Odp: ¦piewamy k***a!!! - 12/03/2010 00:09
Mam nadzieje, że laski które chc± się ''polansować'' etc nie zostan± wpuszczone na sektor 12.
Nie zapomnijcie koszulek!! Jednym głosem MKS!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 12/03/2010 00:33
ja mam takie pytanko , nie wiem czy w temat się w strzelę ale czy jest kto¶ z tego forum kto był z Legionistami w Turynie na Lidze Europejskiej ? z góry dzięki za info..
ja też mam pytanie, po kiego zadajesz takie idiotyczne pytania wstydzisz się założyć koszulkę na kurtkę Granatowo -Bordowy Młyn to ma być efekt wizualny,z koszulk± pod kurtk± raczej nie pomożesz...
Nie kupywałe¶ jej dla czyjego¶ zarobku, a dlatego aby młyn wygladal granatowo-bordowo wiec chyba oczywiste ze jezeli masz inny kolor kurtki niz barwy klubu to musisz ja miec na wierzchu
ja mam pytanie: Czy trzeba mieć koszulke na wierzchu? Możena mieć pod kurtk±?;d
ja też mam pytanie, po kiego zadajesz takie idiotyczne pytania wstydzisz się założyć koszulkę na kurtkę Granatowo -Bordowy Młyn to ma być efekt wizualny,z koszulk± pod kurtk± raczej nie pomożesz...
Nie wstydze się tylko poprostu nie da się założyć na tak grub± kurtkę;/
Przy kupowaniu t-shirtu trzeba bylo wziasc pod uwage ten aspekt...postaraj sie, jakos sie wcisniesz, dla chcacego nic trudnego
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756962973 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.