W zwi±zku ze zbliżaj±cym się wielkimi krokami końcem roku, jako podziękowanie za stawianie się licznie w młynie oraz pomoc w poprawianiu jako¶ci dopingu, zapraszamy wszystkich fanatyków do pojawienia się ostatni raz w tym roku na sektorze 12 i niech całe miasto usłyszy po raz kolejny nasz gło¶ny ¶piew. Nie zabraknie na pewno nowych przy¶piewek i dobrej zabawy. Nagrod± dla wszystkich będzie uczestniczenie w czym¶ wyj±tkowym, co zapadnie na długo w pamięci każdego kibica. Tak, więc szalik w dłoń i wszyscy spotykamy się 28. grudnia o godzinie 18:30 na stadionie !!!!!!!!!!!!
I wła¶nie o to się rozchodzi Lechowi brak własnego stylu, u nas nie powinno tak być, że kto¶ wrzuca filmik z dopingiem PAO, Olimpiakosu czy innej ekipy i każdy się spieszy, żeby to pierwszy wprowadzić w Polsce, każda inna ekipa w Polsce która też pod dan± melodie wymy¶li to już ksero, bo oni byli pierwsi w kraju, hmm dla mnie to bez sennsu, pierwsi byli kibice PAO czy Olimpiakosu, który t± pie¶ń wymy¶lili, ogólnie cały repertura Lecha to jedno wielkie ksero, czekam aż zagraj± z jak±¶ Crven± Zvezda i ciekaw jestem co im za¶piewaja.
a mamy jakis tekst pod melodie "que sera sera"(...)
kibicom Aston Villa to swietnie wychodzi.
Kibicom Lecha też nie najgorzej.
I wła¶nie o to się rozchodzi Lechowi brak własnego stylu, u nas nie powinno tak być, że kto¶ wrzuca filmik z dopingiem PAO, Olimpiakosu czy innej ekipy i każdy się spieszy, żeby to pierwszy wprowadzić w Polsce, każda inna ekipa w Polsce która też pod dan± melodie wymy¶li to już ksero, bo oni byli pierwsi w kraju, hmm dla mnie to bez sennsu, pierwsi byli kibice PAO czy Olimpiakosu, który t± pie¶ń wymy¶lili, ogólnie cały repertura Lecha to jedno wielkie ksero, czekam aż zagraj± z jak±¶ Crven± Zvezda i ciekaw jestem co im za¶piewaja.
E tam, moim zdaniem pieprzysz .
Lech jest o prostu poukladany i dlatego ze tak powiem 'zdazaja' wprowadzic cos pierwsi.Przejmuja zajebiste melodie i maja bardzo fajne slowa pod nie.I co najwazniejsze, jak cos wrowadzaja to szybko zna to caly stadion, a nie bujaja sie jak my z melodiami po 2 lata(chociazby nasz hymn)...
..Inna kwestia to wlasnie jak slysze chociazby Zetke, jak spiewaja pod melodie widzewskie na przyklad...Drazni to strasznie, dlatego jestem dumny, ze nie odgapiamy od innych i jedziemy swoje.
Piosenka wykonana z powerem,czuć siłę,powagę.Nie jestem za dobry w przekształcaniu,tworzeniu tekstów,ale gdyby przerobić to co jest ¶piewane od 3:46 minuty do 4:45 efekt moim zdaniem na stadionie byłby piorunuj±cy.
tekst ¶piewany w tym czasie jest następuj±cy:
Jaskółka siostra burzy, żałoba fruwaj±ca
Ponad głowami ludzi w których się troska bł±ka
Jaskółka znak podniebny jak symbol nieuchwytna
Zwabiona w chłód katedry przestroga i modlitwa
Ten refren jest tak ,,potężny" że ręce same wznosz± się do góry...pytanie tylko czy kto¶ wie jak możnaby to przerobić na nasze potrzeby??
Siła Płynie Z Krwi± , Duma Razem Z Ni± ->Duma Pomorza
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 17/12/2009 19:20
Kibice wstańcie dumni, wznie¶cie barwy, w stronę słońca
razem z tłumami ludzi, których wiara nie ma końca.
¦piewajcie z całej siły, o Pogonio ukochana
my cie nie opu¶cimy, nigdy nie zo..staniesz sama.
Wspaniała robota!!!
Aż ręce same się wznosz± podczas ¶piewu
Może lepiej zamiast o Pogonio,dać hej Pogonio tj. jest efekt tego przeci±gnięcia i w gardle gula tak szybko nie przeskakuje?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.