Odp: ¦piewamy k***a!!! - 05/06/2010 21:38
Kolejny mecz który pokazuje,że Pogoń nie ma fanatyków,tylko sympatyków piłki nożnej.
Czekam niemiłosiernie na nastepny sezon aby obejrzec po raz kolejny rzesze sympatyków piłki ¶piewaj±cych ''Czy wygrywasz...''
takim gadaniem nic nie zmienisz, odpowiedz sam sobie, ile dałe¶ od siebie, by młyn był liczniejszy dzisiejszego dnia...je¶li nic, to Twoje wywody nie maj± sensu, je¶li co¶ zrobiłe¶, to chwała Tobie i miejmy nadzieję, że inni zaczn± nakręcać siebie i swoich znajomych. Zrozumcie, że samo się nie zrobi...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 05/06/2010 23:20
Bylem na młynie,mało ludzi ale to jak na calym stadionie. Ale Ci co byli do dali z siebie troche powera,komus sie przynajmniej chcialo." w naszych glowach...nie sercach kurwa ! " i kolejny tekst: zabierzcie jemu ta trabke,polamcie w pizdu bo mnie juz wkurwia Na innych sektorach to plaza byla.
" Pogoń jest potęg± ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 05/06/2010 23:50
Koniec sezonu, podsumowanie będzie pewnie w tygodni.
Nowa przy¶piewka : Granatowo - bordowy ¶wiat
W Naszych GŁOWACH od najmłodszych lat
O mój MKSie kocham Cię
Nigdy w ¶wiecie - nie poddawaj się !!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 21/06/2010 14:26
Wymy¶liłem tekst do piosenki . Może tekst nie za dobry , ale zawsze kto¶ wysunie lepsz± propozycję . http://www.youtube.com/watch?v=LAL6hq-sK5g&feature=related - lepszej wersji nie znalazłem , ale my¶le że każdy zna . Oto proponowany tekst : W pierwszej lidze zostali¶my znów , wróć POGONIO do ekstraklasy wróc , wróc i zagraj jak za dawnych lat , dam ci za to doping z najwspanialszych lat ...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoj±" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mo¶ci hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.