Mozliwe. Ale nie mam ochoty ogladac wytapetowanych dziewczynek na mlynie, ktore rzucaja kurwami na lewo i prawo. Podobnie ma sie z wyjazdami ( procz Wronek itp) Cos sie stanie, dostanei kamieniem w glowe i bedzie placz. Nikt Wam nie zabrania kibicowania, spiewania, ale bez przesady. Moze rajcuje Was
towarzystwo wszechobecnych facetow i chcecie sobie podniesc wlasne "JA"
Nie macie kolezanek czy co?
hmm...nie skomentuje tego nawet...
ja osobiscie uwazam ze mlyn to nie jest miejsce dla lasek..
ale co do innych rzeczy i np. wyjazdow - nie widze powodow zebym miala przestac jezdzic...
a i nie mart się koleżanki mamy i facetów też nie brakuje
Vasyl chyba nie wiesz z kim masz do czynienia
Brat się tak napina a gdyby nie te umalowane dziewczynki to nie miałby se z kim zdjęc robic i rozsylac do kolegów na gg....
Co do rzucania kamieniami, to kamieniem moge dostać ja , możesz dostać Ty, może dostać każdy z nas,kto jeździ na wyjazdy...I wydaje mi się ze w każdym wypadku byłby to "płacz"...
Każdy z nas jest odpowiedzialny za siebie i sam podejmuje pewne decyzje a potem ponosi ich konsekwencje...Co do lasek i młyna chyba wypowiedziałam się jednoznacznie wcześniej....
Ostatnio edytowany przez: Paulinus, 31 sierpnia 2005, 00:09 [1 raz(y)]
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 30/08/2005 23:13
Obecnie duza ilosc dzieciakow i szmulek przychodzi na mlyn (o ile mozna to nazwac jeszcze mlynem), nie ze wzgledu na doping tylko, dlatego ze jest to teraz modne.
Jak dla mnie 12 moze liczyc z 50 osob, ale takmi, ktorym zalezy. Kiedys zeby sie dostac do mlynu nie wystraczyly tylko chec spiewania, ale tez odpwiedni wiek.
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 30/08/2005 23:39
oczywiscie ze innej rady nie ma jak tylko selekcja
ps moze piekniejsza czesc trybun rownierz sie ogarnie i jakos sie zorganizuje jak w niektorych klubach ? zrobia same sobie selekcje i te sprawy
i nie chodzi tu o ogolnie znane i szanowane kobietki, bo wiadomo one sa bardziej ogarniete od 90% pozostalej publiki ale o te wszystkie malolaty ktore smigaja obecnie na mlyn
Ostatnio edytowany przez: ktn, 30 sierpnia 2005, 23:49 [1 raz(y)]
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 31/08/2005 09:05
no fajnie sporo osob jest za selekcja ale pomyślcie jak to zrobić jak bedzie pomysl jak to mozna probowac zadzialac... ale z drugiej strony sporo osob okolo 16 tez wie po co przychodzi i to by moglo byc troche nie fer w stosunku do czesci z młodych ktorzy za jakis czs beda motorem napedowym...
Bo fantazja jest od tego, aby bawić się aby bawić się na całego!!!!!
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 31/08/2005 17:12
Selekcja rzecz prosta- stoja odpowiednie osoby przed wjescie i wpuszczaja tych co maja tam byc. Co do dzieciakow, ktore mimo swojego wieku, angazuja sie w doping i wogole w Pogon to jezeli zostana "dostrzezone" to beda mogli wejsc. Reszta wyjazd. Tu nie tylko chodzi o jakosc, ale tez o wizerunek szczecinskiego mlynu.
Kiedys zaden gowniarz ponizej 18 lat nie mial wstepu i jakos nikt nie mial pretensji.Chyba, ze sie znało kogos, to wjazd byl ulatwiony... Kurwa gdzie te czasy
Selekcja rzecz prosta- stoja odpowiednie osoby przed wjescie i wpuszczaja tych co maja tam byc. Co do dzieciakow, ktore mimo swojego wieku, angazuja sie w doping i wogole w Pogon to jezeli zostana "dostrzezone" to beda mogli wejsc. Reszta wyjazd. Tu nie tylko chodzi o jakosc, ale tez o wizerunek szczecinskiego mlynu.
Kiedys zaden gowniarz ponizej 18 lat nie mial wstepu i jakos nikt nie mial pretensji.Chyba, ze sie znało kogos, to wjazd byl ulatwiony... Kurwa gdzie te czasy
w 100% popieram. Mlodsi moga isc na 10 i stac kolo plotu moze przy okazji polepsza akosc dopingu na luku
w 100% popieram. Mlodsi moga isc na 10 i stac kolo plotu moze przy okazji polepsza akosc dopingu na luku
Siemka Sandał!!!Dałbyś mi swoje gg bo mam ważną kwestie!Dzięki tobie jest zajebiście na stadionie i spróbój wypierdolić tych którzy nie śpiewają[beisbol]
Siema Dering!!!GG to jeszcze nie mam,cos mnie nie łączy z serwerem:-/tu masz moj adres:[email protected]
żeby tylko nie wyszło, że na młynie pustawo ...
a co z tymi co sie "opierdalaja" na dole mlynu?!lepiej zostawic mlodych ktorzy spiewaja i sie angazuja niz tych starych ktorym sie nie chce walczyka tanczyc ;/ takie jest moje zdanie...
żeby tylko nie wyszło, że na młynie pustawo ...
a co z tymi co sie "opierdalaja" na dole mlynu?!lepiej zostawic mlodych ktorzy spiewaja i sie angazuja niz tych starych ktorym sie nie chce walczyka tanczyc ;/ takie jest moje zdanie...
...Na POGOŃ przychodzicie patrzeć na towary, to WYPIERDALAĆ
Troszke ostro...Wiesz,ogulnie nie jestem za pannami na 12 ale jak już się dobra trafi to czemu nie popatrzeć? Taka reakcja świadczy tylko o tym że jestem zdrowy...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
[cytat=mccnex]
Dol mlyna zyje swoimi zasadami
No i właśnie to jest problem .... te własne zasadydołu ... zreszta pan BzM moze coś powiedzieć na ten temat, ciągle widze jak sie ciśnieniuje i na pewno ma powody.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
[cytat=mccnex]
No i właśnie to jest problem .... te własne zasadydołu ... zreszta pan BzM moze coś powiedzieć na ten temat, ciągle widze jak sie ciśnieniuje i na pewno ma powody.
szkoda, ze gniazda troche w dól sie nie da przesunac
[cytat=mccnex]
Kilka osob moze rzeczywiscie sobie dopingowac lub klasc laske. Nie powinien nikt do nich miec pretensji . Jednak wiekszosc "osob z dolu " to jest smiech na sali. Pseudośmiesznichuligani... chyba za bardzo sie poczuli.
[cytat=mccnex]
Kilka osob moze rzeczywiscie sobie dopingowac lub klasc laske. Nie powinien nikt do nich miec pretensji . Jednak wiekszosc "osob z dolu " to jest smiech na sali. Pseudośmiesznichuligani... chyba za bardzo sie poczuli.
no taka prawda... ;p zakladaja kaptury na łeb a gowno robia... i mysla ze cos zajebisci... ;/
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.