Stowarzyszenie „ Portowcy ” informuje, że jutro w punkcie ksero mieszczącym się na rogu ul. Mickiewicza i Karłowicza będzie można zakupić bilety na MŁYN na pojedynek Portowców z Flotą Świnoujście.
Kibice będą mogli także zakupić pamiątki produkowane przez SKPS „ Portowcy ”. Punkt otwarty będzie do godziny rozpoczęcia meczu.
Odp: więcej gadżetów - 12/03/2010 10:44
Mam pytanie , sledze aukcje szali na allegro i zauważyłem szal SKPS , czemu cena wysyłki jest taka droga ? ja jako kolekcjoner zamykam się w 7 zł od sztuki
Mam pytanie , sledze aukcje szali na allegro i zauważyłem szal SKPS , czemu cena wysyłki jest taka droga ? ja jako kolekcjoner zamykam się w 7 zł od sztuki
Cena za wysylke jest taka w sklepie internetowym jak i na Allegro. Bez wzgledu na ilosc zamawianych towarow cena pozostaje bez zmian, czyli zamawiajac kilka produktow to SKPS doklada roznice. Przesylki wysylane sa priorytetem i w zabezpieczajacych kopertach co rowniez kosztuje
Cena za wysylke jest taka w sklepie internetowym jak i na Allegro. Bez wzgledu na ilosc zamawianych towarow cena pozostaje bez zmian, czyli zamawiajac kilka produktow to SKPS doklada roznice. Przesylki wysylane sa priorytetem i w zabezpieczajacych kopertach co rowniez kosztuje
Ok rozumiem , cena wysyłki ma zachęcić do większych zakupów . Dzięki za odp !
Odp: więcej gadżetów - 15/03/2010 15:13
Mam pytanko. Dostalem pasek Pogoni w prezencie, ale niestetyza duzy i chcialbym wyminic na mniejszy rozmiar. Gdzie dokladnie wklubie moge to zalatwic?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.