Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/09/2005 23:47
Wieczorki sa juz dosc chlodne, na tyle aby mozna bylo wprowadzic w zycie akcje o kryptonimie "tupanie", oczywiscie z nieodlacznym rog-rog-rog - gul-gul.... to znaczy gol-gol-gol ma sie rozumiec.
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 01/10/2005 07:36
" Choć na ¶wiecie wiele klubów jest.
I może lepsze s± i sława większa jest.
My w Szczecinie mamy taki klub; któremu serca oddali¶my już.
Niebiesko czerwony sztandar nad stadionem powiewa powiewa.
Wiele tysięcy kibiców do boju zagrzewa zagrzewa.
Więc marsz marsz portowcy ukochana ma drużyno.
Czy wygrywasz;czy przegrywasz zawsze będziesz jedyna."
Dawno nie było słychać tej pie¶ni.
dosc dawno nie bylo: kto dzisiaj mecz wygrywa...??
" Choć na ¶wiecie wiele klubów jest.
I może lepsze s± i sława większa jest.
My w Szczecinie mamy taki klub; któremu serca oddali¶my już.
Niebiesko czerwony sztandar nad stadionem powiewa powiewa.
Wiele tysięcy kibiców do boju zagrzewa zagrzewa.
Więc marsz marsz portowcy ukochana ma drużyno.
Czy wygrywasz;czy przegrywasz zawsze będziesz jedyna."
Dawno nie było słychać tej pie¶ni.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/10/2005 21:50
Cze¶ć wszystkim pierwszy raz pisze na tym forum.Jestem młodym kibicem bo mam dopiero 15lat a na Pogoń chodze od 3lat.Na młynie jestem od kilku meczy i pewnie niekturzy powiedz± że poco tu pisze o młynie jak jeszcze tam nie powinienem chodzić.Wiem o tym ale na meczu Pogoń&GKS Bełchatów stałem na górze 11 sektora prawie przy płocie na 10 i moge spokoje powiedzieć ze tam nikt nie ¶piewa może kilka osób stoi ale nie spiewaj± ani troche jedza słonecznik i nawet jak jest komenda to szalików w góre nie biora(nie mówi±c o tych kturzy nawet nie posiadaj± szalików) nie robi± zupełnie nic i przeniosłem sie w inne miejsce bo kocham Pogoń i nie jest dla mnie obowi±zkiem ¶piewać tylko przyjemno¶ci±.Jak chcecie robić poż±dek na młynie to powinnisćie zacz±c od tych co nie¶piewaja bo wiekszosć takich w moim wieku ¶piewa wiecej niż wła¶nie tacy po 17-20pare lat o dziewczynach nie bede pisał bo jest inny od tego temat.A nierozumiem takich wła¶nie ludzi kturzy nie ¶piewaja na młynie bo poco oni wkońcu tam przyszli :/może i jestem głupi ale wydaje mi sie to głupie.
Cze¶ć wszystkim pierwszy raz pisze na tym forum.Jestem młodym kibicem bo mam dopiero 15lat a na Pogoń chodze od 3lat.Na młynie jestem od kilku meczy i pewnie niekturzy powiedz± że poco tu pisze o młynie jak jeszcze tam nie powinienem chodzić.Wiem o tym ale na meczu Pogoń&GKS Bełchatów stałem na górze 11 sektora prawie przy płocie na 10 i moge spokoje powiedzieć ze tam nikt nie ¶piewa może kilka osób stoi ale nie spiewaj± ani troche jedza słonecznik i nawet jak jest komenda to szalików w góre nie biora(nie mówi±c o tych kturzy nawet nie posiadaj± szalików) nie robi± zupełnie nic i przeniosłem sie w inne miejsce bo kocham Pogoń i nie jest dla mnie obowi±zkiem ¶piewać tylko przyjemno¶ci±.Jak chcecie robić poż±dek na młynie to powinnisćie zacz±c od tych co nie¶piewaja bo wiekszosć takich w moim wieku ¶piewa wiecej niż wła¶nie tacy po 17-20pare lat o dziewczynach nie bede pisał bo jest inny od tego temat.A nierozumiem takich wła¶nie ludzi kturzy nie ¶piewaja na młynie bo poco oni wkońcu tam przyszli :/może i jestem głupi ale wydaje mi sie to głupie.
Donosiciel !! a tak serio trzeba bylo troszke poczytac ten temat wiele juz bylo takich wpisow wiadomo ze chcesz jak najlepiej ale zamaist sie pzrenosic powiadom delikatnie osobe obok albo sam daj z siebie maksa moze ktos podlapie .........pozdro
wszystko cacy ale popracuj nad ortografi±. pozdro
"Wierzę, że inteligencja i strach s± nieodł±czne. Go¶cie którzy mówi±: ja się nie boję niczego - s± po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 11/10/2005 14:57
Dobra możecie troche przypasować mówie ze pierwszy tu pisze wiec chciałem sie przedastawić !a tak na marginesie to zawsze daje z siebie wszystko
Dobra możecie troche przypasować mówie ze pierwszy tu pisze wiec chciałem sie przedastawić !a tak na marginesie to zawsze daje z siebie wszystko
skoro spierwasz z przyjemnosci a nie z musu to czemu sie teraz tym cwalisz i szczycisz ?!?
" daje z siebie wszysto " - chcesz braw czy oklaskow ?! kurwa to ma byc w tobie a nie w twoim poscie ....
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 11/10/2005 21:12
no to mam nadzieje,że przekkrzyczymy tych paru buraków z grodziska:-) co¶ dawno się nie odzywałem,ale ma się tak± MAŁˇ sprawę na karku i niedługo Wy też o tym się dowiecie.Co niektórzy wiedz± o co biega,ale milcz±:-) wiecie lepiej nie zapeszac.A My kolejny raz zedrzemy gardddłłłłaaaa!
Jest jedna Rzecz,dla ktorej warto żyć. POGOŃ! I nie zmienia się NIC!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.