Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 11/08/2005 22:07
Z CAŁYM szacunkiem.nie uwazam,żeby drugie gniazdo było dobrym rozwiązaniem.teraz jest mały chaos,a co dopiero wtedy?Nie chcem:-) byc jakimś narcyzem,ale myślę,że słyszalny jestem daleko,tylko żeby naprawdę się wszyscy ruszyli z dopingiem!Sam zwariowałem,jak b.duzo ludzi zatańczyło Walczyka.Co bedzie,jak wszyscy sie w końcu kurwa ruszą!
Na next mecz postaraj się o megafon i bęben, a doping na pewno będzie dużo lepszy.. A co do walczyka to boje się co będziesz robił jak zatańczy go cały stadion
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 11/08/2005 22:15
wiem jak to jest z TYM WSZYSTKIM!Jesli się nie oddam całym sercem z Wami to chuj na mnie kładziecie.To kiedys bywało,na początku mojego dopingu:-0 Ale ,tak jak kocham Pogoń ,tak kocham Was, i wiem,że jesli wyczujecie odrobinkę mojej zlewki(nie wiem słabości)Wam też się nie chce ,TAK JEST1
Pamietam mecz w PP u Nas z Wisla. Wtedy prawie caly stadion tanczyl Pamietacie ostatnie 10 minut mecz z Sigma Jak sie chce to potrarfi Ale nie oszukujmy sie, ostatnim czasy niezle sie opie...my w kwestii dopingu. POGOŃ TO MY
Ps. A moze prowadzcy doping by sie zmieniali co polowe np. Pan.P pierwsza polowe(tedy Pan.S stalby sobie spokojnie gdzies na 12 i by wokol inni spiewali bo by sie bali nie spiewac) a Pan.S druga
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 11 sierpnia 2005, 22:23 [1 raz(y)]
Z CAŁYM szacunkiem.nie uwazam,żeby drugie gniazdo było dobrym rozwiązaniem.teraz jest mały chaos,a co dopiero wtedy?Nie chcem:-) byc jakimś narcyzem,ale myślę,że słyszalny jestem daleko,tylko żeby naprawdę się wszyscy ruszyli z dopingiem!Sam zwariowałem,jak b.duzo ludzi zatańczyło Walczyka.Co bedzie,jak wszyscy sie w końcu kurwa ruszą!
Co do walczyka to zajebiscie to wyglada a co by bylo gdyby raz caly stadion zatanczyl
Pamietam mecz w PP u Nas z Wisla. Wtedy prawie caly stadion tanczyl Pamietacie ostatnie 10 minut mecz z Sigma Jak sie chce to potrarfi Ale nie oszukujmy sie, ostatnim czasy niezle sie opie...my w kwestii dopingu. POGOŃ TO MY
Co prawda to prawda !! A sezon temu w meczu z Lechem ostatnie 10 minut tez bylo wykurwiste..jak chcemy to potrafimy!!! I tak powinno byc na kazdym meczu
Odp: Pokażmy kto ma naprawdę najlepszych Ultras - kiboli w Polsce - 11/08/2005 22:33
Moja propozycja, juz wiele razy ktos o tym pisal poprostu zbierzmy sie wszyscy jak najblizej gniazda ale tylko ci co naprawde chca spiewac bo jak sa wszyscy rozsypani to w pojedynke ciezko cos samemu zdzialac a w takiej silnej( mysle ze 30-40 osobowej) grupie naprawde spiewajacych pod gniazdem mozemy cos zrobic. A moze uda sie ruszyc reszte z 12 i 11 a potem caly stadion.............pozdro Pogon To My
Moja propozycja, juz wiele razy ktos o tym pisal poprostu zbierzmy sie wszyscy jak najblizej gniazda ale tylko ci co naprawde chca spiewac bo jak sa wszyscy rozsypani to w pojedynke ciezko cos samemu zdzialas a w takiej silnej( mysle ze 30-40 osobowej) grupie naprawde spiewajacych pod gniazdem mozemy cos zdzialas. A moze uda sie ruszyc reszte sektorow 12 i 11 a potem caly stadion.............pozdro Pogon To My
Na meczu w INTERTOTO z Tiligulem Tiraspol, ci co chcieli sie zejsc jak njblizej gniazda to sie zeszli, efekt dobry. Popieram
Moja propozycja, juz wiele razy ktos o tym pisal poprostu zbierzmy sie wszyscy jak najblizej gniazda ale tylko ci co naprawde chca spiewac bo jak sa wszyscy rozsypani to w pojedynke ciezko cos samemu zdzialas a w takiej silnej( mysle ze 30-40 osobowej) grupie naprawde spiewajacych pod gniazdem mozemy cos zdzialas. A moze uda sie ruszyc reszte sektorow 12 i 11 a potem caly stadion.............pozdro Pogon To My
Na meczu w INTERTOTO z Tiligulem Tiraspol, ci co chcieli sie zejsc jak njblizej gniazda to sie zeszli, efekt dobry. Popieram
Pogoń gol aleale
Własnie o cos takiego mi chodzi w takiej grupie latwiej wszytsko ogarnac i latwiej sie nauczyc nowej piosenki mysle ze takie "ZBLIZENIE" do gniazda mialo by sens ...............pozdro Pogoń To My
Moja propozycja, juz wiele razy ktos o tym pisal poprostu zbierzmy sie wszyscy jak najblizej gniazda ale tylko ci co naprawde chca spiewac bo jak sa wszyscy rozsypani to w pojedynke ciezko cos samemu zdzialac a w takiej silnej( mysle ze 30-40 osobowej) grupie naprawde spiewajacych pod gniazdem mozemy cos zrobic. A moze uda sie ruszyc reszte z 12 i 11 a potem caly stadion.............pozdro Pogon To My
Takie próby były za Gondora i całkiem nieżle to wychodziło
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.