Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 21/08/2005 21:48
Sandał szczerze mówiąc na początku myślałem że ten twój zapał i gadanie jaki ja to nie jestem i jak ja rozkrece ten stadion to tylko pierdolenie ale musze przyznac ze po meczu z Amicą darze cie olbrzymim szacunkiem i wierze ze uda ci sie rozpalić ogień w piekle
KURWA!czy ktoś tu chce być pierdoloną gwiazdą JEBIE MNIE TO! DLA mnie liczy się tylko TO,żeby na naszej UKOCHANEJ POGOŃCE był klimat godny Temu Klubowi.Dziękuje.To wszysto ,czego pragnę
Przestańcie traktować Sandała i Patyka jak pop gwiazdy. Wchodzi Patyk na gniazdo a tu gromkie brawa. Czzy teraz ten post
KURWA!czy ktoś tu chce być pierdoloną gwiazdą JEBIE MNIE TO! DLA mnie liczy się tylko TO,żeby na naszej UKOCHANEJ POGOŃCE był klimat godny Temu Klubowi.Dziękuje.To wszysto ,czego pragnę
Nikt nie napisal nigdzie ze sie o to starasz, mało tego domyslam sie ze wypowiedz Max Zoine była skierowana do Maxa A co do tematu to ogolnie doping zajebisty, dawno nie mialem po wyjezdzie tak TOTALNIE zrytego gardla... odbudowa potrwa pare dni
Nikt nie napisal nigdzie ze sie o to starasz, mało tego domyslam sie ze wypowiedz Max Zoine była skierowana do Maxa A co do tematu to ogolnie doping zajebisty, dawno nie mialem po wyjezdzie tak TOTALNIE zrytego gardla... odbudowa potrwa pare dni
W tv gromko zabrzmiało : MKS MKS MKS ...
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 22/08/2005 09:43
heja, wielkie pozdrowienia dla Sandała - moim zdaniem absolutnie najlepszego rozkręcacza na Pogoni od bardzo, bardzo dawna! doping na amice mocny, nie widziałem w ogóle meczu, bo zupełnie przypadkiem zotałem uderzaczem w bęben - mam nadzieję, że się podobało. oprócz gardła zdarte mam palce (to chyba taka dolegliwość bębniących... ;-) ) pozdrawiam wszystkich co byli, dużo by można napisać, ale ogólnie można walnąć, że było W.Y.K.U.R.W.I.Ś.C.I.E.! no i ... ch... z wynikami, Portowcy jesteśmy z Wami...! Pogoń Power!
Przestańcie traktować Sandała i Patyka jak pop gwiazdy. Wchodzi Patyk na gniazdo a tu gromkie brawa. Czzy teraz ten post
Sandał tak trzymaj, to jest prawidłowy kierunek myślenia i ... przede wszystkim działania. Tylko kwestią czasu jest realizacja celu, który został obrany.
Sandał tak trzymaj, to jest prawidłowy kierunek myślenia i ... przede wszystkim działania. Tylko kwestią czasu jest realizacja celu, który został obrany.
dodalbym do tego rowniezcheci innych ludiz pozdro ! sandal 3m
DLA mnie liczy się tylko TO,żeby na naszej UKOCHANEJ POGOŃCE był klimat godny Temu Klubowi.Dziękuje.To wszysto ,czego pragnę
SANDAŁ- wielki szacunek! Zwlaszcza za konkretna wizje co do ksztaltu dopingu (i za wielkie serce w to wlozone)! wczoraj pierwszy raz po meczu stracilam tak porzadnie glos
...szkoda tylko ze nie wszystkim taka wizja sie podoba i na siłe próbuje wprowadzic schizofreniczna sytuacje na trybunach
PS... Kolego w superchuscie- jak chcesz sie rzucac na niebluzgajacych kibicow, uwazaj, kto stoi obok...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 22/08/2005 13:09
Jak widze co po niektorych wypowiedziach ze dopiero 1 raz porzadnie zdarte gardlo itd to wiem w czym tkwi problem - ludzie Wy nie mozecie spiewac w wybranych chwilach albo dla Sandała bo Was prosi. Najwyzszy czas zebyscie sobie wbili do glowy ze na kazdym meczu trzba spiewac z calego serca i z calych sil !!! Wtedy napewno cos osiagniemy, dziekuje za uwage ...
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Jak widze co po niektorych wypowiedziach ze dopiero 1 raz porzadnie zdarte gardlo itd to wiem w czym tkwi problem - ludzie Wy nie mozecie spiewac w wybranych chwilach albo dla Sandała bo Was prosi. Najwyzszy czas zebyscie sobie wbili do glowy ze na kazdym meczu trzba spiewac z calego serca i z calych sil !!! Wtedy napewno cos osiagniemy, dziekuje za uwage ...
No dokładnie.. Ja po każdym meczu mam chore gardełko i sie kuruje do 2-4 dni
sluchaj, nie powiesz m,i ze zawsze tak mozna, siedzac w otoczeniu miliona niepsiewajacych ludzi! konformizm jest strasznym zjawiskiem, a ja jako panna do mlyna nie bede sie pchac (bo "Mlyn jest nie dla panien", prawda?) Skazana jestem przez to na sektory "satelickie" (gdzie- jak tylko sie dre i wstaje- jakis koles ze slonecznikiem kaze siadac, bo mu mecz zaslaniam) . Druga rzecz- nie kazdy doping potrafi ogarnac i nie kazdy ten doping chce tylko i wylacznie prowadzic dla Pogoni ...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
sluchaj, nie powiesz m,i ze zawsze tak mozna, siedzac w otoczeniu miliona niepsiewajacych ludzi! konformizm jest strasznym zjawiskiem, a ja jako panna do mlyna nie bede sie pchac (bo "Mlyn jest nie dla panien", prawda?) Skazana jestem przez to na sektory "satelickie" (gdzie- jak tylko sie dre i wstaje- jakis koles ze slonecznikiem kaze siadac, bo mu mecz zaslaniam) . Druga rzecz- nie kazdy doping potrafi ogarnac i nie kazdy ten doping chce tylko i wylacznie prowadzic dla Pogoni ...
Chodze na mecze już spory czas i nigdy nie widziałem, aby dziewczyna śpiewała na innym sektorze lub robiła to głośno na młynie.. może się myle.. możliwe..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.