Wydawane jednak tylko po zaliczeniu kursów z emisji głosu, psychologii tłumu i wpłaceniu 250 zł na konto urzędu.
Choć słyszałem też że dużo zależy od znajomości...
Nie wiem czy to dobry wątek ale mam pytanie. Trzeba należeć do MW bądź mieć specjalne zezwolenie, żeby poprowadzić doping?
Od wojewody. Ważne 2 lata.
Wydawane jednak tylko po zaliczeniu kursów z emisji głosu, psychologii tłumu i wpłaceniu 250 zł na konto urzędu.
PZPN nie ma tutaj nic do rzeczy. gdyby to od nich zależało, to race dawno byłoby legalne bo przynajmniej zaoszczędziłoby to im wiele kłopotów.
To od polityków zależy wszystko a jak wiemy, nigdy się na to nie zgodzą
Nie wiem czy to dobry wątek ale mam pytanie. Trzeba należeć do MW bądź mieć specjalne zezwolenie, żeby poprowadzić doping?
Od wojewody. Ważne 2 lata.
i książeczkę sanepidu
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 16/06/2014 17:28
https://www.youtube.com/watch?v=_3Dev-TqAE0
propozycja nowej przyśpiewki,rytmiczna więc myślę,że by się przyjęła u Nas na stadionie-chodzi mi o refren tejże piosenki (2 min i 23s) :
Hej MKS-wygrywaj(zwyciężaj) mecz ! Kochamy Cię-Po życia kres ! Laaaa la la laaa... (tak jak leci w refrenie)
prosta i fajnie wpadająca w ucho,mam nadzieję,że ktoś pokmini nad tym-pozdrowienia.
Nowa przyśpiewka - 31/07/2014 01:23
Kiedy piłka znowu w grze,
Cały stadion głośno wrze,
Tak jak bramkarz bramki broni,
Tak my swoich barw Pogoni,
A gdy barwy swe ktoś zdradzi,
Niech nim kibic wierny wzgardzi,
Tak jak bramkarz bramki broni,
Tak my swoich barw Pogoni.
Lalalalalalalala
Lalalalalalalala
Lalalalalalalala
LalalalalaLALALA !!! (te ostatnie "LALALA !!!", gdy kończymy przyśpiewkę wtedy krzyczymy tak jak to robimy z "Nakarmimy PSA, PSA, PSA !!!)
(melodia kiedy ranne wstają zorze)
Jak by takie coś zapodac to by była petarda (jak nie bomba) !
ktoś może nie zauważyć cudzysłowia i weźmie to na poważnie
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Nowa przyśpiewka - 31/07/2014 15:56
moim zdaniem będzie to petarda na miarę najlepszej pieśni w PL. Nie pozostaje teraz nic innego jak to abyś wpadł na gniazdo i zrobił lekcję śpiewu !!!
Co prawda nie musiał zakładać nowego tematu, ale bez przesady. W końcu i tak to lepszy poziom, niż słynne:
cholera, będzie afera,
cholera, heko naciera,
..... i jakoś tak dalej szło.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.