Odp: ¦piewamy k***a!!! - 21/03/2005 18:21
a moze najlepiej zeby na kazdym sektorze bylo gniazdo i beben moze wtedy by spiewali wszyscy ehh ... ale co by to dalo jak na 12 nie wszyscy spiewaja ....
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 21/03/2005 18:45
[/cytat]Może by¶ docenił, że "ten koles" podj±ł się tej roli, bo prowadzenie dopingu nie jest wcale takie proste. Może sam spróbuj na następnym meczu rozkręcać...[/cytat]
wielki respect dla niego ja bym nie byl wstanie sie tego podjac ttylko moze byscie mu pozwolili uzywac tez megafon bo chloopak niedlugo straci glos
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 21/03/2005 18:49
kibicom Legii calkiem dobrze udalo sie ogarnac piknikow i teraz nawet kryta spiewa, a czasami jak wszyscy hukna z calej pizdy to i ciarki przejda moze i u nas kiedys uda sie to wszytsko, tyle ze najpierw trzeba to zrobic na piekle...
"W¶ród pięknych kwiatów rosn± te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
a moze najlepiej zeby na kazdym sektorze bylo gniazdo i beben moze wtedy by spiewali wszyscy ehh ... ale co by to dalo jak na 12 nie wszyscy spiewaja ....
moze nie wszedzie ale na 10 i 13 zeby jeszcze bylo to napewno by tam sie ludzie ruszali .............pozdro
Fakt gdyby caly luk spiewal to by daalo efekt, ale najpierw ogarnijmy samych siebie !! A jezeli chodzi o 10 i 13 to mysle ze latwiej by bylo gdyby zlikwidowano ploty.
moze nie wszedzie ale na 10 i 13 zeby jeszcze bylo to napewno by tam sie ludzie ruszali .............pozdro
jak juz to 12 i 14
Czemu 12 i 14 Cos ci sie chyab pomylilo. Jak to napisal X-PACK to 10 i 13
Fakt gdyby caly luk spiewal to by daalo efekt, ale najpierw ogarnijmy samych siebie !! A jezeli chodzi o 10 i 13 to mysle ze latwiej by bylo gdyby zlikwidowano ploty.
A w czym Ci płoty przeszkadzaja??
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 22/03/2005 16:55
[cytat=maniek^^]12 i 14 poniewaz..
12 ogarnia sektory - 11 i 13 a 14 poprawia 13 i zagrzewa 15
pewnie nikt nie zrozumial :p[/cytno czy aby napewno 12 ogarnia 13 ?? czasem mi sie zdaje ze tak niejest .............pozdro
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/04/2005 17:30
Hmm a ja zauwazylem cos (dopier dzis na to wpadlem ) ze od dawna nie ma u nas na młynie flag na kijach... nie wierze ze nie znajdzie sie 5-10 osob ktore beda (nawet na zmiane) machały flagami (jak cos to nawet ja moge "zwerbowac" paru małolatow [tyle ich na młynie ] do machania, zeby nie było ze narzekam a nic nie robie ) chyba ze jest inny powod dla ktorego nie ma tych flag, a o którym nie wiem.
Ostatnio edytowany przez: barcish, 10 kwietnia 2005, 17:43 [1 raz(y)]
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/04/2005 21:11
Trzeba dać każdemu po opakowaniu ,,halls''... niech się nawpieprzaj± i może wtedy będ± ¶piewać. Na meczu z Groclinem dobry doping był przez 10-15 minut drugiej połowy, żenada!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/04/2005 23:17
Jak młyn jest na 11-12 to fala jako¶ wychodzi a będ±c na 1-2 na pocz±tku udało się zrobić kilka fal bo póĽniej te fusy z krytej nie chcieli dup ruszać.No a doping to jest bez kitu problem bo czasem jak się stoi u góry(na górniku w pierwszej polowie stałem za płotem za 12 )to słabiutko było słychać bo u góry mało kto ¶piewa. Moim skromnym zdaniem powinno się ¶piewać więcej krótkich "pie¶ni" Bo te dłuższe wychodz± ciszej a nie wszyscy je znaj± I długo spiewać te krótkie jak to próbowano teraz na Groclinie. Wczoraj dobry doping był na pocz±tku drugiej połowy póĽniej było gorzej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.