Na ul. My¶liborskiej ma siedzibę swa
taka jedna KURWA co ja Stilon Gorzów zw±
ja ci powiem KURWO czemu nienawidzisz mnie
bo ja kocham POGOŃ i ty dobrze o tym wiesz
lalalalalalalalalala
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległo¶ć
siłę i pewno¶ć, je¶li czujesz to chodĽ ze mn±
jak nie zostawiam na którym¶ przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umiej± spełnić tylko w snach
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złot± proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysi±ce w zeszycie
O¶lepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Hit rundy. Dobry był ten młody co podpalił serpentyny i powstało małe ognisko
Nie no zajebista "polewka", o malo co nie popalil flag baranie. A moze to byles Ty ? i tutaj chwalisz nam sie swoimi wybrykami chuliganskimi ? Jutro w przedszkolu bedzie co opowiadac.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 11/11/2009 22:25
Mam pytanie czy piosenka na Ulicy My¶liborskiej... będzie używana na innych meczach w obec innych drużyn czy tylko Stilon tym będziemy zaszczycać?:>
Mam pytanie czy piosenka na Ulicy My¶liborskiej... będzie używana na innych meczach w obec innych drużyn czy tylko Stilon tym będziemy zaszczycać?:>
Pytanie, ze tak powiem irytuajace.Moze bedzie moze nie.Moze zostanie dostosowana , zeby nie bylo ublizania, a moze byl to jednorazowy wystep.Spokojnie.
Gratulacje dla mlyna, sektorow 7,8.Doping bardzo w porzadku.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 11/11/2009 22:39
Moim zdaniem lepszy efekt by był (przy tej nowej piosence oczywi¶cie) gdyby po czwartym wersie od razu przej¶ć do "lalala...", bez tej małej pauzy. Przy¶piewka znacznie zyskałaby na dynamiczno¶ci moim zdaniem .
A co do wykorzystywania jej w innych meczach to pasowałaby również do Arki Gdynia:
Na ulicy Olimpijskiej ma siedzibę sw±,
Taka jedna kurwa co j± Arka Gdynia zw± (...)
Nie no zajebista "polewka", o malo co nie popalil flag baranie. A moze to byles Ty ? i tutaj chwalisz nam sie swoimi wybrykami chuliganskimi ? Jutro w przedszkolu bedzie co opowiadac.
tak to ja kurwa byłem nie zrozumiałe¶ aluzji, że kurwa rodzice dzieciaka w dupie maja a on się zajebi¶cie "bawi" na stadionie
tak to ja kurwa byłem nie zrozumiałe¶ aluzji, że kurwa rodzice dzieciaka w dupie maja a on się zajebi¶cie "bawi" na stadionie
Tyle że tej "aluzji" w po¶cie nie pokazałe¶. Dobrze że skończyło się na strachu i tyle. Koniec tematu.
P.S Doping dzisiaj elegancki, szkoda, że póĽniej nie chcieli dupy ruszyć do fali...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoj±" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mo¶ci hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Skończ już. Swój pierwszy post napisałe¶ w takiej formie, że odebranie Twojej aluzji było niemożliwe. To co napisałe¶, wskazywało na to, że Cię to po prostu bawi. Bez odbioru.
Tak jeszcze w kwestii tej zabawy z ogniem. Przez nieodpowiedzialno¶ć dzieciaka (możliwe, że także jego opiekunów - nie wiem czy był pod opiek± dorosłych, czy nie), mogła się zapalić fana. Przez to mógł ucierpieć szeroko pojęty ogół kibicowski. Więc pro¶ba do wszystkich, że je¶li ponownie będzie się dziać co¶, co miejsca mieć nie powinno, reagujmy błyskawicznie. Tak samo jak podczas protestu - nie ¶piewamy - a kto¶ jest za bardzo wyrywny to go upomnijmy. Jest decyzja, że mecz bez ubliżania, a kto¶ zaczyna wrzucać, to też krzyknijmy stop. Nie trzeba być na młynie, żeby brać na siebie choć odrobinę odpowiedzialno¶ci, za to co się dzieje wokół nas na stadionie.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległo¶ć
siłę i pewno¶ć, je¶li czujesz to chodĽ ze mn±
jak nie zostawiam na którym¶ przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umiej± spełnić tylko w snach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.