Co bed± mieli w dupie?? Dopingowanie,chodzenie na Pogoń?? A wymiana pokoleń
to raczej dłuższy proces niż 3-4 lata, bo ci co maj± teraz lat 14-15 będa mieli 18-19 więc bardziej uzupełnieni± młyn, przecież ci co teraz s±, za 3-4 lata nie będ± jeszcze tak starzy żeby przestać robić to co teraz robi± Z dopingiem najgorzej jest na obrzeżach młyna bo tam albo nie słychać albo po prostu ludzie ch.. kład± na ¶piewanie. Inna spraw± jest że zależy on takze od przebiegu meczu (jak Pogoń gra dobrze to doping jest dobry i ¶piewa prawie cały stadion; ale jak przegrywa lub słabo gra to nawet cały młyn nie ¶piewa). Głównym takim sposobem moim zdaniem na poprawienie dopingu jest to że Sandał musi być jeszcze lepiej słyszalny: jak się ¶piewa jakie¶ krótkie piosenki to jeszcze idzie bo mozna usłyszeć co krzycz± inni ale jak idzie jaka¶ dłuższa, której nie do¶ć że połowa nie zna to ta druga co ¶piewa robi to cicho i dalej nie dochodzi. Na Górniku Zabrze stałem z koleżk± na górze koło zegara to czasami normalnie musiałem się dokładnie przysłuchiwać żeby usłyszeć co jest ¶piewane. Inn± kwestia juz było to że u góry ¶piewało może 10 osób reszta siedziała i ogl±dała mecz.
Sorry ze sie wtracam jestem mlodym gowniarzem ale moze moj post tez sie cos bedzie liczy l.... Mam osobiscie 13lat a na ostatnich meczach (latwo mnie bylo Zobaczyc na Legi bo wczesniej metalem sie czy chodzic na mlyn) dawalem z siebie wszystko ... gdy wrocilem na chate mama mnie nie chciala wpuscic bo mialem tak zdarte gardlo ... nie rozpoznala mnie ! (dobrze ze mialem klucze ale to juz jest nie istotne) wiec ja naprawde i bez zadnych tutaj wyniesien czy czegos tam mowie ze CO NIEKTORZY 13-15 LATKOWIE spiewaja glosniej niz Ci co maja po 20< lat ... co do tego oc sie dzieje na mlynie to dol wogle nie spiewa da sie zauwazyc o ile u gory jest dobrze ..
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 20/09/2005 13:53
Zdecydowanie popieram zdanie KlocKa, aczkolwiek uwazam, ze powinna byc jakas granica wieku w tzw. "mlynie". Raczej nie bedzie sie czym szczycic, gdy ktos np. z Lodzi zobaczy, ze w mlynie 3/4 osob jest ponizej granicy pelnoletnosci...
PS: KloceK, dalej grasz w Salosie?
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 20/09/2005 15:20
Sorry ze sie wtracam jestem mlodym gowniarzem ale moze moj post tez sie cos bedzie liczy l.... Mam osobiscie 13lat a na ostatnich meczach (latwo mnie bylo Zobaczyc na Legi bo wczesniej metalem sie czy chodzic na mlyn) dawalem z siebie wszystko ... gdy wrocilem na chate mama mnie nie chciala wpuscic bo mialem tak zdarte gardlo ... nie rozpoznala mnie ! (dobrze ze mialem klucze ale to juz jest nie istotne) wiec ja naprawde i bez zadnych tutaj wyniesien czy czegos tam mowie ze CO NIEKTORZY 13-15 LATKOWIE spiewaja glosniej niz Ci co maja po 20< lat ... co do tego oc sie dzieje na mlynie to dol wogle nie spiewa da sie zauwazyc o ile u gory jest dobrze ..[/cytat]
no i pozniej ja z tob± trochę stałem i też spiewałem!!Ale popieRam twoj± wypowiedz!!!!!
... Szanuj dzielnicę, na której że¶ się wychował ...
Przesada byla jak uciekles i jakis Twoj chyba kolega wszedl i rozkrecal "chcemy sandala...", "sandal!" Z calym szacunkiem dla Ciebie Sandal JESZCZE nie czujesz stadionu...nie wiesz kiedy jest odpowiedni moment na dana przyspiewke, ale mysle, ze po paru meczach to wyczujesz...
Z całym szacunkiem dla Ciebie,nie czuję czego,stadionuA kto tam dopinguje?A 11 i 12 też w czę¶ci w chuja wali,bez obrazy dla tych,co oddaj± serce. Wiem,że w pewnym sensie ważne jest to,co dzieje się na boisku,ale bez przesady.¦piewamy Pogoń To My?I tak ma być.Vega,czaję o co Ci chodzi no i dam radę.ALE TYLKO Z WAMI!A co do megafonu (odp. do innych),będzie dobry,nie psolicyjny;D,wytrzymuj±cy moje natężenie głosu,nie ma sprawy;D
jak sandal mial megafon na (podajze) gorniku... na poczatku spotkania... i jak mowil do niego to nic nie slyszalem wiec dla mnie nie ma sensu... lepiej slysze jak sie wydzierasz... pozdro
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 22/09/2005 16:04
Co¶ mi się wydaje ze spiewała to Legia ostatnio, ale pewien nie jestem,choć w naszym wykonaniu tego dawno nie było,a szkoda...
choć częsciej można to uszłyszeć po drodze na mecz,w tramwaju itd
Te szare trybuny jeszcze zatętni± granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.