dobra zamiast się spinać i rzucać bluzgami na forum najpierw sam b±dĽ w porz±dku bo założę się ze w 2 połowie tez mruczałe¶ o mój MKS..i nie tylko to ;/. Wiec nie boj się niedzielnego spotkania tylko sklej po¶lady i przyjdĽ dać z siebie 1000% !!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 25/03/2010 12:44
Ledwo się kolejny mecz kończy i znowu lament na forum się zaczyna... Ręce opadaj±... Zamiast po raz tysięczny pisać o tym samym, że tam kto¶ nie ¶piewa, że co¶ tam, to przeczytajcie kilka stron wstecz, a przede wszystkim zacznijcie ogarnianie od siebie, pilnujcie s±siadów i dawajcie z siebie więcej niż 100%. Prosta recepta. I nie rozpierdalajcie najlepszego tematu na tym forum.
Nie chcę odpowiedzi na mojego posta, bo się znowu jaki¶ lament zacznie. Amen.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległo¶ć
siłę i pewno¶ć, je¶li czujesz to chodĽ ze mn±
jak nie zostawiam na którym¶ przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umiej± spełnić tylko w snach
Doping słyszany na Kormoranów więc ładnie się niosło.
Jak wróciłem z meczu to moja kobieta mówiła że słyszała doping(mieszkam w okolicy Duńskiej),uznałem że j± poniosło i że cos brała ale z tego co mówisz to chyba j± przeprosze
potwierdzam. też mam takie info od znajomej z Duńskiej
Szkoda, że nie przyszło tak z 2-3 ty¶ więcej ludzi aby młyn zapełnił się po same brzegi oraz pobliskie sektory. Chyba spora grupa ludzi siedziała w kapciach i ogl±dała transmisje w TV.
Doping słyszany na Kormoranów więc ładnie się niosło.
Jak wróciłem z meczu to moja kobieta mówiła że słyszała doping(mieszkam w okolicy Duńskiej),uznałem że j± poniosło i że cos brała ale z tego co mówisz to chyba j± przeprosze
potwierdzam. też mam takie info od znajomej z Duńskiej
Szkoda, że nie przyszło tak z 2-3 ty¶ więcej ludzi aby młyn zapełnił się po same brzegi oraz pobliskie sektory. Chyba spora grupa ludzi siedziała w kapciach i ogl±dała transmisje w TV.
nie... po prostu porażka w Nowym S. tak wpłynęła na frekwencję. no i co z tego by bylo jakby przyszło 2,3 tys. więcej? na Flocie było ponad 4tys. więcej ludzi i doping był gorszy
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powi±zana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 25/03/2010 15:58
Mimo wszystko Flota to nie Zagłębie, a naprawdę dużo daje, gdy przył±czaj± się s±siednie sektory. Niestety cały swój potencjał pokazuj± dopiero po bramce lub w czasie oprawy, ale w czasie reszty meczu wsparcie też jest.
Niestety cały swój potencjał pokazuj± dopiero po bramce lub w czasie oprawy.
Nie zgadzam się, tak jak kto¶ już wyżej napisał wczoraj sektory 7-8 bawiły się też praktycznie cały mecz - i to można zauważyć już od jakiego¶ czasu.
Ludzi wczoraj jak na taki mecz według mnie bardzo mało - podejrzewam, że gdyby wynik był spraw± otwart± byłoby o te 2-3 tys. więcej.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 25/03/2010 18:29
Trza by jeszcze zauważyć tępić? nażelowane bachory które gdy dostan± co¶ takiego jak serpentyna to nie potrafi± usiedzieć. I kryta też się nie popisała z tymi serpentynami...
Tam na końcu korytarza
Pogoń jebie Kolej(a)rza
Raz pudłuje, raz wceluje,
ale doładujeee
Za¶piewamy wam piosenkę
o dalekiej Ukrainie
elektrownie rozjebało
Kolejorz nie żyje
lallalallalalal lalalalla
Może by tak to odnowić z nowymi słowami oczywi¶cie?
Tylko niech nikt nie mówi, że melodii nie kojarzy.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 25/03/2010 21:42
A nie lepiej nauczyć się nowych przy¶piewek "to ta druyżyna" , "nie ma na co czekać piłkarze" ,zamiast co chwila wyjeżdzać ze swoimi propozycjami?
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 25/03/2010 22:13
No ,najlepiej najebać milion nowych piosenek i niech się ludzie ucz±.
S± osoby odpowiedzialne za uaktualnianie ¶piewnika to niech oni decyduj± co ma być nowego w repertuarze.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.