"Nie dla nas jest porażki smak ,
Nie dla nas forma zła , forma zła ! ,
Na całe gardło krzyczmy tak ,
Pogoń mistrza Polski ma ,
Nie ważne gdzie Pogoń gra ,
Blisko czy daleko stąd ,
Z tobą jest Szczecińska brać ,
Aby dopingować ją "
I jak to idzie dalej ?
Ole ole , ole ola , i tylko Pogoń , Pogoń Szczecińska .!
Ole ole , ole ola , i tylko Legia , Legia Warszawa .!
Raczej początku zapomniałeś bo dalej to już gniazdowy nowa nutę zarzuca ...
"Dziś zgodnym rytmem biją nam,
Nasze serca, które my,
Za Pogoń damy w każdy czas,
Czy w czas dobry, czy w czas zły!
Nie dla nas jest porażki smak,
Nie dla nas forma zła.
Na całe gardło krzyczmy tak:
Pogoń Mistrza Polski ma!
Gdziekolwiek Pogoń będzie grać:
Blisko, czy daleko stąd.
Tam będzie z Nią szczecińska brać,
Aby dopingować Ją!"
Odp: Przyśpiewki - 19/10/2012 20:29
Dziś zgodnym rytmem biją nam,
Nasze serca, które my,
Za Pogoń damy w każdy czas,
Czy w czas dobry czy w czas zły.
Nie dla nas jest porażki smak,
Nie dla nas forma zła.
Na całe gardło krzyczmy tak
Pogoń Mistrza Polski ma
Gdziekolwiek Pogoń będzie grać:
Blisko czy daleko stąd.
Tam będzie z Nią szczecińska brać,
Aby dopingować ją.
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 19/10/2012 20:36
Na poniedziałek takie coś można raz a może dwa razy zaśpiewać "Sialalalala POGOŃ LEGIA!" . Jeżeli już taka przyśpiewka była to sorry.
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 20/10/2012 17:55
Chlopy, roczniki sie zmieniaja, lata leca, a problemy te same.
1)nie kserujemy, ale lepiej dac propozycje i dostac zjebe niz przemilczec(inna sprawa- minimum wysilku i sprawdzic) - KSER nie akceptujemy.
2)GNIAZDOWI to nie sa osoby przypadkowe. Wierzcie mi, kazdy z chlopakow przeszedl weryfikacje i duuuuzo sytuacji w zyciu codziennym Czy Mobizlizacha, czy Piona! czy PSK, czy jeszcze inne odoby , to WYBRANI nieprzypadkowi ludzie.........Szacunek im sie nalezy chocby za to ze sie na gniezdzie znalezli - nie z przypadku, a dalej za ich wklad.
3)Ile razy mialem PRYZJACIOL wokol siebie - wystarczylo ze 100-200 osob ELITY - doping byl zajebisty....
....Jak chcecie sie kiedys poczuc ELITA to sie tak zachowujcie...Bez pierdiolenia - 100% mobilizacji, pilnowanie siebie nawzajem, i JAAAAZDA. Nie chce rozbijac sie na roczniki, bez kitu, POGON SZCZECIN to cos znaczy, przemyslcie i WIERZCIE GNIAZDOWYM to na prawde odpowiednie osoby na odpiewdnim miejscu (chocbysce ktoregos z NAS nie lubili-ja tez nie wszsytkich Was lubie heheh) .
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 20/10/2012 21:29
I jak mówi kolega wyżej!!! To nie jest jakiś "tam mecz" bo gra Legia i mecz jest priorytetowy... "Jedziemy " z dopingiem wszyscy, bez podziału. Przychodzisz na młyn, dobrze. Ale musisz wiedzieć czego się oczekuje od Ciebie!!!! Także... JEDZIEMY WSZYSCY!!! Bez wyjątku!!!
"Czy staruszek, czy małolat!!"
Niedziela została i poniedziałek!!! RAZEM WSZYSCY!!!! Niech Młyn pęknie w szwach!
Czasami nie którzy nie wiedza co piszą :p
RAZEM WSZYSCY...!
Bo są od piątku na MELANŻU
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 21/10/2012 20:03
Mam pytanie co do meczu Pogoń - Jagiellonia , co krzyczał młyn w pewnym momencie . Wiem że to było 92 . i się zastanawiam co dalej i o co w tym wszystkim chodzi . Pozdrawiam .
Ole ole , ole ola , i tylko Pogoń , Pogoń Szczecińska .!
Ole ole , ole ola , i tylko Legia , Legia Warszawa .!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.