Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/05/2010 17:51
Nie ma takiego kserowania Ale jak się bawić w układanie, to ja bym dał 'Kowal ty kurwo, Ty jebany cwelu' , albo zamiast Kowala wsadziłbym tam Drumlaka
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 31/05/2010 18:54
Na razie panowie skupmy się na naszych starszych przy¶piewkach. Mam wrażenie, że tylko u nas jest tak , że 3/4 młyna nie potrafi nauczyć się słow pie¶ni. Chociazby 'nie ma na co czekać'. Tylko sprawdza się tu znowu stara prawda, odno¶nie tego, że melodyjne przy¶piewki nam nie wychodz±. W ¶piewaniu melodii najlepsi s± chyba Scyzory
A jak dla mnie w chuj lepiej. W ogóle to ile jeszcze mamy zamiar podniecać się kolejny raz czyj±¶ now± przy¶piewk±,nie mówi±c już o przerabianiu nagle słów na Pogońiarskie, jak kto¶ tam powyżej, chuj wie w jakim celu... Ludzie...
Mamo, zamknij drzwi, kre¶lę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnie¶ mnie, otrzep mundur i weĽ pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdĽmy tam razem,
pola bitew s± brunatne bo wsi±ka w nie krew przegranych.
po co się rajcować i nawet na necie przerabiać przy¶piewki innych.
"Nie ma na co czekać" i "lambada". To mog± być hity.
Tylko niestety wiekszosc nie ogarnia tekstu. Jest pare fajnych przyspiewek niespiewanych np: jedzie pociag z daleka,na sztandarze...albo to
Dzi¶ na cały ¶wiat,
my ¶piewamy tak,
w naszych sercach jest,
tylko eeemkaees,
i choć ciężki czas,
wiara jest wci±ż w nas,
w naszych sercach jest,
tylko eeeemkaees
" Pogoń jest potęg± ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
po co się rajcować i nawet na necie przerabiać przy¶piewki innych.
"Nie ma na co czekać" i "lambada". To mog± być hity.
Tylko niestety wiekszosc nie ogarnia tekstu. Jest pare fajnych przyspiewek niespiewanych np: jedzie pociag z daleka,na sztandarze...albo to
Dzi¶ na cały ¶wiat,
my ¶piewamy tak,
w naszych sercach jest,
tylko eeemkaees,
i choć ciężki czas,
wiara jest wci±ż w nas,
w naszych sercach jest,
tylko eeeemkaees
Ostatnio kurcze my¶lałem o tej przy¶piewce 'dzi¶ na caly ¶wiat'. Czemu nie jest ¶piewana już ? Teskt prosty i przyjemny, nic tylko wykonać to wzorowo
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 03/06/2010 13:10
Bracia w sobotę ostatnia potyczka w tym sezonie, więc też ostatnia szansa na dopingowanie !!
Bez żadnych podziałów stawiamy się w młynie i przez 90 minut jedziemy z dopingiem !!
W tej rundzie było jak było, raz lepiej raz gorzej, czas więc zakończyć ten sezon mocnym akcentem, a od nowego wzi±ć się ostro w gar¶ć !! LICZYMY NA WAS !!
WSZYSCY NA MŁYN !!!!!!!!!
Bracia w sobotę ostatnia potyczka w tym sezonie, więc też ostatnia szansa na dopingowanie !!
Bez żadnych podziałów stawiamy się w młynie i przez 90 minut jedziemy z dopingiem !!
W tej rundzie było jak było, raz lepiej raz gorzej, czas więc zakończyć ten sezon mocnym akcentem, a od nowego wzi±ć się ostro w gar¶ć !! LICZYMY NA WAS !!
WSZYSCY NA MŁYN !!!!!!!!!
Tak jest, dawajcie ostatni raz w sezonie pokażmy że nie jeste¶my kibicami sukcesu.Wszyscy na młyn!!!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 05/06/2010 19:44
To co dzi¶ zobaczyłem na młynie to jaka¶ parodia. Mimo wszystko brawa dla wszystkich, którzy się stawili i dopingowali przez 90 minut. Brawa również dla Legii. No i najważniejsze, brawa dla L. i reszty, że nie zrezygnowali.
Nowa przy¶piewka zdecydowanie na plus.
'Z Tob± jest zabawa fajna, dobrze, że jeste¶ legalna, ćpaj± Ciebie nawet dzieci...'
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 05/06/2010 20:17
kurwa dobre chęci nie pomog± to co dzi¶ było kurwa to była żenada gdzie kurwa wszyscy fani? a sorry poleciało co¶ z sektora 10 "chcecie mieć kibiców to grajcie" jak kurwa każdy będzie miał takie podej¶cie to po chuj nam ekstra klasa po chuj nam nowy stadion dla kurwa 50 osób z młyna? to była kompromitacja... od nowego sezonu musimy się wzi±ć w gar¶ć i pomóc piłkarza z rodu gryfa w zdobyciu ekstraklasy. to na tyle odemnie.
... eja eja Legia Pogoń
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 05/06/2010 21:22
A może jak będzie tylko koło 50 osób to przenie¶ć się np na sektory 7-8 ? wtedy zawsze te nastepne 60 osob ktore sie podlacza da jakas sile
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 05/06/2010 21:26
Ostatni mecz sezonu a tu taka porażka.
Nowa przy¶piewka fajna i prosty i przyjemny tekst.
Nawet przy tak małej liczbie osób była dobra zabawa, niech żałuj± toci co nie byli tylko woleli opierdalać się, lub wybrali zajebisty koncert w Policach.
Brawa dla L.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.