Odp: ¦piewamy k***a!!! - 02/08/2010 14:38
BRACIA SEZON SIĘ ZACZOŁ JAZDA KURWA !! W ŁODZI DALI¦MY LEKCJE DOPINGU ŻYDˇ..W NIEDZIELE RÓWNIERZ POKAŻMY SIĘ CAŁEJ POLSCE !! WSZYSCY NA MŁYN ZGNIECIEMY ICH NASZYM DOPINGIEM JAAAAAAADA MKS !!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 06/08/2010 21:03
Żabole sobie pożyczyły piosenkę od nas.
Ogl±dam mecz Górnika z Poloni± Warszawa i w dwudziestej której¶ minucie usłyszałem mniej więcej:
"Górnik klubie Ty nasz, pokaż kurwie jak w piłkę grasz"
Byłem przekonany, że pomysł tej piosenki narodził się na naszym forum. Wcze¶niej to znaczy ile lat temu ? Często ogl±dam mecze Górnika, już dwa sezony ze względu na to, że urodziłem się w Zabrzu, a dzisiaj usłyszałem to pierwszy raz w ich wykonaniu.
Widzisz, pewne piosenki/przy¶piewki nie powstaj± tu na forum - w zasadzie mały ułamek takich przy¶piewek z niego wyszedł na stadion. Przy¶piewka "... klubie Ty nasz" ¶piewa min. ¦l±sk czy wła¶nie KSG. U Nas to było ¶piewane do¶ć dawno temu, lecz przez pewien okres zawirowań została zapomniana.
oni wcze¶niej to ¶piewali z tego co mi się wydaje ale mogę sie mylić.
Byłem przekonany, że pomysł tej piosenki narodził się na naszym forum. Wcze¶niej to znaczy ile lat temu ? Często ogl±dam mecze Górnika, już dwa sezony ze względu na to, że urodziłem się w Zabrzu, a dzisiaj usłyszałem to pierwszy raz w ich wykonaniu.
na pewno ¶piewali to jak byli¶my na meczu w Zabrzu, nie pamiętam starych czasów i kiedy u nas było to dawno ¶piewane ale jako¶ chyba w rundzie wiosennej pierwszy raz usłyszalem to na Pogoni.
Może warto by było wrócić do okrzyków "Pogoń" przy wyczytywaniu składu przed meczem. Tak jak to było w Bydgoszczy?
to raz,
a dwa to ¦PIEWAĆ!
Patrzeć obok na s±siadów czy ¶piewaj±, jak nie to upomnieć i jazda na całego! Gło¶no, wyraĽnie, pod rytm bębna, ale przede wszystkim z serca! Bo inaczej to lipa!
Do jutra! ¦piewamy k***a!!!
Jak widać na filmiku nie było Ľle, moim zdaniem w skali szkolnej my¶lę, że na 4 zapracowali¶my.
Co do filmiku nr 2 - to prawie w idealnym tempie wyszło Pogoń Szczecińska - czyli jak widać można.
Dodatkowo, nie wiem jak Wam, ale mi zajebi¶cie podobało się jak jechali¶my Pogoń, Pogoń, Pogoń, Pogoń gol
Za kilkana¶cie godzin przed Nami następna okazja do tego, żeby poćwiczyć przy¶piewki i może szansa, że wygrzebiemy starego mega hita
Dodatkowo, nie wiem jak Wam, ale mi zajebi¶cie podobało się jak jechali¶my Pogoń, Pogoń, Pogoń, Pogoń gol
Na żywo w Łodzi już mi się wydawało, że dobrze to idzie, a filmik mnie tylko utwierdził w tym przekonaniu Moim zdaniem jeszcze fajnie szło "Heja MKS, MKS, MKS, MKS..."
Ostatnio edytowany przez: On jest cienki!, 7 sierpnia 2010, 23:57 [2 raz(y)]
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 08/08/2010 00:12
Ale chłopaki się pogubili wtedy jak szło : MKS MKS MKS MKS MKS MKS , MKS !!! PORTOWCY PORTOWCY.... i granatowo - bordowy ¶wiat też nie wszedł do głów , chyba mało kto był na meczu Pogoń-Wisła ;p
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 08/08/2010 05:43
Jestem bardzo ciekaw dzisiejszej frekwencji w młynie. Zawsze staram się zabrać na młyn jak najwięcej osób i liczę, że większo¶ć z was na chęciach, albo forumowych deklaracjach nie poprzestaje.
Swoj± drog± zauważyłem, że s± momenty kiedy młyn się męczy co przerzuca się na jako¶ć dopingu.
Może warto w ramach odpoczynku wprowadzić taki okrzyk:
cisza przez kilkadziesi±t sekund i z całym pierdolnięciem krzykn±ć POGOŃ , ale tak bardzo szybko jednym tchem jakby słowo nie miało sylab i za kilkadziesi±t sekund to powtórzyć i za jaki¶ czas znowu. Cało¶ć zakończyć naszym WOJNAAA.
Chodzi o to by tamtym przeszły ciary po plecach, a jak cały młyn po chwili ciszy pierdolnie Pogoń to go¶cie poczuj± się jak plemiona uciekaj±ce przed wojskami imperium rzymskiegoi.
Co o tym my¶licie ? Może warto co¶ takiego wypróbować ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.