Odp: ¦piewamy k***a!!! - 29/09/2005 15:10
Mam to samo z bratem , na mecz idzie zawsze pierwszy ale to dobrze bo tak rodzi sie wiernosc
Oby jak najwiecej kibicow takich
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 29/09/2005 20:58
Dzi¶ rozkminiłem zeby przeprowadzic akcje ze piekło skanduje : CAŁY STADION UCZY SIĘ !! a po chwili ¶piewamy
O mój MKS-ie Ja kocham Cie... tak z dwa/ trzy razy a puzniej CAŁY STADION ODPOWIADA i my ¶piewamy piewsi a stadion powtarza . Jak by wypaliło to by dobry efekt dało. Pozdro
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 29/09/2005 21:21
Może za t± dobr± postawe odwdzienczymy się Ediemu piosnek±, w rytm piosenki La la bamba ¶piewać : AANDRAAAAINA AANDRAAAAINA tak jak to ¶piewaj± na Liverpoolu : Arne Rise... Przy¶piewka b łatwa i my¶le że fajna,
Dzięki. A co do mojego pisania na temat dziewcz±t i kobiet na meczach napisałem że " nie wszystkie takie s±". A Ty napewno do tych głupiutkich laseczek nie pasujesz; ponieważ potrafisz się wysłowić czego one nie potrafi±! pozdro
Może za t± dobr± postawe odwdzienczymy się Ediemu piosnek±, w rytm piosenki La la bamba ¶piewać : AANDRAAAAINA AANDRAAAAINA tak jak to ¶piewaj± na Liverpoolu : Arne Rise... Przy¶piewka b łatwa i my¶le że fajna,
a co on takiego zrobil, bo strzelil te 6 bramek, przeciez za to kase niezla dostaje.
ARTUUUR BUUGAAAJ , GRZEEEGORZ MAATLAK...
ps a tak w ramach najbliższego meczu ... MAAARIUUUSZ KUUURAS
ps2 to tylko propozyja
a co on takiego zrobil, bo strzelil te 6 bramek, przeciez za to kase niezla dostaje.
ARTUUUR BUUGAAAJ , GRZEEEGORZ MAATLAK...
ps a tak w ramach najbliższego meczu ... MAAARIUUUSZ KUUURAS
ps2 to tylko propozyja
Artur Bugaj na pewno
Mariusz Kuras zawsze
Grzesiek Matlak mial swoje'nietakty', za co niejednokrotnie uslyszal co nieco, ale mysle ze odkupil winy nieustepliwoscia i walka dla Pogonki
Edi...chuj w jego bramki (heheh, tylko niech sie nie obrazio i strzela dalej ),ale moglby podejsc, podziekaowac za doping, a nie gwiazdowac.Zeby zawodnikowi "typu" Ediego spiewano na meczu musialobu sie na prawde sporo stac...Pokazac przywizanie do barw i szacunek do klubu...I nie chodzi tu o rasizm ."Samozwanczo" kilkukrotnie probowano skandowac w przeszlosci nazwisko Bataty (nigdy nie poparte z gniazda) i w przeszlosci (czasy 2 ligi '95) Tobi Heyout i bodajze spiewane przez wszytskich, rozkrecane przez prowadzacego.Sam spiewalem, bo lubilem tego czarnuszka , nieco inne czasy
(...) i w przeszlosci (czasy 2 ligi '95) Tobi Heyout i bodajze spiewane przez wszytskich, rozkrecane przez prowadzacego.Sam spiewalem, bo lubilem tego czarnuszka , nieco inne czasy
Patyk - pamiętaj zawsze, że nasz Murzyn jest biały
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/09/2005 14:45
Moze zapytamy jutro na meczu Pilarza (niezależnie czy bedzie bronił czy nie) "Gdzie masz swój szalik hej Pilarz gdzie masz swój szalik..." ?
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/09/2005 16:09
mam propozycję. Udało by się na Cracovii rozwin±ć wszystkie sektorówki jakie mamy na kilku sektorach równocze¶nie?? Efekt byłby ¶wietny.
Choć na ¶wiecie wiele klubów jest
I może lepsze s± i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddali¶my już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.