Kogo da się ogarnąć tego się da, a co zrobisz ze starym dziawem, który ci przychodzi i mówi, że on tu chce usiąść bo on kupił bilet na ten sektor i ma prawo tu siedziec i tego typu bzdury! Sam widzialem jak na meczu z Groclinem dostep do sektora 11 i 12 byl zamknięty i stary dziad stał i się przez 10 minut klucił z ochroniarzem, że on tu chce wejsc bo ma bilet na ten sektor i nic nie dawało podawanie powodów zamknięcia sektora....wiec trzeba i na takich dziadów wymyśleć sposób (chyba ze juz jest a ja nie wiem )
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
ja myślę, żę tych ,,dziadów'' wcale tak dużo nie jest i to raczej jest problem z resztą której się nie chce śpiewać- i proponowałabym tutaj pomóc im rozstawiając się w klika osób na sektorze
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Porozstawiać ludzi po sektorze jak kiedyś i niech ogarniają
Kogo da się ogarnąć tego się da, a co zrobisz ze starym dziawem, który ci przychodzi i mówi, że on tu chce usiąść bo on kupił bilet na ten sektor i ma prawo tu siedziec i tego typu bzdury! Sam widzialem jak na meczu z Groclinem dostep do sektora 11 i 12 byl zamknięty i stary dziad stał i się przez 10 minut klucił z ochroniarzem, że on tu chce wejsc bo ma bilet na ten sektor i nic nie dawało podawanie powodów zamknięcia sektora....wiec trzeba i na takich dziadów wymyśleć sposób (chyba ze juz jest a ja nie wiem )
i w koncu wszedl, czy ktos typa ogarnal?
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 11/04/2005 19:28
Ci co się mieli ogarnąć co do dopingu to już się ogarnęli a pozostali jak kładli na to laskę tak kładą dalej. "nadzór" nad śpiewającymi kibicami to chyba nienajlepszy pomysł. osobiście uważam że to powinno być robione z dumą i z miłości do klubu a nie jak praca nakazowa. A co do tych długich piosnek co niby cicho wychodzą. A ile my mamy do cholery takich długich kawałków żeby się nie można było nauczyć?!2-3 kawałki?! pozdro
Piosenka ze śpiewnika z oficjalnej strony Pogoni :
W pociągu jest tłok
W tramwaju jest tłok
Kibice na Pogoń jadą
Wtem nagle ktoś wstał
Zaśpiewam ja wam
Piosenkę mą ukochaną
Hej MKS
Do boju Pogoń szczecińska
Dwie bramki ... Moskalewicz
Dwie bramki ... Biliński
I Pogoń ma mistrza Polski
Pytanie obłuda czy poprostu głupota ?
ja tam zawsze spiewam
Dwie bramki ... Latała
Dwie bramki ... Dymkowski
za szybko sie zmieniaja i nie ma juz prawdziwych Pogoniarzy.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 07/05/2005 10:33
No to jedziemy dziś na całej kurwie!! Niech tylko ktoś siedzi na bębnie cały mecz, żeby nie było stypy Powtórka z meczu z Polonia! Doping w 1 połowie był zajebisty, dzis robimy powtórke chłopaki!!!!! "Marsz marsz marsz! do boju marsz "
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 07/05/2005 11:46
a jak strzela bramke dajaca prowadzenie to trzeba zaspiewac:
"Gramy do konca!! Portowcy gramy do konca!!" zeby to do nich dotarlo.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.