No bo tak brzmi oryginalna wersja,ale poprzez jeden wyjazd i lekka zmiane slow przez kolege K. wiekszosc grupy nauczyla sie jak napisal slowa piosenki Arek....A ze sa to teraz praktycznie jedyne osoby, ktore to znaja,wiec juz tak zosatnie...tyle
No bo tak brzmi oryginalna wersja,ale poprzez jeden wyjazd i lekka zmiane slow przez kolege K. wiekszosc grupy nauczyla sie jak napisal slowa piosenki Arek....A ze sa to teraz praktycznie jedyne osoby, ktore to znaja,wiec juz tak zosatnie...tyle
Na stadionie ¶piewałem "serca swe" ale sie wycwaniłem i wkleiłem słowa z v.pl st±d ta korekta...
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 29/11/2004 21:01
Nie musimy sie przeciez wszyscy kochać
Polska to kraj demokratyczny i zapisane w ustawie ze kazdy obywatel ma prawo do własnej wypowiedzi i pogl±dów. To gwarantuje mi konstytucja.
Patyk sorki ale mnie uwaliles wypowiedzia "dzieciaku ochłoń"
Jak bys zauwazyl to roznica wieku miedzy nami to 2 lata. Tak więc....pomysl czasem nad trescia swoich wypowiedzi.
Pozdro
Polska to kraj demokratyczny i zapisane w ustawie ze kazdy obywatel ma prawo do własnej wypowiedzi i pogl±dów. To gwarantuje mi konstytucja.
Jak bys zauwazyl to roznica wieku miedzy nami to 2 lata. Tak więc....pomysl czasem nad trescia swoich wypowiedzi.
Pozdro
przyznaję Ci rację trzeba mysleć co się mówi i pisze zaraz co poniektórzy znowu zaczn± się napinać i pokazywac jacy to s± ważni bo cos tam cos tam
Pozdro
Tu nawet nie chodzi o roznice wieku...po prostu napisales bzdure, ktora mogl napisac tylko dzieciak...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 29/11/2004 22:28
po 1.) Primo!!! KTO MI PODPIERDOLIŁ SZAL NA MECZU?!
po2.) mniej primo!! Co to za wokalista co ¶piewał dupaaaaa wampiraaaaa, Ukraina bez Putina, Jaseeer Araaaafaaat?? Jeste¶ moim IDOLEM!!!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/11/2004 13:36
Ty uwazasz ze moje posty sa do d**y? No to fajnie.
Ja tak samo mjysle o twoich.
I co ulzylo Ci ??
Tylko sie pogr±żasz czlowieku
Ty uwazasz ze moje posty sa do d**y? No to fajnie.
Ja tak samo mjysle o twoich.
I co ulzylo Ci ??
Tylko sie pogr±żasz czlowieku
Nikt nie uważa, że Twoje posty s± do dupy tylko chodzi o to że s± troche "nie poważne" a je¶li chodzi o pogr±żanie to Ty wła¶nie robisz to teraz jakim¶ ¶miesznym "napinaniem" się!
Ogarnij sie
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/11/2004 19:18
Szanowne Panie i Panowie proszę o nie zbaczenie z tematu, czyli ¦piewamy k***a
swoje prywatne opinie nie dotycz±ce w±tku proszę wyja¶nić jak co na gg (lub innym komunikatorze)
to taka moja wielka pro¶ba, a nie chcem wywalać co po niektórych wpisów
z góry dziękuje
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.