No na pewno byłoby niezłe na całym stadionie, ale tak jak kto¶ już zauważył, na młynie tez jako¶ niemrawo to szło, sadze ze cze¶ć po prostu nie zna dobrze slow...A reszta stadionu tym bardziej. Od "Gdziekolwiek Pogon będzie grac.."już jest bardzo słabiutko i pobudka dopiero na lalalala
Dokładnie, szczególnie "Nie ma na co czekać piłkarze...", bo wpada w ucho, łatwo zapamiętać, może inne sektory też podchwyc±. Dziesięć minut przed meczem z Ruchem na młynie już było sporo osób, teraz pewnie będzie podobnie, to można za¶piewać parę razy i na meczu będzie miazga. Ważne, żeby nowe przy¶piewki znało więcej osób, a nie tylko ta garstka, więc możemy ich w ¶rodę, nawet mimowolnie, zmusić do nauczenia się, przez to, że my będziemy potrafili i z całych sił ¶piewali.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/05/2010 23:29
a ja proponuję nauczyc sie 1 zwrotki Naszego hymnu.. bo gdzie jest powiedziane, że tylko na Twardowskiego można go ¶piewać?
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie ¶wiat!" - J. Piłsudski
wszystko pięknie, tylko wolniej by¶cie zapodawali, bo fizyki nie oszukamy, synchro nam pada z deka przy dalszych sektorach ... zwlaszcza przy "Pogoń Szczecińska...." (a'la Legia) i wielu innych ... naprawdę ... za szybko panowie ... ale oprócz tego moc jest z Wami, co widac, slychac i czuc !
Niestety musze potwierdzic, kuzyn z Zabrza, który był na meczu, dzwonił do mnie i mówił, naprawde nie zło¶liwie, że strasznie strasznie nie wyraĽnie. Jeżeli w bdg będziemy tak gonili wyjdzie jeden wielki nieskładny hałas. Ale to na pewno do poprawienia
a ja proponuję nauczyc sie 1 zwrotki Naszego hymnu.. bo gdzie jest powiedziane, że tylko na Twardowskiego można go ¶piewać?
wszystko pięknie, tylko wolniej by¶cie zapodawali, bo fizyki nie oszukamy, synchro nam pada z deka przy dalszych sektorach ... zwlaszcza przy "Pogoń Szczecińska...." (a'la Legia) i wielu innych ... naprawdę ... za szybko panowie ... ale oprócz tego moc jest z Wami, co widac, slychac i czuc !
Niestety musze potwierdzic, kuzyn z Zabrza, który był na meczu, dzwonił do mnie i mówił, naprawde nie zło¶liwie, że strasznie strasznie nie wyraĽnie. Jeżeli w bdg będziemy tak gonili wyjdzie jeden wielki nieskładny hałas. Ale to na pewno do poprawienia
dokładnie o to mi chodzi ... wystarczy, ze bedzie wolniej zapodawane ... stałem na 10-tce i nawet tam juz ciezko bylo ludziom rytm zlapac ... coz, dzwiek nie swiatlo i troche czasu potrzebuje ... pzdr
nie wiem czy juz ktos to spiewa, ale wpadlem na pomysl przyspiewki pod nute Shamhan Daldaev - Eto Kavkaz
od 0:55
lalalalala Pogoń Szczecin
lalalalala mój MKS
lalalalala ma drużyna
lalalalala moja miło¶ć
nie wiem czy juz ktos to spiewa, ale wpadlem na pomysl przyspiewki pod nute Shamhan Daldaev - Eto Kavkaz
lalalalala mój MKS
lalalalala ma drużyna
lalalalala moja miło¶ć
Powiem Ci że ciekawie to wygl±da, melodyczne bardzo, krótkie, łatwe i s±dze , że stadion to podłapie. Aczkolwiek musimy się nauczyć dobrze wykonywać nasz cały repertuar, ale brawo za pomysł
lalalalala mój MKS
lalalalala ma drużyna
lalalalala moja miło¶ć
Taka pie¶ń mogła by się przyj±c. Tylko szkoda że póki co dalej wiele osób nie potrafi nowych przy¶piewek.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 13/05/2010 23:23
Zajebiste !! Ja już umiem niech każdy co czyta forum się nauczy i na Warcie można by to spróbować. Reszta pewnie załapie szybko. Ale ostateczn± decyzję zostawiam upoważnionym Dla mnie jak najbardziej na + !!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 14/05/2010 12:10
Muza Mameda gdy wychodzi na ring Wczesniej juz na nia zwrocilem uwage. Super sie wbija w ucho. Nie widze tego jednak w tej wersji co podal longer:/
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.