Sprzedawał mecze... ooooo
Sprzedawał kumpli... ooooo
Boris Peskowić.... ooooo
WeĽ WYPIERDALAJ eja o
Aż się nie mogę doczekać pierwszego meczu w Szczecinie
bez sensu..nie lepiej za¶piewać jak±¶ normaln± piosenke..żeby pomóc chociaż troche piłkarzom dopingiem..? a wy zamiat pomagać..chcecie jeĽdzić Peskowica ;/ a jak strzel± nam gola (co oczywi¶cie odpukać) to znów na niego bedziecie zwalać? wiec moim zdaniem po¶piewajmy na meczu cos normalnego..
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
bez sensu..nie lepiej za¶piewać jak±¶ normaln± piosenke..żeby pomóc chociaż troche piłkarzom dopingiem..? a wy zamiat pomagać..chcecie jeĽdzić Peskowica ;/ a jak strzel± nam gola (co oczywi¶cie odpukać) to znów na niego bedziecie zwalać? wiec moim zdaniem po¶piewajmy na meczu cos normalnego..
Tu masz konkretne zdanie
...co do Peskovica to na prawde smieszy mnie umoralnianie - sprzedawczykow i frajerow nie mozna tolerowac...
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Miom zdaniem zaje.. "pogon gol" i wydaje mi sie że na Papricanie by sie przyjeło, a i z tego co można zaobserwować to i Pikniki lubi± czasami poklasakć
Filmik z widzewem dobry a szczegolnie rozkrecajacy doping( zobaczcie ile zaangazowania )
Miałem napisac to wczesniej ale zapomnialem, i wlasnie dzisiaj sobie przegladalem te filmiki. Zaangazowanie wygralo Balem sie ze wypadnie z tego gniazdaPzdr dla rozkrecajacego
[prawda mysle ze doping bedzie dobryy bo chyba kazdy tesknil za dopingowaniem swojej druuzyny no i jesce ta atmosfera
tak samo myslalem przed Waw± i obys sie nie przeliczyl, bo co niektorym to przerwa weszla w krew i ciezko bedzie sie przestawic
ja jestem dobrej mysli pewno patyk ograniie ludzi a wawie hmm padalo ziimnooo zmeczeni podruza troche jesce %% daje swoje a jka pogoda bedzie jak dzis ze wiosna to mysle ze bedzie dobrze oby..
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 18/03/2005 18:38
Jutro idę na pierwszy mecz w moim życiu muszę się nauczyć tych wszystkich przy¶piewek mam nadzieję, że będzie dobrze
jak co¶ to b±dĽcie jutro wyrozumialo PP
heheh
pozdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.