Moim zdaniem ta piosenka przerasta możliwości większości osób na młynie niestety . Pierwszą zwrotkę jakoś jadą ale przy następnych to jest po prostu śmieszne , coś tam mamrocą pod nosem. Albo ludziom się zacznie chcieć śpiewać ,albo ta piosenka śpewana być nie powinna,bo to jest żenada w naszym wykonaniu
Choć na świecie wiele klubów jest i może lepsze są i sława większa jest, my w Szczecinie mamy taki klub któremu oddaliśmy serca swe!!!
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 25/09/2005 06:52
Słuchajcie.Chuj,jest jak jest.Młodych sie nie wyjebie i nawet nie myślę,żeby to miało jakiś sens.Wyjebać możemy opierdalaczy i niedzielnych "kiboli".My powinniśmy się zorganizować i trzymać się ekipą co jesteśmy na młynie.Wiele osób śmieje się ze mnie,że "Sandał prowadzi młyn gówniarzy".I CHUJ!!Czytam Wasze posty na innych tematach i b.dużo małoletnich osób mnie nie czai.Nie martwi mnie to,ważne żeby potrafili się zmobilizować do ostrego dopingu.Zajebiście by było,jakby wrócili Kolesie,(z którymi nie jedno się przeżyłona Młyn,ale wiem,że to jest mało realne,ze względów wiadomo jakich.Po prostu(I TO TRZEBA DO SKUTKU ROBIĆ!)nie bać sie powiedzieć Ziomkowi obok,żeby otworzył koparę,albo przemieścił sie na sektor obok.Wiem,że to jest temat nie od dzis,ale TRZEBA NON STOP o Tym mówić.Jestem przekonany,że damy radę .Ktoś kiedyś napisał,jak to Sandał prowadził doping z grupką 30 osób(bo i tak było)i jebało Nas wtedy,że chuj kładzie na Kiboli reszta stadionu,czy świata.Ważne było,że jesteśmy MY,POGOŃ SZCZECIN,że nie odwracamy się od Klubu,drużyny!To nie były puste słowa"Jesteśmy zawsze tam...",czy "Czy wygrywasz,czy nie..."Ktoś tam pierdoli o wieku,jebać to(oczywiście są pewne granice,i to trzeba trzymać,i wyekspadować ekipe dzieci na odpowiedni sektor)wielu się z Nas śmieje,Jebać to! pSY Nas w ich stylu często "doceniają" Jebać iCH! I mogę jeszcze pisać w chuj,JEBAĆ TO! JEST JEDNA RZECZ,DLA KTÓREJ WARTO ŻYC! POGOŃ! I NIE ZMIENIA SIĘ NIC!
Jest jedna Rzecz,dla ktorej warto żyć. POGOŃ! I nie zmienia się NIC!
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 25/09/2005 21:46
Mnie bardziej wkurwiają dziadki niż małolaty. Przykładowo na Legii siedziałem pod dachem i wapniak obok mnie cały czas narzekał, że mu flaga zasłania ( ta duża na płocie " BYLIŚMY TU I ZAWSZE BĘDZIEMY") albo jak sektorówki "1948" poszły w górę to coś pierdolił, że nie widzi jak piłkaże wychodzą i że śmierdzą mu stroboskopy a na chasło "WSZYSCY WSTAJĄ" - ja wtałem a ten coś sapie, że mu zasłaniam. Oczywiście nie mam nic przeciwko temu żeby przychodzili na mecze ale jak im nie pasuje to na vipy a jak ktoś nie ma pieniędzy to na niską a nie tam gdzie oprawy są, a te pod dachem wyglądają wyjątkowo fajnie i wrto je tam robić
popieram to (pewnie za kazdym razem )
Ale musimy pamietac, ze nawet lawine tworzy pojedynczy kamyczek a najdluzsza podroz zaczyna sie od pierwszego kroku. Wiec kto chce to sie przylaczy ale ktos musi zaczac i nie chodzi tutaj o prowadzacego, ale o nas. Szczerze powiedziawszy, te machanie dlonimi rodem z koszykowki , niby odprawianie ni to czarow ni gusel, srednio mi odpowiada. Tupania raczej zaden klub nie propaguje wiec moglibysmy byc pierwsi .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
HeHehe. Ja miałam Podobną akcje... tyle że na 11. Bo "dziadzio" kupił sobie bilet i chce widzieć co się dzieje-dlatego ja mam siedzieć i nie krzyczeć bo mu odbiór zakłucam... Raz nawet powiedział, ze jak jeszcze raz wstane i zaczne skakać i śpiewac to mi zajebie... Za mocny dziadek...
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 28/09/2005 16:27
Ten w środku na pierwszym planie to mój syn. Sorry że tak się chwalę ale jestem z niego dumny. Do młyna go nie puszczam bo jestem tego zdania że to nie dla niego jeszcze zdecydowanie miejsce. Ale piosenki i wszystkie przyśpiewki zna. Nawet te na inne kluby. A jak jest u Was czy zaszczepiacie swoim dzieciom lub młodszemu rodzeństwu Pogoń?
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 28/09/2005 20:15
Na początku tego wątku jest taki tekst:
"Dziś zgodnym rytmem biją nam
Nasze serca które my
Za Pogoń damy w każdy czas
Czy w czas dobry, czy w czas zły
Nie dla nas jest porażki smak
Nie dla nas forma zła
Na całe gardło krzyczmy tak
Pogoń Mistrza Polski ma
Gdziekolwiek Pogoń będzie grać
Blisko czy daleko stąd
Tam będzie z nią szczecińska brać
Aby dopingować ją"
Zauwazylem dwie male roznice, ale moze za bardzo zajmuje sie blahostkami...
Nasze serca które my
Nie dla nas forma zła
Pogoń Mistrza Polski ma
Blisko czy daleko stąd
Aby dopingować ją"
a wedlug mnie piosenka ta jest spiewana o wiele za szybko.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Nasze serca które my
Nie dla nas forma zła
Pogoń Mistrza Polski ma
Blisko czy daleko stąd
Aby dopingować ją"
a wedlug mnie piosenka ta jest spiewana o wiele za szybko.
Ehh jak wiekszosc piosenek, ktore spiewamy :/ I czesto tak jest, ze jak gdy kryta, albo reszta stadionu sie podlacza do spiewania, to nie nadaza, robi sie jakby echo i wychodzi z tego belkot...
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Ten w środku na pierwszym planie to mój syn. Sorry że tak się chwalę ale jestem z niego dumny. Do młyna go nie puszczam bo jestem tego zdania że to nie dla niego jeszcze zdecydowanie miejsce. Ale piosenki i wszystkie przyśpiewki zna. Nawet te na inne kluby. A jak jest u Was czy zaszczepiacie swoim dzieciom lub młodszemu rodzeństwu Pogoń?
... Synek sliczny miekne i wybaczam Ci te wredne rzeczy pisane o kobietach- kibickach
a co do zaszczepiania milosci do Pogoni, to moj mlodszy Brat jest juz Nia zarazony- zna wiele piosenek, gania z Vlepkami po pociagach , zabralam go na dwa piknik-wyjazdy (Wronki) i jest prawie na kazdym meczu. Mlyn oczywiscie to zakazany na razie obszar, ale nie ukrywam, ze kiedys pozwole mu tam wejsc :> zasluguje na to, bo to maly fanatyk Przydaloby sie jak najwiecej takich wiernych kibicow i tylko czekac, az przejda mutacje...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.