Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 11/10/2005 21:50
Widze że cały entuzjazm z tego tematu sie wypalił ... Na początku wszyscy pisali że tak trzeba ruszyć stadion !! że będziemy mieli najgłosniejszy doping na świecie !! najwyższą frekwencja i oprawy . A teraz cisza... moim zdaniem na meczach sie nic nie zmieniło i jest jak to było przedtem... Pozostaje mi tylko zanucić piosenke ''A miało być tak pięknie...''
Niestety jeden człowiek w tym przypadku Sandał choćby nie wiem co robił nie zrobi z naszego stadioniku no chociażby takiego Kamp noł ... a szkoda
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 11/10/2005 23:50
to zastanow sie chlopak ile mozna powtarzac to samo ciagle?? zaczyna sie robic nudne..temat nawiniety i niech kazdy pilnuje wokol siebie..jak jeden drugi zalapia blaszke za nie spiewanie to zaczna albo zmienia sektor.i tak nie ma opocji zeby caly stadion dopingowal,bo sa ludzie i ludziska...a po raz kolejny gadac i gadac nic nie daje!a moim zdniem widac poprawe sytuacji z dopingiem pozdro
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Heh...no i wychodzi tu TWoja niewiedza i slaba znajomosc tematu. Frekwencja rzadzi sie tym ze jest najwyzsza gdy druzyna zwycieza i jest na fali - jezeli sie tak nie dzieje to i na stadion przychodzi mniej ludzi. I nie ma tu znaczenia o dziwo w ktorej lidze gramy, bo najprostrzym przkladem jest nie tak odlegla II liga, gdzie na mecze przychodzilo wiecej ludzi niz obecnie. Powod? Zwyciestwa Pogoni - to po pierwsze. Jesli chodzi o doping to moze nie wyglada to za ciekawie, jest jedna wazna rzecz - jest on prowadzony nieprzerwanie. Podobal mi sie doping we Wronach i na meczu z Legia, czyli jednak mozna. To po drugie. Oprawy? Tu sie nie wypowiem, bo nie bede obiektywny. A po trzecie nigdy w zyciu nie chcialbym miec takiej atmosfery jak na "Kamp noł" - to jeden wielkii piknik, oprawy organizuje wynajeta to tego firma, a stadion krzyczy glownie po bramkach. To nie ma nic wspolnego z ultras. Ogolnie cala ta liga hiszpanska z roku na rok jest coraz slabsza kibicowsko i poza porama ekipami to malo sie tam na trybunach dzieje, wiec...nastepnym razem zanim cos napiszesz to pomysl 2 razy czy masz racje. Pzdr
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
w całej rozciagłosci sie z taba zgadzamale sa pewne niedociagnieca mianowicie to ze na II lidze bylo duzo lidze zawdzieczamy tanszym biletom(o polowe) a przynajmniej wiele moich znajomych tak mowi i nie tylko, ale na pewno zwyciestwa Pogoni sie takze do tego przyczynily i to w duzym stopniu pozdro
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
a tak wogle zawsze powodem są wyniki jak zespół wygrywa to jest 15-18tys a jak przegrywa to już dużo mniej.
W sumie, dochodzi do tego jeszcze ewentualna transmisja w Canal +. Wielu jest takich, którzy wolą usiąść na kanapie we własnym domu lub w pubie z kolegami.
Pozdrawiam
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
no to mam nadzieje,że przekkrzyczymy tych paru buraków z grodziska:-) coś dawno się nie odzywałem,ale ma się taką MAŁĄ sprawę na karku i niedługo Wy też o tym się dowiecie.Co niektórzy wiedzą o co biega,ale milczą:-) wiecie lepiej nie zapeszac.A My kolejny raz zedrzemy gardddłłłłaaaa!
co ty znowu kombinujesz ??
to ja ciepak sie nazywam ja poprosze pięć bosmanów codzień słów tych używam jestem piekny i uroczy codzień mam przekrwione oczy
Widze że cały entuzjazm z tego tematu sie wypalił ... Na początku wszyscy pisali że tak trzeba ruszyć stadion !! że będziemy mieli najgłosniejszy doping na świecie !! najwyższą frekwencja i oprawy . A teraz cisza... moim zdaniem na meczach sie nic nie zmieniło i jest jak to było przedtem... Pozostaje mi tylko zanucić piosenke ''A miało być tak pięknie...''
Niestety jeden człowiek w tym przypadku Sandał choćby nie wiem co robił nie zrobi z naszego stadioniku no chociażby takiego Kamp noł ... a szkoda
Heh...no i wychodzi tu TWoja niewiedza i slaba znajomosc tematu. Frekwencja rzadzi sie tym ze jest najwyzsza gdy druzyna zwycieza i jest na fali - jezeli sie tak nie dzieje to i na stadion przychodzi mniej ludzi. I nie ma tu znaczenia o dziwo w ktorej lidze gramy, bo najprostrzym przkladem jest nie tak odlegla II liga, gdzie na mecze przychodzilo wiecej ludzi niz obecnie. Powod? Zwyciestwa Pogoni - to po pierwsze. Jesli chodzi o doping to moze nie wyglada to za ciekawie, jest jedna wazna rzecz - jest on prowadzony nieprzerwanie. Podobal mi sie doping we Wronach i na meczu z Legia, czyli jednak mozna. To po drugie. Oprawy? Tu sie nie wypowiem, bo nie bede obiektywny. A po trzecie nigdy w zyciu nie chcialbym miec takiej atmosfery jak na "Kamp noł" - to jeden wielkii piknik, oprawy organizuje wynajeta to tego firma, a stadion krzyczy glownie po bramkach. To nie ma nic wspolnego z ultras. Ogolnie cala ta liga hiszpanska z roku na rok jest coraz slabsza kibicowsko i poza porama ekipami to malo sie tam na trybunach dzieje, wiec...nastepnym razem zanim cos napiszesz to pomysl 2 razy czy masz racje. Pzdr
w całej rozciagłosci sie z taba zgadzamale sa pewne niedociagnieca mianowicie to ze na II lidze bylo duzo lidze zawdzieczamy tanszym biletom(o polowe) a przynajmniej wiele moich znajomych tak mowi i nie tylko, ale na pewno zwyciestwa Pogoni sie takze do tego przyczynily i to w duzym stopniu pozdro
Za Bekdasa na meczu z Legią było ponad 20 tysięcy ludzi a bilety kosztowały nawet 40 zł, więc o czym mowa....
Za Bekdasa na meczu z Legią było ponad 20 tysięcy ludzi a bilety kosztowały nawet 40 zł, więc o czym mowa....
o " celu " .... Pogon za Bekdasa grala o mistrza i to przyciagalo 20 tys ludkow, w 2 lidze za Ptaka gralismy o awans ( i o mistrza II ligi ? ) a obecnie to nie gramy o nic, spadek nam nie grozi przynajmniej na razie a o miejscach pucharowych to mozemy sobie co najwyzej pomyslec....
o " celu " .... Pogon za Bekdasa grala o mistrza i to przyciagalo 20 tys ludkow, w 2 lidze za Ptaka gralismy o awans ( i o mistrza II ligi ? ) a obecnie to nie gramy o nic, spadek nam nie grozi przynajmniej na razie a o miejscach pucharowych to mozemy sobie co najwyzej pomyslec....
Malolat mi tego nie tłumacz...."o czym mowa" było skierowane do kolegi negującego argument o tym, że nie chodzi o cel ...a twierdzącego, że głównym argumentem spadku frekwencji jest cena biletów....pozdro
kamil334 - zdecyduj się czy ma racje czy nie... a tak wogle zawsze powodem są wyniki jak zespół wygrywa to jest 15-18tys a jak przegrywa to już dużo mniej. ale coz zrobić tak to już jest nie zmieni się to jeszcze przez długi czas.
mi nie chodzilo oto kto ma racje chcialem tylko dodac drugi powod duzej ilosci kibicow na stadionie, oba powody sa istotne i wlasciwe.
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
ciekawe jak to bedzie wygladalo.. jesli to wypali..i kibole Legii beda solidarnii pozostana pod tym stadionem czy po prostu se to oleja..i pojda na mecz..poprostu jestem ciekaw liczby kibicow Legii pod kasami pozdro..LEGIA&POGOŃ!!!
ponoc do srody sprzedano tylko 11biletow na LEGIE z Wisla P
Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.