Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/01/2010 19:03
Dobrze wiesz o co mi chodziło.
JeĽdzili¶my po sobie bo smutno było na tym forum i nikt z poza naszej trojki nie był obrażany.
Nie ma co dramatyzować i wszystkiego brać do siebie usuń wszystko ł±cznie z tym. Pozdro
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/01/2010 20:28
Mam wyjebane...obraz sie jeden z drugim na mnie...To jest "moj" temat i nie ma tu pierdolenia.Nastenym razem chuligancie gdzie indziej, a pozniej mozecie sie bez kitu pofochowac i usuwac i przywracac w kolko.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/01/2010 23:47
Bez nerwów... My mamy się budować w sposób pozytywny, a nie negatywny Nie długo koniec przerwy i wracamy do życia po ¶pi±czce zimowej, przed nami sporo wyjazdów i tylko sze¶ć spotkań u siebie... Dużo nie ma co pisać, po prostu... ¦PIEWAMY K***A!!!
a slyszalem ze Legia drapie sie po dupie z prawej na lewo to znaczy ze ja nie moge?...
spoko
Temat z kopiowaniem przy¶piewek wałkowany setki razy, proponuję cofn±ć się parę stron wcze¶niej. Ciach bajera, pozdro.
ciach bajera
jestem z tematem i się tylko wypowiadam swoje zdanie
czadziq dzik szmatka wariatka
Aż tam mało masz własnej inwencji i tak nisko Nas oceniasz aby¶my musieli się wzorować na kim¶ innym?
Było pisane,że u Nas nie ma i nie będzie "jutubowania" przy¶piewek więc nie wiem po co wyrażasz swoje zdanie skoro temat nie istnieje.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
B±dĽ szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 17/01/2010 13:58
Nie nie mam kreatywno¶ci. Nie oceniam tez nisko i nie wiem skad to kolego wytrzasnales...
I tak uważam ze jest o niebo lepiej niż kiedy¶... Według mnie warto dodawać cos pewnego/sprawdzonego gdzie się wszyscy bawi± przy dopingu i nie patrzyć na innych.
Bo chyba to jasne ze wprowadzanie piosenek z 3 zwrotkami to pomyłka. Musi być prosto i "rado¶nie" wtedy calkiem inaczej to bedzie wygladalo. Bo nie ma nic gorszego niż ci±gniecie wolne/mul±ce przy¶piewki przez cala polowe gdzie większo¶ć osób ¶piewa jakby bolało... Ale i tak sie ciagnie dalej.
dzięki za dyskusje w temacie w którym tematu nie ma
Nie nie mam kreatywno¶ci. Nie oceniam tez nisko i nie wiem skad to kolego wytrzasnales...
I tak uważam ze jest o niebo lepiej niż kiedy¶... Według mnie warto dodawać cos pewnego/sprawdzonego gdzie się wszyscy bawi± przy dopingu i nie patrzyć na innych.
Bo chyba to jasne ze wprowadzanie piosenek z 3 zwrotkami to pomyłka. Musi być prosto i "rado¶nie" wtedy calkiem inaczej to bedzie wygladalo. Bo nie ma nic gorszego niż ci±gniecie wolne/mul±ce przy¶piewki przez cala polowe gdzie większo¶ć osób ¶piewa jakby bolało... Ale i tak sie ciagnie dalej.
Z dobre 2 lata temu zostało ustalone co¶ takiego jak "nie kopiowanie" przy¶piewek zagranicznych ale o tym nie musisz rzecz jasna wiedzieć,czę¶ć ekip się do tego przybiła i nie kopiuje w tym MY!Widzew od tamtej pory też nie wprowadzał nic zagranicznego a nadal się ¶wietnie bawi± przy dopingu a przykładem jest ich "tonka" i przykładów jest o wiele więcej,że nie trzeba kopiować by się bawić ;]
A co do nie patrzenia na innych to się nie zgodzę bo to,że Ty będziesz zadowolony z tego że wszyscy się dobrze bawi± przy np.czym¶
z repretuatu np. Crveny to ok. Ale oprócz Ciebie jest co¶ takiego jak ¶wiatek kibicowski który tak jak ww. ma pewne ustalenia i uzgodnienia np. w kwestii dopingu.
B±dĽ szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Z dobre 2 lata temu zostało ustalone co¶ takiego jak "nie kopiowanie" przy¶piewek zagranicznych ale o tym nie musisz rzecz jasna wiedzieć,czę¶ć ekip się do tego przybiła i nie kopiuje w tym MY!Widzew od tamtej pory też nie wprowadzał nic zagranicznego a nadal się ¶wietnie bawi± przy dopingu a przykładem jest ich "tonka" i przykładów jest o wiele więcej,że nie trzeba kopiować by się bawić ;]
A co do nie patrzenia na innych to się nie zgodzę bo to,że Ty będziesz zadowolony z tego że wszyscy się dobrze bawi± przy np.czym¶
z repretuatu np. Crveny to ok. Ale oprócz Ciebie jest co¶ takiego jak ¶wiatek kibicowski który tak jak ww. ma pewne ustalenia i uzgodnienia np. w kwestii dopingu.
Nie mialem zielonego pojecia ze takie ustalenia wogole istnieja... Jeżeli tak jest to rzeczywi¶cie tematu nie ma
Mozna sie dowiedziec kto "nie przybił"?
M. - Nie jestem pewny ale wydaje mi sie, ze Widzew jakos rok temu wprowadzil horto magiko :-) oczywiscie moge sie myslic. A skoro napisalem juz tutaj, to mam pytanie czy bedzie wprowadzona jakas piosenka ktora mozna spiewac na 2 sektory?(cos wlasnie w stylu "Horto Magiko" Bo przy tym jest niesamowita zabawa
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 17/01/2010 22:53
M. już tak nie podno¶ rangi tego nie kopiowania, jak by to był jaki¶ pakt anty-sprzętowy Wydaje mi się, że jest to bardziej decyzja każdego z osobna czyt. kibiców danego klubu.
Co do cisnien na wzorowaniu sie zagranic±. Tutaj każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale ja będę bronił zdania nie kopiowania. Nie ma co sie ''spuszczać'' bo Boca czy Zvezda czy PAOK czy PAO ma wyjebane melodie i kminimy tekst i ¶piewamy. Uwierzcie, ze zdecydowanie lepsze jest głowienie sie nad obecnymi piosenkami i ''unowocze¶nianie'' ich.
Z reszt± po co kopiować. Jak chcemy sie rozwijać, to wprowadĽmy taka melodie która pół Polski z kopiuje od nas
M. już tak nie podno¶ rangi tego nie kopiowania, jak by to był jaki¶ pakt anty-sprzętowy Wydaje mi się, że jest to bardziej decyzja każdego z osobna czyt. kibiców danego klubu.
Pewnie koleżko ,że każda ekipa dycyduje sama za siebie i nie musi podpisywac żadnego traktatu etc Ranga jest taka na jak± każda ekipa j± oceni,dla mnie nie kopiowanie i trzymanie się własnych ustaleń jest ważne więc i ranga adekwatna do tego
Pewnie koleżko ,że każda ekipa dycyduje sama za siebie i nie musi podpisywac żadnego traktatu etc Ranga jest taka na jak± każda ekipa j± oceni,dla mnie nie kopiowanie i trzymanie się własnych ustaleń jest ważne więc i ranga adekwatna do tego
Wiesz, ja to rozumiem, Ty to rozumiesz, ale nie każdy musiał o tym wiedzieć Chodziło mi bardziej o ustalenia wewnetrzne. Jedni nie kseruja, drudzy jebi± ile wlezie.
Odnosnie kser To chciałbym, żeby tak± postawę, każdy fanatyk Pogoni zkopiował i zaszczepił w sobie już NA ZAWSZE !!
Cytat ten pochodzi z opisu meczu Crvena Zvezda - OFK
Wracaj±c jednak do dopingu, nikogo nie trzeba zachęcać do ¶piewania i zabawy, wystarczy jedna komenda prowadz±cego doping aby wszyscy podnie¶li ręce, i tak też wszyscy robi±. Żadnego skandowania w stylu „cały sektor ręce w górę” po prostu każdy wie po co przychodzi na mecz. A o tym, że wynik schodzi na dalszy plan ¶wiadczyć może fakt że w momencie strzelenia bramki, doping nie jest przerywany na rzecz okrzyków „jeeeeeest!” tylko po prostu każdy ¶piewa dwa razy gło¶niej dalej tę sam± piosenkę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.