Odp: ¦piewamy k***a!!! - 23/12/2009 23:56
Wydaje mi sie ze sektory razem z młynem tego nie za¶piewaj± dobrze, ale sam młyn może to za¶piewać bez problemu-wystarcz± tylko chęci
To ta drużyna, któr± kocha cale miasto
To ta drużyna, któr± dopingujesz z pasj±
To ta drużyna, która znajdzie sie na szczycie
Za¶piewaj z nami jakby¶ oddał za ni± życie !!
Tylko, że t± pie¶ń spiewałem na młynie już na przełomie lat 80/90 Nie pamiętam całego tekstu tylko pocz±tek "que sera sera, MKS dwa punkty ma........"
Z tego okresu też pamiętam jedn± fajn± krótk± przy¶piewkę na melodię O Charlie, Charlie (chyba) "O Pogoń Pogoń wróć, do ligi wróć". Akurat pasuje.
I jeszcze jedno - w tej proponuję zamienić pocz±tek "W wolnym mie¶cie Szczecin" na "W MORSKIM mie¶cie Szczecin". Z tego co się orientuję to Wolne Miasto było na wschodnim wybrzeżu A poza tym, będzie pasować do flagi.
a mamy jakis tekst pod melodie "que sera sera"(...)
kibicom Aston Villa to swietnie wychodzi.
Kibicom Lecha też nie najgorzej.
Tylko, że t± pie¶ń spiewałem na młynie już na przełomie lat 80/90 Nie pamiętam całego tekstu tylko pocz±tek "que sera sera, MKS dwa punkty ma........"
Z tego okresu też pamiętam jedn± fajn± krótk± przy¶piewkę na melodię O Charlie, Charlie (chyba) "O Pogoń Pogoń wróć, do ligi wróć". Akurat pasuje.
I jeszcze jedno - w tej proponuję zamienić pocz±tek "W wolnym mie¶cie Szczecin" na "W MORSKIM mie¶cie Szczecin". Z tego co się orientuję to Wolne Miasto było na wschodnim wybrzeżu A poza tym, będzie pasować do flagi.
A jeszcze lepiej zmienić na : W PORTOWYM mie¶cie Szczecin
a mamy jakis tekst pod melodie "que sera sera"(...)
kibicom Aston Villa to swietnie wychodzi.
Kibicom Lecha też nie najgorzej.
A jeszcze lepiej zmienić na : W PORTOWYM mie¶cie Szczecin
A próbowałe¶ to za¶piewać?Kiepsko to brzmi.
Zreszt± nie starajcie się zmieniać na siłę czego¶ co od lat dobrze funkcjonuje.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
B±dĽ szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
(1) no, poetyk± to nie zalatywało ;-) : "Que sera sera, MKS dwa punkty ma, Portowców wspaniała gra, que sera, sera"
(2) mnie ta akurat drażniła ;-) ale, de gustibus non...
(3) Wolne Miasto było tez na północy Polski - zreszt± do tej pory funkcjonuje jako ;-)CHWM
Zasadniczo można zmienić na Morskie - będzie faktycznie kompatybilne z flag±
2. Nie pisz wypowiedzi, w której będzie znajdował się jedynie 'u¶mieszek'. Tego typu posty będ± od razu kasowane
Nie znasz zasad forum to sie nie wypowiadaj . Petardini jak zawsze sie tylko przyglada
3. bez pucy bo i tak nie dolaczysz do grona kmwtw moderator team
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.