Odp: ¦piewamy k***a!!! - 28/08/2010 16:07
Nawet mróz nie powstrzyma kibica z miasta Gryfa od obejrzenia meczu drużyny ze Szczecina !! Wszyscy na mecz !!
chuj z wynikami ej Pogoń jeste¶my z wami!!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 29/08/2010 21:07
Frekwencja jaka była każdy widział, lecz pokazali¶my, że momentami można na prawdę sie zajebiscie bawić nawet w tak małej grupie osób. Oby te momenty były z meczu na mecz dłuższe i będzie zajebi¶cie.
W debiucie to co sie dziwisz i tak mu poszlo niezle, gdyby nie było takiej padaki na trybunach to niezmieniali by gniazdowego a tak to były dwa debiuty( również bębna jak gdyby kto¶ niezauwazył ). Ludzi było ile było więc czemu się niepobawić i wypróbować nowych twarzy.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 29/08/2010 22:06
frekwencja prawie taka sama jak na Wi¶le Płock na koniec sezonu.ale miejmy nadzieje ze po tym wyniku jaki dzi¶ padł ludzie będ± przychodzili na Pogoń i dopingowali. a zmiana gniazdowego miejmy nadzieje ze to na zwale...
A tak z ciekawo¶ci jestem na każdym meczu ale nigdy nie czytałem dokładnie tego co pisze na fladze z Pozdrówkami mógłby kto¶ napisać?
Nie nie był na fazę. Krytykować to każdy potrafi ale ruszyć dupę i dać co¶ od siebie to już nie. Patrz±c w przód chcemy mieć osobę, która nie będzie się bała wzi±ć megafonu i rozkręcić dopingu. On wie, że dużo pracy przed Nim ale fajnie, że ma zajawkę i chce mu się.
Mnie natomiast przeraża wizja jebanego 14-15latka z grup± kolegów i stwierdzeniem przed wej¶ciem na młyn, że on tam nie chce bo daj spokój. To wypierdalaj. Co się dzieje z tym miastem....
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/08/2010 02:58
Szukajmy pozytywów, jak na taka frekwencje młyn się pojawił, było kilkadziesi±t osób którym chciało się ¶piewać i to najważniejsze, jeszcze 2-3 lata temu, nie było nikogo na młynie przy takiej ilo¶ci ludzi.
Przerażaj±ce jest też to że kilku jebanych meneli z sektora 14 ubliżaj± ludziom na młynie i odpierdalaj± samowolkę. Na szczę¶cie szybko zostali wyprostowani.
PS. Dobrze, że s± jeszcze ludzie którym się chce. Szacunek L.
edit: do zobaczenia w Gliwicach mordy!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/08/2010 12:16
Ten młody co nie chciał na młyn wchodzić to miał trochę %% i się bał że co¶ odjebie , i rzeczywi¶cie wyjebał się pare razy
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/08/2010 16:45
Przy takiej frekwencji doping był niezły a co do samej frekwencji martwie się że to nie pogoda ani brak formy piłkarzyków a problemy z wej¶ciem na stadion te cale bilety imienne. Kolejki przy kasach rosn± do 50- 100 osób (może troche przesadziłem) tylko dlatego że babka siedz±ca w okienku wpisuje jebany pesel jednej osobie jakies 5 minut totalna porażka. I kurwa ochroniarze jacy się wielce ważni zrobili cwaniakuj± jak ja pierdole nie długo będ± pytać o numer buta pzdr dla L. i tym wszystkim którzy wczoraj się stawili
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.