Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/02/2005 17:40
nie zebym jakims rasista byl ale o zadnych batatach nigdy nie zaspiewam a milarach tym bardziej typ w klubie 2 dni bedzie i tez masz zamiar mu piosenki spiewac? moze mi cos zaspiewasz ?
O Ptakach na pewno ¶piewać nie będe no chyba, że będzie to co¶ niecenzuralnego. Dla mnie ¶piewać o Batacie i Milarze (czyli pupilach Ptaszków) to głupi pomysł poprostu...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemy¶lane słowa..."
tylko zeby znow nie bylo ze 11 spiewa swoje a 12 swoje, bo bedzie syf jak na niektorych meczach.
jeszcze gorzej jest jak 11 ¶piewa swoje 12 swoje kryta sie czasem odezwie po swojemu a reszta wogóle nic nie spiewa
Wszystkie żywioły maj± moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w hucz±cym ogniu tego ¶wiata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiaj±c po nim ledwie garstkę popiołu.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 11/02/2005 19:05
No to dwie bramki MATLAKA i BUGAJ dwie bramy i znowu MY dzis wyrgramy.........a gdyby Nasi byli w dole tabeli to koncówka moze być taka ..i w lidze sie utrzymamy....
konkretny temat a tak sie rozmył chyba trzeba ci±ć
a co Ty moderator jeste¶?! Kurwa na jakie forum klubowe w Polsce sie nie wejdzie to wszedzie s± twoje głupie wpisy. Ogarnij pierw swoj± osobę zanim zaczniesz ogarniac cokolwiek innego.
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywaj±ce wyzwanie...
konkretny temat a tak sie rozmył chyba trzeba ci±ć
a co Ty moderator jeste¶?! Kurwa na jakie forum klubowe w Polsce sie nie wejdzie to wszedzie s± twoje głupie wpisy. Ogarnij pierw swoj± osobę zanim zaczniesz ogarniac cokolwiek innego.
nie jestem moderatorem ale tylko zasugerowałem
pozatym wypowiadam sie tylko na forach Pogoni i Amicy( mam tam znajomych)
wiec nie wiem gdzie te wpisy widziałe¶
Ostatnio edytowany przez: kijevo, 12 lutego 2005, 11:53 [1 raz(y)]
No to dwie bramki MATLAKA i BUGAJ dwie bramy i znowu MY dzis wyrgramy.........a gdyby Nasi byli w dole tabeli to koncówka moze być taka ..i w lidze sie utrzymamy....
no to juz jest cos konkretniejszego
"Wierzę, że inteligencja i strach s± nieodł±czne. Go¶cie którzy mówi±: ja się nie boję niczego - s± po prostu głupi!" - Rickson Gracie
niestety to chyba jedyni piłkarze którzy mogli by się zneleĽć w tej piosence, a co do tej drugiej wersji to raczej nie będzie ona potrzebna, a może tak: dwie bramki Bugaja dwie bramki Matlaka kibice sraj± na Ptaka
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.