Licze jutro na te 10 tysiecy i swietna zabawe, choc znajac realia i wymowki niedzielnych kibicow czyt. zimno,zla pogoda,obejrze w TV nie chce mi sie wierzyc w taka frekwencje.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/11/2009 20:06
ja obstawiam 6tys. osób czy słońce czy deszcz. Już w sumie powoli można podsumowywac zeszł± runde któr± moim zdaniem należy zaliczyć mimo wszystko do udanych,patrz±c na progres jaki osi±gneli¶my. Pozdro.
Pogoń Szczecin
Jest Najlepsza !
Nasza gwardia
Najwierniejsza !
Nasza sztama
Najmocniejsza !
Nasza kosa
Najostrzejsza !
W sercach naszych
zawsze pierwsza !
Pogoń Szczecin
Jest Najlepsza !
Podoba się ?
zajebiste!!! jak wierszyk na rozpoczecie roku w grupie starszakow... mysle, ze masz nie wiecej niz 13-15lat, nie zniechecaj sie, tworz w zaciszu domowym, konsultuj sie z kolegami (tymi chodzacymi na Pogon), bedzie dobrze
Swoja droga fajnie by bylo, jakby w grupach starszakow takie wiersze recytowano
Akurat mam więcej niż 15 lat pany i to nie wierszyk tylko piosenka . Poprostu musicie poznać melodię .
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległo¶ć
siłę i pewno¶ć, je¶li czujesz to chodĽ ze mn±
jak nie zostawiam na którym¶ przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umiej± spełnić tylko w snach
Zdecydowanie Tylko martwi mnie to, że mimo tylu ludzi na młynie wychodziły jakie¶ smęty, które nie powinny mieć miejsca przy takiej wiarze! Ale generalnie doping na plus
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.