SANDAŁ taka mała ni to prośba, ni to moje życzenie(do spełnienia) weź jutro już nawet na ok.5 minut przed meczem, zacznij rozkręcać młyn, wtedy bedzie lepiej, możemy przed meczem już ''przetrenować'' np. ''Choć na świecie...'' i ''Dziś Zgodnym Rytmem...'' oczywiście tą drugą pieśń powinniśmy śpiewać nawet ok.2 razy wolniej niż śpiewaliśmy dotychczas. Taka propozycja ode mnie(chociaż wczesniej też już chyba padła) np. chwilę przed meczem, jak już będziemy widzieli piłkarzy w tunelu krzyknijmy ''Cały stadion śpiewa z nami'' i wtedy na wyjście zarzućmy albo ''My fani Pogoni'' albo ''Dziś Zgodnym Rytmem'' i niech cały stadion zaśpiewa to na wejście piłkarzy, może będzie nam przeszkadzać muza Baranowskiego, ale przekrzyczymy ją Do zobaczenia na meczu
Sandal szacunek dla ciebie za to co robisz i za twoje wielkie zaangazowanie. Moze jestes ta wlasnie osoba ktorej uda sie ogarnac wszystkich do najlepszego dopingu. Wierze w Ciebie i pozdrawiam
MERCY, AND I HOPE YOU'RE WITH ME.......ALWAYS.I BELIVE.WYBACZCIE,ŻE PO ANGIELSKU
Sandal szacunek dla ciebie za to co robisz i za twoje wielkie zaangazowanie. Moze jestes ta wlasnie osoba ktorej uda sie ogarnac wszystkich do najlepszego dopingu. Wierze w Ciebie i pozdrawiam
MERCY, AND I HOPE YOU'RE WITH ME.......ALWAYS.I BELIVE.WYBACZCIE,ŻE PO ANGIELSKU
we are with Pogon... to the grave. U are only our mentor (mam nadzieje ze mniej wiecej poprawnie napisałem mentor w charakterze wodzireja )
KTO NIE ŚPIEWA NIECH SPIERDALA
...brutalne haselko, ale obowiazuje dzis na piekielku, gdzie obecnosc nie jest obowiazkowa, a ci co tam zasiada... tfu STOJA deklaruja chec spiewu przez 90 minut.
TAK JEST!! Trzeba to zarzucic na poczatku meczu moze niektore osoby zrozumieja po co tu przyszly...jeszcze kilka godzinek i jedziemy!!!! a pogoda w sam raz na browarek i mecz bedzie dobrze!!
Widze ze panuje pelna mobilizacja teraz mozemy pokazac co znacza te wszystkie wpisy i i teksty ze bedzie lepiej ,kazdy spiewa itp. teraz trzeba tylko wziasc sie do roboty i jedziemy CALY MECZ!! dobrze ze z Gronika przyjezdzaja podobno jakies 150-200 bedzie jeszcze wieksza mobilizacja.TO DO MECZU!! tzn do MAK KWAKA
KTO NIE ŚPIEWA NIECH SPIERDALA
...brutalne haselko, ale obowiazuje dzis na piekielku, gdzie obecnosc nie jest obowiazkowa, a ci co tam zasiada... tfu STOJA deklaruja chec spiewu przez 90 minut.
TAK JEST!! Trzeba to zarzucic na poczatku meczu moze niektore osoby zrozumieja po co tu przyszly...jeszcze kilka godzinek i jedziemy!!!! a pogoda w sam raz na browarek i mecz bedzie dobrze!!
Widze ze panuje pelna mobilizacja teraz mozemy pokazac co znacza te wszystkie wpisy i i teksty ze bedzie lepiej ,kazdy spiewa itp. teraz trzeba tylko wziasc sie do roboty i jedziemy CALY MECZ!! dobrze ze z Gronika przyjezdzaja podobno jakies 150-200 bedzie jeszcze wieksza mobilizacja.TO DO MECZU!! tzn do MAK KWAKA
Jeśli mnie pamięc nie myli, to pamiętam, ze tamto hasełko zostało zarzucone przed meczem PP z Wisłą i przyniosło ekstra efekty, nawet starsi panowie(czyt. około 40-stki) wstali i śpiewali. Dzisiaj po meczu wszyscy mają mieć zdarte gardła, jalk będzie inaczej znak, że nie śpiewali
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 28/08/2005 01:45
Było naprawdę nieźle ale co po niektórych osobach widać było, że nawet nie rzuciły okiem na pierwszą linijkę tekstu umieszczonego na karteczkach, które praktycznie leżały na każdym krzesełku... Nie mam nic do dziewczyn przychodzących na 11 i 12, bo sama nią jestem, ale opanujcie się... Nie przychodzi się na mecz po to, by szukać niewiadomo jakich znajomości. A już kompletnie dobiła mnie dziewuszka, która przy rozkładaniu sektorówki zaczęła narzekać, że nic nie widzi...
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 28/08/2005 08:45
Ostatnie 3-4 minuty były naprawde dobre w nszym wykonaniu szkoda , że nie było tak od początku . I wciąż wydarzenia na boisku , dla sporej części wychodzą na pierwszy plan i kiedy jedna grupa śpiewa My fani Pogoni .... druga gwiżdze , bo sędzia coś tam bo faul ..... itp itd . I jeszcze moment w którym wszedł klient z kamerą no wtedy małpiątka robiły wszystko żeby się znalezć w obiektywie śmiechu warte .....
Co do tego czy bylo dobrze? ----> TAK, ale tylko 11 i 12
Nasuwa sie wiec jedno pytanie kiedy zaspiewa caly stadion?
co do tego pytania mam propozycje moze by w kazdym sektoze ustawic po 2 3 osoby ktore by mobilizowaly emerytow tak kilka meczy i by sie nauczyli.
PS: nie trzeba odrazu wszystkich sektorow mozna najpier z 2 i zobaczyc czy sie uda!!!
Wypowiadam sie dlatego bo mnie wkur... jak ja jade na pelnej kurww... a typkom z 1 2 fali nie chce sie zrobic albo calkiem nie daleko na 9 nawet glupich rak do gory podniesc nie moga albo szalikow
moze sie wstydza??
POZDRO SANDAL (NIE WCHODZ TAK WYSOKO BO KRZYWDE SOBIE ZROBISZ )
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.