Odp: ¦piewamy k***a!!! - 24/05/2010 22:05
Bracia chyba już wszystko zostało napisane,ja także jak P. i L. aż się wzruszyłem jak rykneli¶cie na pocz±tku co wtedy czuli¶my?my¶lę,że w tym momencie każdy mógł czuć to samo rozpierdalaj±c± od ¶rodka DUMĘ i wzruszenie którego napewno się nie zapomni do końca życia.Pokazali¶my potencjał i teraz pokażmy wspólnie,że możemy naprawdę wiele,pierwsza okazja do tego w ¶rodę na wyjeĽdzie do Łodzi.
Dzięki...
KOCHAM POGOŃ SZCZECIŃSKA
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
B±dĽ szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Nie musimy kopiować, można wymy¶lić co¶ własnego na melodię, która jeszcze nie jest używana na stadionach. Wydaje mi się, że taka pie¶ń, chwytliwa i któr± można by długo ci±gn±ć, bardzo nam by się przydała. Na pewno podchwyciłby j± cały stadion. Tak stało się przecież z "Od Szczecina...", która szybko wszystkim się spodobała i zawsze podł±czaj± się do niej wszystkie sektory.
Oczywi¶cie przył±czam się do pochwał za wyjazd. Nie będę już nic na ten temat pisał, bo raz że dużo zostało już napisane, a dwa że brak słów...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 25/05/2010 21:03
Ogarnij bajere ziomek ! Chociaż na meczu mnie nie było widziałem doping W TV i jestem pod ogromnym wrażeniem. Szacun dla tych co to organizowali i dla tych, którzy tam byli ! POGOŃ .
Byli¶my tu i zawsze będziemy , st±d jeste¶my i tu umrzemy.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 25/05/2010 23:22
Było pięknie Na stadionie nie było tego słychać - tak jak w Tv czy na filmikach. Fantastyczny widok, tysi±ce granatowo - bordowych serc, ¶piewaj±cych na jedn± nutę
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 28/05/2010 14:25
a now± nutkę Legijnej braci już słyszeli¶cie?
wklejam tu, bo naprawdę dobry kierunek wyznaczaj±, proste, wesołe i sympatyczne:
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/05/2010 14:44
Wiem , czytałem , wiem dobrze o tym , że nie ma kserowania i nowych przy¶piewek bo połowa osob starych nie zna . Napisałem tylko żeby pokazać ze to całkiem nieĽle może brzmieć
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.