Jebać przewidywania dotycz±ce frekwencji!
WSZYSCY NA GÓRNIK, POKAŻMY FANATYZM!!
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległo¶ć
siłę i pewno¶ć, je¶li czujesz to chodĽ ze mn±
jak nie zostawiam na którym¶ przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umiej± spełnić tylko w snach
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 04/04/2010 14:49
Mam takie pytanko: jak się nazywa piosenka/melodia z piosenki co jest puszczana na Twardowskiego po strzelonej przez Portowców bramce (co teraz nie zdarza się często...), wtedy szaliki w górę i laaaa la la laaaa la la la la la laaa la la
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 07/04/2010 07:46
panowie widzę brak wiary
osobi¶cie jestem zażenowany postaw± naszych piłkarzy ale cały czas wierzę
a co do ¶piewu to już kiedy¶ napisałem jak wy w majtki robili¶cie to ja na młynie gardło zdzierałem
nie wymagajcie frekwencji w samym młynie tylko zróbcie tak aby cały stadion poszedł za waszym ¶piewem
sektory od 1 do 13 ¶piewaj± a reszta co ?
może zachęćcie ich a nie będziecie koty drzeć na forum
a ilu z was tak naprawde zrobiło co¶ od siebie ilu z was się wykazało inicjatyw±?
przychodzicie na gotowe i my¶licie że to wystarczy
¶piew to nie wszystko POGOŃ to styl życia a nie tylko 90 minut na stadionie
ruszcie k...a dupy i wymy¶lcie co¶ sami a nie lamentujecie wiecznie
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 07/04/2010 11:04
Trzeba za¶piewać naszym na pocz±tku meczu :. Uwierzcie w siebie hej Pogoń uwierzcie w siebie !!
To ich podbuduje bo umiejętno¶ci maj± tylko gdzie¶ się zagubili. Jeżeli gwiżdżemy to oni czuj± się tylko gorzej i s± bardziej podłamani !!.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 07/04/2010 17:42
Tutaj się troche nie zgodze. Człowieku jakby oni grali i przegrali to zapewniam Cię że ludzie by nie gwizdali.. ale jak oni tak± pompeline graj±.. to może im jeszcze laske zrobimy? niech gryz± trawe ,niech wiedz± że granie dla Pogoni to zaszczyt a nie przymus.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 08/04/2010 10:59
Ja chciałbym , żeby zamiast tej pseudo techno łupaniny przed meczem pu¶cić 100% E.G- Pogoń Szczecin, jak kiedy¶ na Pogoni Nowej.
Może ta piosenka by zmobilizowała co niektórych do dopingu.
http://www.youtube.com/watch?v=sBtRep7mHG0
Ja chciałbym , żeby zamiast tej pseudo techno łupaniny przed meczem pu¶cić 100% E.G- Pogoń Szczecin, jak kiedy¶ na Pogoni Nowej.
O jakiej "pseudo techno łupaninie" wspominasz? Mówisz o Naszym Hymnie? Czy (oby) chodzi Ci co¶ innego po głowie?
O jakiej "pseudo techno łupaninie" wspominasz? Mówisz o Naszym Hymnie? Czy (oby) chodzi Ci co¶ innego po głowie?
Chyba miał na my¶li "hity" DJ Wosika
Też mi się wydaje że przed meczem i w przerwie mogło by lecieć 100% EG, albo piosenki Quo Vadis zwi±zane z Pogoni±
A do tego po meczu lepiej byłoby pu¶cić cały Hymn, a nie tylko t± okrojon± wersję.
A do tego po meczu lepiej byłoby pu¶cić cały Hymn, a nie tylko t± okrojon± wersję.
Po meczu, to lepiej wspólnie ¶piewać, cieszyć się ze zwycięstw i bawić z piłkarzami, tak jak to było na GieKSie na inauguracje sezonu, która wedle mego zdania pozostaje najlepszym w naszym wykonaniu kibicowsko meczem od odbudowy klubu z IV ligi.
Ostatnio edytowany przez: J., 8 kwietnia 2010, 17:09 [1 raz(y)]
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległo¶ć
siłę i pewno¶ć, je¶li czujesz to chodĽ ze mn±
jak nie zostawiam na którym¶ przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umiej± spełnić tylko w snach
Hymn jest ¶więto¶ci± . Chodzi mi o piosenki puszczane jak jest rozgrzewka pilkarzy i ludzie się schodz± na stadion. A slyszac taki przekaz co jest w 100%E.G więcej osob sie mobilizuje do dopingu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.