Na jaki sektor wędrujesz? Śpiewniczek kibica - tu masz śpiewnik z naszymi przyśpiewkami. Naucz się ich. Polecam też odwiedzenie strony pogon v pl i wejście w tamtejszy śpiewniczek gdzie odrazu masz nagrania mp3 kibiców śpiewających.
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 18/03/2005 19:34
No jedziemy chłopaki jedziemy! Na stadionie nie ma już biletów na 12stke. Musiałem na 11stke zakupić Odrazu wpadłem na trening... Szkoda tylko tej pogody. Ahhh jak tak jutro będzie to pikniki aby sie rozgrzać może pośpiewają z nami ?
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 18/03/2005 19:39
ja jeszcze nie mam biletu, chciałem kupić jutro przed meczem, na 11 ;]
dostane je przed meczem, czy raczej nie mam szans ?
[nie moge iść na inny sektor, bo ide s kolegami, którzy mają karnety na 11 ]
pozdrawiam
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 18/03/2005 19:53
"było to dawno jak na drzewach wiśni; będziecie spier....ć idą Pogońiści. bum tarara bum; bumtarara bum mówi Pogoń do górnika pocałuj mnie w h.j". no szanowna młodzieży kto to zna?
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 18/03/2005 21:33
no to panowie zeby jutro sytuacja z Legii sie nie powtorzyla i doping jakos ruszyl w koncu, pogoda bedzie lepsza niz w stolicy wiec i wymowek nie bedzie a ci ktorzy zbytnio przyzwyczaili sie do sezonu piknikowego niech powtorza sobie przyspiewki, albo odwiedza sektor rodzinny
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 19/03/2005 00:42
Nooo nareszcie jeszcze kilkanascie godzin jaa osobiscie dam z siebie wszystko jak na kazdym meczu ale mam nadzieje ze inni tez dadza z siebie wszytsko i bedzie baaardzo glosno
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 19/03/2005 10:31
Tylko trzeba ogarnąć cały stadion a nie od 13 sektora do 9 śpiewa się jedno a od 8 sektora do 3 śpiewają coś innego moim zdaniem i pewnie waszym też trzeba jedną pieśń śpiewać całym stadionem a wtedy będzie zajebiście
Nie pójdziemy dziś do kina nie pójdziemy do kościoła nie pójdziemy do burdelów serce nas na stadion woła
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.