto tym sie zająć tzn.nie ma kto kasy wyłożyć...choc temat stary szukam chętnych na bluzy z kapturem (szare i czarne) z newielkim herbem Pogońi na piersi...koszt ok 60-70 zł...musze jeszcze dogadać tylko ta kwestie z MW bo coś na oprawe z tego trzeba by było rzucić...także chetni na meila.
Chusty z herbem Pogoni też nadal są w sprzedaży...na dniach moze koszulki z różnymi ciekawymi motywami ( testuje nową technike nadruku i niewiem jak się ona sprawdzi...a może ktos z Was ma ciekawe projekt na koszulki
Kolejna sprawa to bluzy z tym napisem białym POGON SZCZECIN (gotyk) wykonanym przez U-96. Jeśli by się znalazło na nie chętnych 10 osób to można je wykonać.Koszt 60-65 zł.
Im więcej tych gadzętów na poxczątek by poszło tym bardziej bym się zajął ich produkcją
Ja bym się wstępnie pisał na bluzę z napisem gotyckim, tylko jak ona dokładnie miałaby wyglądać ?
Tez jestem Zainteresowany tą bluzą ! ona jest z kapturem ??
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: więcej gadżetów - 30/12/2005 10:59
Tez bylbym chetny na bluze. Proponuje moze jakis temat zrobic z lista kto kupuje, tak jak to bylo z opaskami. Wszcystko by bylo jasno i czytelnie napisane ilu jest chetnych.
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Odp: więcej gadżetów - 30/12/2005 12:12
To robimy tak...kto chętny na jakies bluzy niech pisze na meila [email protected] zamowienie tzn kolor i rozmiar oraz czy z herbem czy ten gotyk...co jakiś czas będę informował...myślę, że tym razem pójdzie to już konkretnie i wreści wyjdze.Czas zamowień do 15 stycznia.
Bluzy są z kapturem (grube) w kolorach czarnym i szarym (tzw.melanż)
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: więcej gadżetów - 30/12/2005 20:38
hmm ... bede zainteresowany jesli dowiem sie jaka bedzie cena +/- i jakie rozmiary ... no i oczywiscie wykona projekt U-96 albo ... narodowiec (plastyk musi zaprojektowac minimum ladnie )
Odp: więcej gadżetów - 30/12/2005 22:23
No jak by była bluza to bym był chętny na 99%,bo nie wiem jak by z kasą było moze bym nie miał ale dla bluzy Pogoni by sie napewno skołowało
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.