Odp: ¦piewamy k***a!!! - 28/04/2010 12:59
Dokładnie...I co z tego, że Stal to słaba ekipa...A nasza Pogoń teraz zaczyna dopiero grać, więc trzeba dać z siebie wszystko i poprowadzić Dumę Pomorza do ekstraklasy...Ja dziękuję, do zobaczenia na meczu ze Stal± ...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 29/04/2010 06:14
Witam wszystkich.
Ja z taka mala sugestia. Szukamu ( Szukacie ) tutaj nowych pomyslow na przyspiewki stadionowe ktore maja porwac tlumy. Badz co badz chcemy wszyscy zeby caly stadion w tym uczestniczyl.
Fajna sprawa ze powstaje cos nowego. Ale chcialbym zaproponowac cos mniej zmyslnego. Generalnie wszystko co powstaje tutaj w waszych glowach i jest przenoszone na stadion zostaje w sekotrze 12-stym o ile tam zostaje bo czasem to i 12-stka w polowie neizna slow. Generalnie mamy albo ciezkie slowa do spiewania zapamietania, albo kiczowaty rytm do tego. ALe nawet jak juz gdzies to wejdzie w zycie zostaje to na sektorze 12-stym i zadko kiedy wychodzi poza .... stad moja propozycja i kilka malych uzasadnien
porwiecie za soba kibicow ( reszte ludzi na stadionie ) jak beda to krotkie slowa , ale beda wnosily sens i beda w odpowiednim tepie ...
np. http://www.youtube.com/watch?v=ogGm6NPEym8
p[rzykladowa slowa ktore mogly by byc : naszym klubem mks , cala polska o tym wie , ze najlepszym klubem jest , Pogoń Szczecin mks .....
oczywiscie jest to tylko przyklad .... zaraz ktos napisze ze zaporzyczenie z widzewa... owszem ale zobaczcie na styl w jakim to jest spiewane ... tym porwiecie sektory od 9 do 14 za pierwszym razem ... a jak te sektory sie wlacza to poleci to na caly stadion ..... ma to poprostu slowa ktorych nietrzeba pamietac bo padaja w ucho i rytm przy ktorym chce sie poprostu spiewac ..... arazie na tym chcialbym zakonczyc i moze dzieki temu wywolac mala dyskusje czy niemozna by bylo troche zmodyfikowac 12-stki tak zeby jak juz mamy kibicow gosci u nas na stadionie pokazac klase aa moze i nawiazac do starego piekielka. ..
Mogła by pojsc grupka 10osobowa z młyna na jeden mecz na np sektor 9 i spróbować poderwać ich do dopingu. Może by to jako¶ wyszło. Jezeli chodzi o stare przyspiewki dawno nie słyszałem " ¦piewajmy Hejsialala Pogoń dzi¶ 3 pkt ma , Portowców wspaniała gra , ¶piewajmy hej sialala " Przy tym też można się bawić.
Temat wprowadzania nowych przy¶piewek/kopiowania od innych ekip był na tym forum kurwa wałkowany milion razy, więc nie rozumiem po co zawracasz sobie głowę. Ogarnijmy te co mamy i zobaczycie, że będzie zajebi¶cie
Sory, sory, ale sektorów 9-10 nie trzeba mobilizować bo sami się podł±czaj±
Ostatnio edytowany przez: On jest cienki!, 29 kwietnia 2010, 13:52 [1 raz(y)]
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 29/04/2010 16:51
faktycznie byl temat poruszany ... ale puki co po pierwsze nowych przyspiewek nikt nie zna oprocz sektora 12-stego( polemizowal bym czy cala 12-stka zna ale nie wtym zecz ) po drugie po prostu nie wchodza w uszy albo melodyjnie albo tekstowo .... nietrzeba jakiejs poezji tworzyc bo tego poprostu sie nie pamieta ..... podalem poprostu przyklad czegos co wpada w uszy, szybko sie czlowiek nauczy ( ale tez nienazwal bym tego nauka) a po trzecie gwarantuje ze 2/3 stadionu poprostu podniesie do gory .... nic wiecej natomiast puki co przyspiewki ktore sa nowe tego nie generuja i zamiast tworzyc jednosc na stadionie dzielimy sie na trzy obozy spiewajacych przyspiewki ... podrywajacej sie reszcie stadionu skandujacej Pogoń Szczecin zeby ciszy niebylo na stadionie i tych ktorzy poprostu siedza cicho... a ten styl poprostu poniesie stadion ... tylko i wylacznie dlatego podnioslem temat
Pyrgol dobrze gada,sa przy¶piewki których nie zna nawet cały sektor 12 , np. ta przy¶piewka: "...piłkarze trzeba w piłke grac..." .
To musi byc tak , żeby za nami zaraz ¶piewał cały stadion , i to "naszym klubem MKS" co kolega powyżej zaproponował jest bardzo dobrym pomysłem , ale jeżeli nie będzie kopiowania przy¶piewek jak to napisał P. no to trudno... .
Pogoń Szczecin to więcej niż religia , to wiara która napędza cały region.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 29/04/2010 17:10
A wła¶nie , na meczu z Podbeskidziem były rozdawane karteczki , na których była nowa przy¶piewka: "Pogonio kochana , nadzieja jest w nas..." no i dlaczego jej nie ¶piewamy?? Bo jest za trudna?
Dobra weĽ się schowaj , ja tylko mówie jak jest , co¶ się nie podoba , to masz do cholery pecha!!
Mówcie wy co sobie chcecie...
Do cholery jasnej , to wła¶nie takie teksty (jak powyżej) za¶miecaj± forum , ja się chociaż próbuje udzielac.
Je¶li wam nie pasuje , zbanujcie mnie tak , żebym tu więcej nie mógł wej¶c i się skończy.
Ostatnio edytowany przez: sebek, 29 kwietnia 2010, 18:15 [1 raz(y)]
Ja wiem, że wyniki nie ma co ukrywac nie zachęcaj± do przyj¶cia na stadion co niektórych no i stal rywal też nie z górnej półki ale mam nadzieje ze sie zmobilizujemy i w dobrej liczbie stawimy na młynie w dniu spotkania. I zwracam sie tu nie tylko do tych którzy zawsze tam s±, ale także do starszych którzy zasiadaj± ostatnio w innych czę¶ciach stadionu tak, jak to już wczesniej był poruszany ten temat podczas niedoszłego spotkania z Górnikiem. To ostatnie spotkanie przed Ruchem, jednym z najważniejszych jak nie najważniejszym meczem ostatnich lat dlatego zbierzmy sie w liczbie i sile i zróbmy mał± "próbe generaln±" na Stali. To może tylko zaowocować nie tylko 4 maja ale wszystkie pozostałe spotkania
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie ¶wiat!" - J. Piłsudski
Dobra weĽ się schowaj , ja tylko mówie jak jest , co¶ się nie podoba , to masz do cholery pecha!!
Mówcie wy co sobie chcecie...
Do cholery jasnej , to wła¶nie takie teksty (jak powyżej) za¶miecaj± forum , ja się chociaż próbuje udzielac.
Je¶li wam nie pasuje , zbanujcie mnie tak , żebym tu więcej nie mógł wej¶c i się skończy.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/04/2010 02:59
"Naszym klubem MKS..." błagam nigdy tego nie będe ¶piwał bo odrazu ta melodia kojarzy mi się z Żydzewem, przyspiewek jest duzo a to ze nie ktorzy nie moga zapamietac nawet kiedy maja klasnac a kiedy nie to nie znaczy ze mamy spiewac tylko MKS MKS MKS, sa dobre przyspiewki i wystarczy odrobina checi zeby poznac slowa i melodia i zacz±ć się dobrze wbijać w rytm na meczach, napewno hitem z nowosci bylo "na ulicy mysliborskiej..." ale u nas chyba taka tendencja że bluzgi itp spiewa caly stadion a doping na Pogoń już nie porusza takiej samej czę¶ci kibiców, trochę to przykre ale my¶le że szukanie jaki¶ cud przyspiewek nic nie da, co z tego ze latwe i wpada w ucho jak komus się nie spodoba i i tak będzie wolał narzekać niż dać co¶ od siebie dla dopingu. Podsumowywuj±c wszystko będzie brzmiało dobrze je¶li każdy się postara zamiast wybrzydzać tyle.
I skoro mówi się że nie będzie nowych przy¶piewek to nie będzie zaakceptujcie i tyle, chyba że nie czytacie forum i każdy z twórców przy¶piewek my¶li że wpadł na unikalny pomysł heh Dozobaczenia na Stali mam nadzieję że spotykamy się na młynie dawno nie byłem ale mam nadzieję że co¶ ruszy więc będe.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/04/2010 13:40
Proponuje, by podczas meczu ze stal± przećwiczyć pisenkę ''nie ma na co czekać piłarze[...]....bo ta piosenka jest na prawdę zajebista i jak zacznie ¶iewać j±przynajmniej cały młyn dobrze i z konkret pierdolnięciem to wtedy stadion się sam doł±czy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.