Sandał, który rewir masz, może Niedziałkowskiego ?
Co do powyższych postów na temat repertuaru - spokojnie to nie Sopot Festival, nie Opole, wszystko w swoim czasie. Narazie trzeba odbudowywać zaangażowanie w przedsięwzięcie jakie zapodał Sandał i wcześniej parę innych Osób. Pamiętam, że bodajże w '96 wpadłem w Młyn bez szerszej znajomości śpiewnika (bo nie było tego dużo z drugiej strony) ale liczyło sie zaangażowanie i sprawy natury emocjonalnej. Wszystko przychodziło w swoim czasie, i nikt nie stawiał wymagań jak Górniakowej Dajcie Sandałowi swobody, czasu i nie krytykujcie przynajmniej za wcześnie.
Ostatnio edytowany przez: ARO, 29 sierpnia 2005, 13:49 [1 raz(y)]
no to jak wam kurwa zależy iść do przodu zamiast się cofać to dajcie coś od siebie ! bo jak czytam to forum to każdy gada że jest słabo że sandał nic nie ruszył że doping jest jaki był itp.
Dla Pogoni daje zajebiscie duzo od sibie wec zamknij pape.
Bylo slabo i Wasze pochwalne posty na temat dopingu nic nie dadza.
jest w porządku.Jutro torba listonosza(z resztą jak zawsze )na lewym ramieniu:-),a browar utrzymam!
Hmm przydalo by sie jakos zabezpieczyc gniazdo z tylu jezeli sie da wogole.. Ogolnie Sandal juz 2 raz spadl nie liczac Wronek a moze to sie zle skonczyc
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 29/08/2005 17:18
ale Wy macie problemy "koło mnie nie śpiewali", "koło mnie stały wymalowane gówniary", "za dużo dzieciaków" itp.
Są sposoby na wyjście z tego: ktoś nie śpiewa to zmusić go do śpiewania- są różne sposoby, gówniary też można usunąć, wystarczy dać im to do zrozumienia. Dzieciaki muszą być (ale nie za dużo) bo to nasza przyszłość. Za bardzo przeżywacie takie sprawy...
ale Wy macie problemy "koło mnie nie śpiewali", "koło mnie stały wymalowane gówniary", "za dużo dzieciaków" itp.
Są sposoby na wyjście z tego: ktoś nie śpiewa to zmusić go do śpiewania- są różne sposoby, gówniary też można usunąć, wystarczy dać im to do zrozumienia. Dzieciaki muszą być (ale nie za dużo) bo to nasza przyszłość. Za bardzo przeżywacie takie sprawy...
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 29/08/2005 19:02
i z nowu to samo.... odpierdolcie się od dziewczyn bo one tez kochaja swoja drużyne i dopinguja ze wszystkich sił(co prawda nie wszystkie...). Że jesteście samcami to nie oznacza że wszystko wam wolno!!! a odnośnie malowania to zanam dziewczyny które sie na codzień maluja i nieważne czy jest mecz czy niema.A nadrugi raz zastanówcie się co wy wogóle piszecie!!! traktujecie je jakby z Cracovii były a nie z Pogoni... zreszta one maja w dupie wasze komentarze
i z nowu to samo.... odpierdolcie się od dziewczyn bo one tez kochaja swoja drużyne i dopinguja ze wszystkich sił(co prawda nie wszystkie...). Że jesteście samcami to nie oznacza że wszystko wam wolno!!! a odnośnie malowania to zanam dziewczyny które sie na codzień maluja i nieważne czy jest mecz czy niema.A nadrugi raz zastanówcie się co wy wogóle piszecie!!! traktujecie je jakby z Cracovii były a nie z Pogoni... zreszta one maja w dupie wasze komentarze
Ostro ja tylko podpowiedziałem "narzekającym" a chyba mi się ajbardziej oberwało, heh.
A na Pogoni nam wolno wszystko
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 29/08/2005 22:26
jeszcze raz powiem(choć tego nie pisałem:-) nie od razu Ładzin zbudowano:-) a ja powiedziałem JESTEŚMY W STANIE TO ZROBIĆ,NAJLEPIEJ JAK POTTRAFIMY.ALE TYLKO IWYŁĄCZNIE RAZEM!!!!JA KAŻDY POST CZYTAM,WIĘKSZOŚĆ DAJE MI W JAKIMŚ STOPNIU DO MYŚLENIA,KRYTYKI SIĘ NIE BOJĘ,ALE JAK SIĘ STOI "TAM" TO ODDAJESZ CAŁE SERCE!I nie myslisz,że ta piosnka śpiewana po raz 1,czy 10.Mój repertuar jest szerszy niz dupcia JLO:-) jebać to!Jestem dla Pogoni,dla Was i chcę,aby każdy oddał wszystkie siły co ma na TYM STADIONIE,ale tylko i wyłącznie ludzie,którzy kochają POGOŃ moga zrobić To Razem,a jest Nas niemało!Mówię".Tylko" oddać serce.
Ostatnio edytowany przez: SANDAŁ, 29 sierpnia 2005, 22:32 [1 raz(y)]
...odpierdolcie się od dziewczyn bo one tez kochaja swoja drużyne i dopinguja ze wszystkich sił...
Z tym się nawet zgodze,śmiesznie to wyglądało jak coniektóre panny wydzierały się-''...Widzew to kurwa,jebać ŁKS...Lecha zajebiemy...'' itp.
Śmieszne nie?? dobry kawał... cieszysz sie??
Dobra daj spokoj przeciez napisal ze sie z toba zgadza
Dobra o co te klutnie kurwa ludzie jest jak jest i niech bedzie , nie klucmy sie o to kto jest na mlynie tylko o to dlaczego nie umiemy sie postarac i przec caly jeden mecz zajebiscie spiewac, a nie tylko momentami..ale widac ze pomalu zaczyna cos wychodzic wiec mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej i bez klutni
...odpierdolcie się od dziewczyn bo one tez kochaja swoja drużyne i dopinguja ze wszystkich sił...
Z tym się nawet zgodze,śmiesznie to wyglądało jak coniektóre panny wydzierały się-''...Widzew to kurwa,jebać ŁKS...Lecha zajebiemy...'' itp.
Śmieszne nie?? dobry kawał... cieszysz sie??
Dobra daj spokoj przeciez napisal ze sie z toba zgadza
Dobra o co te klutnie kurwa ludzie jest jak jest i niech bedzie , nie klucmy sie o to kto jest na mlynie tylko o to dlaczego nie umiemy sie postarac i przec caly jeden mecz zajebiscie spiewac, a nie tylko momentami..ale widac ze pomalu zaczyna cos wychodzic wiec mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej i bez klutni
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.