Odp: więcej gadżetów - 17/12/2006 11:10
kalendarze A2 sa juz w sprzedazy. Mozna je nabywac w CH Fala i na Turzynie a od jutra rowniez przezallegro.
wieczorem wkleje foty.
cena: 12zl
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Jest możliwość kupna koszulki ziny bez napisów "Portowcy" i "Bosman" rozmiar L ?? Info takie było podane na stronie głównej - wszystkie możliwe pkt sprzedaży objechałem i wszędzie było rozczarowanie (z mojej strony oczywiście)!! Teraz na allegro też niema możliwości kupna takiej koszulki... więc pytam: Czy będzie jeszcze taka możliwość? Jestem bardzo zainteresowany nawet jeśli miałbym troche poczekać!
jak najbardziej tak. czyste koszulki jeszcze nie dojechały. będą na dniach.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756554504 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.