Nasz kolega na Odre kupi chlleb wiec sie nie martwcie!!
Taka mała uwaga do "labada" efekt ogólnie jest lepsiejszy w momencie, kiedy sie tańczy plecami do murawy
chyba true
Mozna by wprowadzic tez taka mala modyfikacje do "labady" np. Nasi przyjaciele w Wawie, jak my już kończymy ¶piewać, tańczyć to Oni jeszcze na koniec przyspieszaj± tempo i ¶piewaj± tak jakjakby od pocz±tku ale w szybszym tempie. Korzysc jest taka, ze bedziemy sie abwic dluzej
Co Wy na to
O emkaesie klubie kochany
strzelisz trzy* bramy
a my pochlamy!
* dla naszych kopaczy mozna zmienic na dwie, gdyz trzy moga przyprawic ich o palpitacje serca.
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 02/06/2005 12:15
Albo żeby skandować nazwiska orginalnie można jak w Liverpoolu :
¦piewaj± o J. A. Rise : AAAArneeee Riiiseeeeee w rytmie piosenki La la bamba...
U nas do tej melodi pasuj± : Aaaaandraaaadinaaaa, Aaaaaruuur Buuugaj , Łuuukaaasz Trałka
Albo na benefis : Maaariuusz Kuuuras
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 04/06/2005 15:23
Gdzie¶ w jakich komentarzach przeczytałem takie co¶ "Zryw zryw zryw-Szczeciński gryf" co wy o tym s±dzie??
Dla mnie fajne ale trudniejsze wykonanie...
Te szare trybuny jeszcze zatętni± granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Gdzie¶ w jakich komentarzach przeczytałem takie co¶ "Zryw zryw zryw-Szczeciński gryf" co wy o tym s±dzie??
To raczej nie przejdzie jak u nas najprostrzej piosenki nie potrafia zaspiewac to co dopiero to maja sie nauczyć. Przyklad jest doskanly z piosenka "O moj MKS-ie" co mamy powtarzac to polowa osob zaczyna za szybko.
To raczej nie przejdzie jak u nas najprostrzej piosenki nie potrafia zaspiewac to co dopiero to maja sie nauczyć. Przyklad jest doskanly z piosenka "O moj MKS-ie" co mamy powtarzac to polowa osob zaczyna za szybko.
nie no pewnie. wykonanie byłoby trudne w ch**. tam s± aż 3 słowa. proponuje aby¶cie pokserowali dla kibiców kartki ze słowami i lini± melodyczn±. Sam text bardzo ¶redni jak dla mnie ale jak się czyta niektóre posty to ręce opadaj±...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 12/06/2005 13:31
Nie potrzebna mi jest kurwa, nie potrzebna mi dziewczyna, moja miło¶ć to jest POGOŃ , ukochana ma drużyna. można by to było za¶piewać
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 13/06/2005 16:10
Witam
Wczoraj na meczu z Odra pierwsza połowa niestety niemrawa :/ Nie było wodza, który by poprwadził wszystkich.
No ale druga połowa to już co innego Na bęben wszedł kole¶, którego ulubion± przy¶piewk± jest "Lechia Gdańsk... " i zaczęło się kibicowanie
To mi sie podoba I tak najlepsza było piosenka układana w trakcie meczu
Tak powinno być zawsze
Pozdro
Nie potrzebna mi jest kurwa, nie potrzebna mi dziewczyna, moja miło¶ć to jest POGOŃ , ukochana ma drużyna. można by to było za¶piewać
Najlepiej by to brzmiało, tak jak ¶piewaj± marines w czasie biegu. Jeden zapodaje reszta po nim powtarza. Za trudne to nie jest a może urozmaicić repertuar i poprawić atmosferę. Jak narazie ta wojskowa "molodyja" dobrze się przy bluzgach sprawdzała.
A jakież możliwo¶ci taki system ¶piewania za sob± niesie! Jak już będzie na meczu stypa to można teksty na kolanie układć i niemal wszystko wy¶piewać, a liczy się przede wszystkim dobra zabawa bo to że Zdzisław czy Jola pierdol± wszystko co się rusza, ogranicza temetykę jedynie do kopulacji i jest wod± na młyn wszystkich ¶więtych do tego, żeby pisać że 12 sektor jest be.
Pogoń moim życiem jest, i na kazdy chodzę mecz. Bluzgów wcale nie pochwalam, słonecznika nie wpierdalam.
To tylko głupi przykład że w 2 minuty można wymy¶leć i za¶piewać o czym kolwiek np. o warto¶ci jak± przedstawia Pogoń, o bluzganiu i wpierdalaniu słonecznika Co jaki¶ czas możnaby przeplatać pie¶ni takimi wstawkami. Ale to tylko taka skromna propozycja
Ostatnio edytowany przez: k(c)ompanyPL, 14 czerwca 2005, 16:23 [1 raz(y)]
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.