Odp: ¦piewamy k***a!!! - 12/03/2010 21:55
Doping jak na tak± liczbę mocno ¶redni jak nie powiedzieć że słaby, kompletnie nie wiem czemu? Pogoda? Słaba gra piłkarzy? Jak na tak± liczbę musi być miazga, a to było mruczenie! Na Sosnowcu musi być 1000x lepiej!
Aczkolwiek kilka fajnych przebłysków było, ale zdecydowanie za mało
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 12/03/2010 22:03
Nie mówmy, że ¶rednio bo było słabo... co jaki¶ czas przebłyski i tyle.
Szkoda że nie wykorzystali¶my liczby masek i potencjału.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 12/03/2010 22:19
Co poniektórzy nie wybudzili się chyba jeszcze ze snu zimowego...czy na prawdę trzeba na was krzyczeć, bluzgać żeby było dobrze? Jak Ci się nie chce dopingować to odpu¶ć i idĽ w spokojniejsze rejony stadionu gdzie nikt nie będzie Ci kazał ¶piewać.
Jak na tak± liczbę w młynie było dramatycznie słabo, dziękuję, dobranoc.
Ostatnio edytowany przez: .Krzysiek, 12 marca 2010, 22:35 [1 raz(y)]
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 12/03/2010 22:30
mamy WIELKI potencjal,ale nie potrafimy go dobrze wykorzystac...a szkoda.gdyby każdy z młyna dawał z siebie maxa + podaczajace sie inne sektory to byla by miazga..młyn caly wypelniony a doping slaby...
nie wiem czy dobrze widzialem ale chyba nowa flaga FC Stargard ? no i szkoda ze my bez oprawy
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 12/03/2010 22:58
Ja nie wiem co to dzisiaj było na młynie...;/
Totalna żenada jak tak dalej będzie wygl±dać nasze zaangażowanie i pomoc piłkarzom w walce o ekstarklase to daleko nie zajedziemy.
Ludzie koniec z ogl±daniem ligi angielskiej czy hiszpańskiej w telewizji na wygodnym fotelu tylko OSTRE ZAPIERDALANIE I GŁO¦NY DOPING PRZEZ CALE 90 MINUT.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 12/03/2010 23:45
http://ligowiec.net/fotografia/mecz-34123/12684290330.22521700/0
widok piękny szkoda za jak jest nas mniej to doping wychodzi lepiej... teraz można porównać ta frekwencje do wcze¶niejszych i od razu można zauważyć ze co druga osoba już po 10 minutach przestała otwierać mordy.. jedynie co na papierosa ;| co sie dzieje wyadaje mi sie ze gdyby nie sektor 8 Flota by nas przekrzyczała.. ;< dobranoc
dysponuje kto¶ fotkami w/w flag ? oprócz LFS bo widziałem już.
Co do meczu...nie ma się co powtarzać że było słabo jak na 11tys. ludzi, trzeba brać poprawkę na to i jechać dalej.
WSZYSCY DO SOSNOWCA !
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powi±zana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 13/03/2010 02:33
nie wiem jak bylo na meczu bo niestety (chwdp) nie moglem, ale na piastów dobrze slyszany doping i pozdrowionka dla kowala wiec nie wiem czemu takie zazenowanie co uniektorych, bardziej martwilbym sie o gre kopaczy niz nasz doping.
do sosnowca kurwa!!!!!
Ostatnio edytowany przez: hPS, 13 marca 2010, 12:17 [2 raz(y)]
Co poniektórzy nie wybudzili się chyba jeszcze ze snu zimowego...czy na prawdę trzeba na was krzyczeć, bluzgać żeby było dobrze? Jak Ci się nie chce dopingować to odpu¶ć i idĽ w spokojniejsze rejony stadionu gdzie nikt nie będzie Ci kazał ¶piewać.
Jak na tak± liczbę w młynie było dramatycznie słabo, dziękuję, dobranoc.
Ludzie, kurwa! ponad tysi±ć nas na młynie i taki żenuj±cy doping, to ma być miazga kurwa, a nie mruczenie. Nowej piosenki nie u miał nikt kurwa. Nie jest ona jaka¶ trudna, aby się jej nie nauczyć po kilku lekcjach wodzireja w trakcie meczu. Przebłyski, które były nie usprawiedliwaj±. WybudĽcie się już z tego letargu. Spiewamy kurwa!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 13/03/2010 12:46
Nie ma na co czekać piłkarze,
Trzeba w piłkę grać,
Życie tak króciutko trwa.
Pogoń dla was ¶piewa piłkarze,
Pogoń z wami jest,
Wygrajcie dzi¶ dla nas mecz.
llalala - bez końca
To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 13/03/2010 13:31
Flota kibicowsko wczoraj zajebiscie, dobra frekwencja ciekawa oprawa szczerze mowiac nie spodziewalem sie az tak dobrego wyjazdu w ich wykonaniu, troche zdziwilo mnie ze w porownaniu do meczu w ¦-ciu malo bylo przyjacielskich przyspiewek w strone Floty. Ogolnie bardzo dobra frekwencja na mlynie i slaby doping jak na taka ilosc, za to z pewnoscia w Sosnowcu musimy zaprezentowac sie lepiej
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoj±" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mo¶ci hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złot± proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysi±ce w zeszycie
O¶lepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.