Odp: ¦piewamy k***a!!! - 13/11/2009 21:47
Na stadion pod±żamy
Pogoń wspomagamy
By klub nasz wygrywał
Punkty trzy zdobywał.
Walcz ile siły w sercu twym
Z tob± zawsze będziemy my!
Za MKSem kroczymy
Z innymi wci±ż walczymy
Więc nie zawiedĽ nas, nas nas !
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 14/11/2009 00:16
Ostatnio naprawde mi brakuje
Hej MKS ,
NIE MOŻESZ PODDAĆ SIĘ !
O WYGRANˇ DZI¦ WALCZ !
O WYGRANˇ DZI¦ WALCZ !
WIARA BĘDZIE W NAS TRWAĆ !!!!
dla mnie mega kocur. Gdy na pełnej kurwie by się to za¶piewało i ci±gneło przez np.: 45 minut na jakim¶ wyjeĽdzie to można niezł± miazge zrobić.
Miażdż±ce dla mnie też jest Marsz MArsz MArsz!!
a co do Katowic , to powiem że mi się osobi¶cie podobało w ich wykonaniu " OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO... ciiiiiiiii Katowice Katowice GKS" fajny efekt
Ostatnio edytowany przez: Wisniowiecki, 14 listopada 2009, 00:26 [1 raz(y)]
Nad tymi przy¶piewkami dyskusja prowadzona była wcze¶niej więc chyba trochę nie na czasie jeste¶ 45 minut ci±gn±ć to? Może przez 90? Już bez przesadyzmu.
Z tego motywu "oooo... ciiii..." korzysta już cała Polska, a zacz±ł... Albo Górnik przed "K! S! KSG...", albo Wisła przed "mistrz mistrz nasz TS".
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 14/11/2009 01:58
pomysły dobre tylko zawsze jak ¶piewamy co¶ dłuższego na młynie to na pocz±tku jest zjebiecie gło¶no a po 5, 10 minutach już coraz gorzej
to jest co prawda z fenerbache ¶ci±gnięte tak naprawde, ale efekt fajny . Na żywo nigdy wcze¶niej nie słyszałem . A nie ma nic lepszego moim zdaniem jak jedna długo ci±gnięta pie¶ń chociażby 30 minut na stadioine go¶ci na pełnej kurwie.. My bawimy się w najlepsze wkręcaj±c się w to co ¶piewamy a im skacze gul i maj± nerwa potem koniec piosenki i dla oddechu kilka krótkich jak Szczecin Pogoń i znów co¶ dłużej.
Tak mi się to widzi, ale to tylko i wył±cznie moje zdanie.
Fajnie by było za¶piewać też
Nie poddawaj się !
ukochana ma !
nie poddawaj się !
Pogoń Szczecińńska !!
lalalalalala)
stare dobre czasy
Ostatnio edytowany przez: Wisniowiecki, 14 listopada 2009, 02:08 [1 raz(y)]
O mój MKS-ie ja kocham Cię x2
Inni Cię zdradzili Lecha polubili, ale ja nie x2
A jak kto¶ mnie nazwie ty szczeciński psie x2
W mordę leję chama Pogoń ukochana ja kocham Cię x2
Znam ta piosenke tylko ze jak siedze na meczu to brzmi ona troche innaczej niz ta co tu wkleiles. chodzi mi o ten moment "...Inni Cie zdradzili ********** ,ale ja nie..."
Pytasz się, synu, gdzie jest i jaka?
W niewymierzonej krainie leży.
Jest w każdym wiernym sercu Polaka,
Co o ni± walczył, cierpiał i wierzył.
O mój MKS-ie ja kocham Cię x2
Inni Cię zdradzili Lecha polubili, ale ja nie x2
A jak kto¶ mnie nazwie ty szczeciński psie x2
W mordę leję chama Pogoń ukochana ja kocham Cię x2
Znam ta piosenke tylko ze jak siedze na meczu to brzmi ona troche innaczej niz ta co tu wkleiles. chodzi mi o ten moment "...Inni Cie zdradzili ********** ,ale ja nie..."
Inni Cię zdradzili w biedzie opu¶cili , ale ja nie x2
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoj±" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mo¶ci hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 14/11/2009 19:05
Pozwoliłem sobie nieco od¶wieżyć ¶piewnik i w takiej formie jest ostatnio prezentowany na stadionie, jakby ktos miał jakies uwagi lub ew cos pomin±łem to zgłaszać i poprawie
Także teraz nie pozostaje nic innego jak przez zime wyuczyc sie tego co jeszcze nie jest znane lub zostało zapomniane i w nowej lepszej formie zaprezentowac się na wiosne
Pozwoliłem sobie nieco od¶wieżyć ¶piewnik i w takiej formie jest ostatnio prezentowany na stadionie, jakby ktos miał jakies uwagi lub ew cos pomin±łem to zgłaszać i poprawie
Także teraz nie pozostaje nic innego jak przez zime wyuczyc sie tego co jeszcze nie jest znane lub zostało zapomniane i w nowej lepszej formie zaprezentowac się na wiosne
Choć na ¶wiecie wiele klubów jest
I może lepsze s± i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddali¶my już --> popraw "ktoremu oddalismy serca swe"
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 14/11/2009 21:35
"Heja MKS, MKS MKS MKS" jest zajebist± przy¶piewk±, można j± czę¶ciej ¶piewać, dobra zabawa jest przy niej i ¶piewana na pełnej kurwie z dobrym rytmem na bębnie i całym stadionem tak jak to było na GKSie w 1 kolejce jest miażdz±ca.
"Heja MKS, MKS MKS MKS" jest zajebist± przy¶piewk±, można j± czę¶ciej ¶piewać, dobra zabawa jest przy niej i ¶piewana na pełnej kurwie z dobrym rytmem na bębnie i całym stadionem tak jak to było na GKSie w 1 kolejce jest miażdz±ca.
widocznie rzadko bywasz na meczach skoro uważasz, że nie jest często ¶piewana
widocznie rzadko bywasz na meczach skoro uważasz, że nie jest często ¶piewana
vide mecz z Motorem Lublin w Pucharze Polski, hehe
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległo¶ć
siłę i pewno¶ć, je¶li czujesz to chodĽ ze mn±
jak nie zostawiam na którym¶ przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umiej± spełnić tylko w snach
tak szukaj±c linków do melodii stwierdziłem że dobr± jest cała "My pierwsza brygada.." na któr± u nas ¶piewa się "My fani Pogoni..". Warto byłoby co¶ pomy¶leć o tym i wyszła by bardzo fajna i podniosła pie¶ń.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie ¶wiat!" - J. Piłsudski
tak szukaj±c linków do melodii stwierdziłem że dobr± jest cała "My pierwsza brygada.." na któr± u nas ¶piewa się "My fani Pogoni..". Warto byłoby co¶ pomy¶leć o tym i wyszła by bardzo fajna i podniosła pie¶ń.
My fani Pogoni
Granatowo - Bordowi
Za Pogoń, za MKS
Pójdziemy aż po życia kres
Boi sie nas Cracovia Kraków
Boi sie nas chorzowski Ruch
Bo nasza Pogoń to jest sława
Za ni± pójdziemy w każdy bój
...
tak to kiedys sobie wymyslilem.Zainpirowane kibicami Wisły, ktorzy jakos ok 1995 roku odspiewali to w programie Fedorowicza.
...
A tu wersja do ktora kiedys pewnie pospiewamy, ponoc jedna z pierwszych na Pogoni
To My Portowa wiara
zna nas Polska cała
Za Pogoń za MKS
My fani Pogoni
Granatowo - Bordowi
Za Pogoń, za MKS
Boi sie nas Cracovia Kraków
Boi sie nas chorzowski Ruch
Bo nasza Pogoń to jest sława
Za ni± pójdziemy w każdy bój
...
tak to kiedys sobie wymyslilem.Zainpirowane kibicami Wisły, ktorzy jakos ok 1995 roku odspiewali to w programie Fedorowicza.
...
A tu wersja do ktora kiedys pewnie pospiewamy, ponoc jedna z pierwszych na Pogoni
To My Portowa wiara
zna nas Polska cała
Za Pogoń za MKS
^
|
|
| to jest dobre tylko trzeba pomy¶leć,żeby co¶ tam upchać,bo dla mnie za krótkie
|
|
takze długopis w ręke i zapierdalam .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.