A co do old skool-owych piesni to byla proba na Wisle
"Bramke Strzel Bramke Strzel MKS-ie..."
ale prawie nikt jej niezna wiec zarzuce wam caly tekst tej piesi
moze kiedys znowu ja zanucimy
"Bramke Strzel Bramke Strzel MKS-ie
Bo Ta bramka Zwyciestwo Przyniesie
Jeden Strzal Drugi Strzal Trzeci Leci
Na Tablicy 3:0 Sie Swieci
Co Za Szał Co Za Szal Co Za Rado¶ć
Ta Drużyna Z Poznania To Slabo¶ć"
W ostatnim wersie słowo Z Poznania podane dla Przykladu mozna je zastepowac
rywalem z którym odbywa sie mecz
Ostatnio edytowany przez: Pilar, 13 maja 2005, 19:51 [1 raz(y)]
Trzeba by było potrenować te piosenki :
Ole Oleeeee Ole Olaaaa i tylko Pogoń Pogoń szczecinskaaaaa
Pogoooooń Szczecinskaaaaaaa
Aby wychodziły z przedłuzniemi ładnie jak w Wawie
To kiedy robimy ten trening
kiedys podajrze lechici zrobili trening na swoim mlynie z kartkami i sobie spiewali i sie uczyli w taki zwykly normalny dzien...
u nas gdyby ktos cos takiego wymyslil to by wpdalo ok 50 masek, tak mysle wiec nie wiem czy jest sens, a na meczu odpowiednie osoby mowia co i jak sie spiewa to i tak nie wychodzi, w ogole u nas ze spiewaniem to jakos dziwnie jest...nie wszystkim sie chce i tutaj nic nie zmienimy
"W¶ród pięknych kwiatów rosn± te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Trzeba by było potrenować te piosenki :
Ole Oleeeee Ole Olaaaa i tylko Pogoń Pogoń szczecinskaaaaa
Pogoooooń Szczecinskaaaaaaa
Aby wychodziły z przedłuzniemi ładnie jak w Wawie
To kiedy robimy ten trening
kiedys podajrze lechici zrobili trening na swoim mlynie z kartkami i sobie spiewali i sie uczyli w taki zwykly normalny dzien...
u nas gdyby ktos cos takiego wymyslil to by wpdalo ok 50 masek, tak mysle wiec nie wiem czy jest sens, a na meczu odpowiednie osoby mowia co i jak sie spiewa to i tak nie wychodzi, w ogole u nas ze spiewaniem to jakos dziwnie jest...nie wszystkim sie chce i tutaj nic nie zmienimy
no niestety wiekszosc przychodzi na mlynbo kusi cena taniego biletu, albo gardelko niewytrzymuje. proponowalbym wiecej tanich napojow wyskokowych
"Wierzę, że inteligencja i strach s± nieodł±czne. Go¶cie którzy mówi±: ja się nie boję niczego - s± po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Jak dla mnie można by czego¶ takiego spróbować. Wiadomo że na pierwszy raz nie przyjdzie cały Młyn, niech będzie to wspomniane 50 osób, a już co¶ się w tym dopingu ruszy. Od czego¶ trzeba zacz±ć. Osobi¶cie chętnie pospiewał bym w "dzień powszedni", tymbardziej że teraz stadion do meczu z Zagłębiem będzie stał pusty Je¶li co¶ takiego zostanie zorganizowane, na pewno zawitam
Pozdrawiam
a ja wykombinowalem cos takiego rytm pewnie znacie Mks nanana
tekst taki:
MKS nanana MKS nanana POGOŃ MKS nanana....
Mi się zajebi¶cie podoba. Zajebi¶cie by to brzmiało no i wkońcu co¶ fajnego, nowego... Pozdro.
a znacie taka piosenka d-bomb - 'Marihuana'?, refren leci mniejwiecej tak:
nananana nananana HEEEJ Marichuana...
i zajebiscie by to pasowalo pod MKS
nananana nananana eMKaeS nananana...
ps. jako że nie mogłem tego znaleĽć wrzucilem kawalek na poczte zasysajcie
portal: www.o2.pl
login: emkaes1
hasło: Pogoń
całkiem niezłe
Wszystkie żywioły maj± moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w hucz±cym ogniu tego ¶wiata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiaj±c po nim ledwie garstkę popiołu.
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 16/05/2005 20:53
wymyslilem se teraz:
W gore serca
O Mks-ie musisz wygrac mecz
Nie obchodzi nas remis
Trzy punkty muisz miec!
dobre hehehe Pozdro...
A co do old skool-owych piesni to byla proba na Wisle
"Bramke Strzel Bramke Strzel MKS-ie..."
ale prawie nikt jej niezna wiec zarzuce wam caly tekst tej piesi
moze kiedys znowu ja zanucimy
"Bramke Strzel Bramke Strzel MKS-ie
Bo Ta bramka Zwyciestwo Przyniesie
Jeden Strzal Drugi Strzal Trzeci Leci
Na Tablicy 3:0 Sie Swieci
Co Za Szał Co Za Szal Co Za Rado¶ć
Ta Drużyna Z Poznania To Slabo¶ć"
W ostatnim wersie słowo Z Poznania podane dla Przykladu mozna je zastepowac
rywalem z którym odbywa sie mecz
Tu raczej s± poł±czone 2 piosenki o tej samej melodii w jedn±.
Te pierwsze 2 wersy były ¶piewane osobno i powtarzane 2x, a 2 wersję ¶piewało się tak:
Jeden gol, drugi gol, trzeci leci,
Na tablicy trzy zero się ¶wieci.
Co za dzień, co za szał, co za rado¶ć,
Ta drużyna z ...... to słabo¶ć
no wlasnie, a pozatym spiewanie jednej piosenki przez dlugi czas daje zajebisty efekt, vide Legia u nas i nie tylko, ale to trzeba chciaec spiewac
Niestety akurat przy¶piewka "Do boju marsz" jest bardzo trudna do ¶piewania przez kilka minut. Kiedy ¶piewasz j± na maxa, brakuje Ci w płucach powietrza... Proponuję co¶ innego, lżejszego ¶piewać ;)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.