/aaa, widze, że o kilka minut ktoś uprzedził mnie w ciekawych linkach, wiec post do usuniecia.
Ostatnio edytowany przez: J., 10 lutego 2010, 23:18 [1 raz(y)]
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Bracia !
Zbliża się runda wiosenna, jakże ważna dla Nas pod względem piłkarskim jak i kibicowskim. Piłkarze będą walczyć o ekstraklasę, a dla Nas otwiera się szansa zrobienia milowego kroku do przodu pod względem kibicowskim. Jak pokazały ostatnie czasy, jednak można, dlatego nie zniszczmy tego, tylko pokażmy całej kibicowskiej Polsce, że wracamy na nasze zasłużone miejsce.
My już uwierzyliśmy, że ten cel jest do zdobycia, dlatego ci, którzy jeszcze mają wątpliwości niech zaufają Nam i przyłączą się do stwarzania gorącej atmosfery na stadionie Pogoni. Wszystkich, którzy przyczyniali się zawsze do poprawy jakości dopingu zapraszamy na powrót „ pod Zegar”. Pomóżcie wychować szczecińską złotą młodzież i niech „Elita” wróci na zasłużone miejsce !
Jeżeli nadal masz wątpliwości, zapraszaMY na trening dopingu w dniu 20.02.2010r O GODZINIE 12:00 na Hali przy ul. Twardowskiego !
Z kibicowskim pozdrowieniem
Młode Wilki, PS do Końca !!!
Co warte podkreślenia trening odbędzie się na turnieju rocznika '98 gdzie gospodarzem będzie drużyna Pogoni Szczecin.
Dlatego stwórzmy taką atmosferę, żeby przyszłości szczecińskiej piłki zaszczepić miłość do Naszej POGONI !!
Oni mają z Nas czerpać wzór, dlatego ułatwmy im to i stawmy się na hali zdeterminowani do dopingowania !!
Dopiszę tylko, że wszelkie patologie będą tępione !!
Zepnijcie się, nagrywajcie koleżków, tak żeby była nas większa liczba niż na poprzednich dwóch treningach.
Przy okazji warto wspomóc dopingiem najmłodszych Portowców, także... do zobaczenia.
To nastepnym razem nie bede wiedzial co zrobic to dostaniesz bana...
NIe wiem jak jakas bramka ma sie do spiewania...Znajdz sobie temat pilarski jakis i tam wkejaj do woli , a ten temat zostaw w spokoju.Dziekuje, dobranoc, koniec imprezy.
NIe wiem jak jakas bramka ma sie do spiewania...Znajdz sobie temat pilarski jakis i tam wkejaj do woli , a ten temat zostaw w spokoju.Dziekuje, dobranoc, koniec imprezy.
,,...nie ma takiego bicia.."
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 23/02/2010 18:42
Mam pewien pomysł, aby osoby wyższe wprowadziły coś, co zrobiliśmy na Gryfus Cupie, podczas startu meczu z Berlinem.
Było by napewno świetne, Abyśmy powtarzali tak na początku każdego meczu, chodzi mi o przyśpiewke "MKS MKS MKS" To naprawde świetnie wyszło. Przenieście się w skórę piłkarzy, wolelibyście, słyszec na początku "Hej Pogoń GOL" Czy "MKS,MKS" do którego napewno większośc stadionu, będzie się podłączała i wychodzi to masakrycznie dobrze? To taka moja sugestia
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 23/02/2010 18:43
Mam pewien pomysł, aby osoby wyższe wprowadziły coś, co zrobiliśmy na Gryfus Cupie, podczas startu meczu z Berlinem.
Było by napewno świetne, Abyśmy powtarzali tak na początku każdego meczu, chodzi mi o przyśpiewke "MKS MKS MKS" To naprawde świetnie wyszło. Przenieście się w skórę piłkarzy, wolelibyście, słyszec na początku "Hej Pogoń GOL" Czy "MKS,MKS" do którego napewno większośc stadionu, będzie się podłączała i wychodzi to masakrycznie dobrze? To taka moja sugestia
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 24/02/2010 00:53
cos podobnego maja turcy (besiktas?) ale oni spiewaja przed meczem a nie z gwizdkiem. Lepiej by bylo gdyby to byla dłuższa pieśń bo na poczatku wszyscy śpiewajacy sa "badziej" zmobilizowani
cos podobnego maja turcy (besiktas?) ale oni spiewaja przed meczem a nie z gwizdkiem. Lepiej by bylo gdyby to byla dłuższa pieśń bo na poczatku wszyscy śpiewajacy sa "badziej" zmobilizowani
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 24/02/2010 16:51
No chociażby sama melodia po "Besiktas, Besiktas" (u nas "MKS, MKS, MKS...") która jest śpiewana chyba na 90% stadionów w Polsce. Oczywiście bez tej melodii to co innego, fajnie mogło by być. Ale "Marsz, marsz marsz...." na dzień dobry też ostatnio cały stadion śpiewa więc źle nie jest.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.