my¶lę że to działa na takiej zasadzie i iż idzie jeden z drugim i widzi że nikogo nie ma albo że jest 10 osób to nie przychodzi i tak się nakręca to wszystko. I-wszo ligowa ekipa nie może wystawić młyna na meczach u siebie, ciekawe czy do końca sezonu już tak będzie ?
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powi±zana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 16/05/2010 14:14
Do końca sezonu zostały 4 kolejki, w tym 3 mecze gramy na wyjeĽdzie. Ostatni mecz gramy u siebie z Wisł± Płock i wypadałoby się godnie zaprezentować Ale na razie to musimy się ZAJEBI¦CIE zaprezentować w Bydzi
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 16/05/2010 22:37
Panowie od dopingu. Chyba będziecie musieli się w jakie¶ krótkofalówki zaopatrzyć żeby dobre synhro było. W ¦winouj¶ciu nie zawsze ten doping równo wychodził.
Panowie od dopingu. Chyba będziecie musieli się w jakie¶ krótkofalówki zaopatrzyć żeby dobre synhro było. W ¦winouj¶ciu nie zawsze ten doping równo wychodził.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 17/05/2010 22:11
Może jaki¶ trening ¶piewu w pi±tek? My¶lę, że L. i P. z pomoc± chłopaków daliby¶cie radę ogarn±ć jakie¶ fajne przy¶piewki specjalnie na Puchar które można by przećwiczyć przed samym wyjazdem. Niech przyjdzie chociaż 1000 i się nauczy, to reszta szybciej w Bydgoszczy podłapie. Czysty pomysł który jest wynikiem nudy
W busie jest tłok, w poci±gu jest tłok
Kibice na Bydgoszcz jad±!
Lecz nagle kto¶ wstał, za¶piewam ja Wam
piosenkę m± ukochan±!
Hej MKS.. A Viva Pogoń Szczecińska
2 bramki Lebedyński, 2 bramki Bojarski [wiem, że takie troche kontrowersyjne już go do pie¶ni wsadzać, ale nie mam pomysłu jakie inne nazwisko tam wstawić.. co najwyżej Zawadzki, ale to jeszcze mniej pasuje]
I Pogoń ma Puchar Polski!
Choć na ¶wiecie wiele klubów jest
I może lepsze s± i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddali¶my już...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoj±" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mo¶ci hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoj±" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mo¶ci hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.