Odp: ¦piewamy k***a!!! - 08/05/2005 21:13
Pamiętacie może jak kto¶ dał link do strony Legii z tematem o odrodzeniu Żylety? Może co¶ podobnego powinno powstać w Szczecinie o odrodzeniu stadionu? Bo to już naprawdę jest przykre jak młyn zapierdala równo cały mecz, a reszta stadionu ledwo co rusza dupe do fali... Trzeba co¶ zadziałać, bo w Szczecinie jest jedna z większych frekwencji w Polsce, a nie możemy tego zmarnować. Pamiętam jak byli¶my w 2 lidze z B Baniakiem i na meczach ¶piewał cały stadion, a nawet nie raz ludzie z pod dachu co¶ rozkręcili. Wczoraj na meczu zadziwiło mnie tylko jak 1 sektor zajebał 2 fale - szacunek dla wojaków Niech wkońcu kto¶ pomy¶li o tym, bo wiem, że był o tym rozmowy, ale efektu 0 i jest coraz gorzej. Wiem, że łatwo się mówi, ale takie życie. Pozdrawiam.
E tam cały sukces Patyka tkwi w jego armi koleżków którzy staraj± się by doping trwał oczywiscie wiadomo o kim mowa a co do MW to wporz±dku chłopaczki ale dlaczego nie ¶piewacie panowie?? (oczywi¶cie nie mowa o wszystkich), nawet Patyk musial zwracać uwage więc robi się niedobrze.
Przestan sie napinac chłopaczku
...idę sobie sw± dzielnic± ,z podniesion± przyłbic± i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
no wlasnie, a pozatym spiewanie jednej piosenki przez dlugi czas daje zajebisty efekt, vide Legia u nas i nie tylko, ale to trzeba chciaec spiewac
Niestety akurat przy¶piewka "Do boju marsz" jest bardzo trudna do ¶piewania przez kilka minut. Kiedy ¶piewasz j± na maxa, brakuje Ci w płucach powietrza... Proponuję co¶ innego, lżejszego ¶piewać
no wlasnie, a pozatym spiewanie jednej piosenki przez dlugi czas daje zajebisty efekt, vide Legia u nas i nie tylko, ale to trzeba chciaec spiewac
Niestety akurat przy¶piewka "Do boju marsz" jest bardzo trudna do ¶piewania przez kilka minut. Kiedy ¶piewasz j± na maxa, brakuje Ci w płucach powietrza... Proponuję co¶ innego, lżejszego ¶piewać
lub kolorowych jarmarków...ewentualnie a tak na poważnie to co wy gadacie.. normalnie "Do Boju MKS... " można ¶piewać dłuuuugo jeszcze jak kto¶ jest na dopalaczu to normlanie ¶piewa non stop
Mi sie wydaje ze jak sie zapier*** jak by sie palilo to po dwoch razach siadasz, przypomnij sobie ze Patyk apelowal o spokojne spiewanie, myslisz czemu w Warszawie tak im to zajebiscie wychodzi - bo maja opanowane tempo tych przyspiewek - zadna filozofia
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/05/2005 23:42
...a ja pamietam mecz z Polonia jak przez ponad 40 minut na mlynie spiewalismy w pare osob i kolejne sie przylaczaly i konczyly DO BOJU MKS... a na Plocku szczerze juz nie mialem ochoty jej spiewac... ale jak bedzie spiewac caly mlyn to mozna spiewac dlugo.. zaden problem.. jedynie pozniej sie fajny glos robi po meczu i na nastepny mecz (przezycia z Polonii...) A tak pozatym to ostatnio bylo cienko z dopingiem :/ Malo osob na mlynie co dawno juz nie widzialem (zreszta sie nie dziwie po wynikach) no i po chwili nikomu sie nie chcialo spiewac...zupelnie jak na Polonii przez prawie cala pierwsza polowe... mam nadzieje, ze na Wisle bedzie o wiele lepiej... a tak pozatym to Patyk GRATULACJE za cierpliwosc co do dopingu
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/05/2005 21:34
Już jutro meczyk! Będzie nas zapewne troche więcej na stadionie więc jedziemy jeszcze na większej kurwie! Patyk licze, że zasi±dziesz na gnieĽdzie ; - ) Wymęczmy przy¶piewke "Do boju MKS!" ; - ) I pojedĽmy swoje "Mariuuuusz Kuraaaas!" ; - ) No co¶ czuje, że jutro będzie ostro na sektorze ; - ) I niech chłopaki z MW wejd± do góry - wkońcu to 20 gardeł więcej ; - ) Pozdrawiam i wszyscy na 12-stke!
Już jutro meczyk! Będzie nas zapewne troche więcej na stadionie więc jedziemy jeszcze na większej kurwie! Patyk licze, że zasi±dziesz na gnieĽdzie ; - ) Wymęczmy przy¶piewke "Do boju MKS!" ; - ) I pojedĽmy swoje "Mariuuuusz Kuraaaas!" ; - ) No co¶ czuje, że jutro będzie ostro na sektorze ; - ) I niech chłopaki z MW wejd± do góry - wkońcu to 20 gardeł więcej ; - ) Pozdrawiam i wszyscy na 12-stke!
Chłopak poczuł misje nie moge...
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
O mój MKS-ie ja kocham Cię x2
Inni Cię zdradzili Lecha polubili, ale ja nie x2 lub Inni Cię zdradzili, w biedzie opu¶cili,ale ja nie
za czasow "zimnej wojny" troche inaczej te piosenke sie spiewało
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.