Odp: ¦piewamy k***a!!! - 06/11/2009 15:16
1. brak zwi±zku z tematem
2. fakt doping ale nie na Pogoni, a to nie jest temat o dopingu repry
3. propaganda to propaganda
To tak jakbym spytał po 1. o doping Pogoni, po 2. mam na sprzedaż sanki i po 3. podam moje typy wyników na I lige.
Pogoń Szczecin
Jest Najlepsza !
Nasza gwardia
Najwierniejsza !
Nasza sztama
Najmocniejsza !
Nasza kosa
Najostrzejsza !
W sercach naszych
zawsze pierwsza !
Pogoń Szczecin
Jest Najlepsza !
Podoba się ?
zajebiste!!! jak wierszyk na rozpoczecie roku w grupie starszakow... mysle, ze masz nie wiecej niz 13-15lat, nie zniechecaj sie, tworz w zaciszu domowym, konsultuj sie z kolegami (tymi chodzacymi na Pogon), bedzie dobrze
Pogoń Szczecin
Jest Najlepsza !
Nasza gwardia
Najwierniejsza !
Nasza sztama
Najmocniejsza !
Nasza kosa
Najostrzejsza !
W sercach naszych
zawsze pierwsza !
Pogoń Szczecin
Jest Najlepsza !
Podoba się ?
zajebiste!!! jak wierszyk na rozpoczecie roku w grupie starszakow... mysle, ze masz nie wiecej niz 13-15lat, nie zniechecaj sie, tworz w zaciszu domowym, konsultuj sie z kolegami (tymi chodzacymi na Pogon), bedzie dobrze
Swoja droga fajnie by bylo, jakby w grupach starszakow takie wiersze recytowano
Mam trzy sprawy , po pierwsze kto¶ mi dał bana za link do liczb wyjazdowych ze strony GKS-u , sory, jest możliwo¶ć przywrócenia nicka?;> a po drugie, mam pytanie bo się nie orientuje , jak to jest jak na meczach reprezentacji jest od niedawna prowadzony zoorganizowany doping, kto go prowadzi? i czy kto¶ wie czy s± jakie¶ zasady tego dopingu? Bo wiadomo że Lechia Gdań¶k ma inne pogl±dy niż np. My. ?
i po trzeci primo , ultimo ... WSZYSCY DO KATOWIC !
A co to ma z tematem ?
jak to co to ma z tematem, zapytał o doping czyli o ¶piew, a teraz spójż na nazwe tematu
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/11/2009 09:27
dobrze by bylo aby godnie porzegnac Pogon na nadchodzacy "sen zimowy" a ten jest zajebiscie dlugi bo ponad 3 miesiace, jak sie nie myle. Wlodarze powinni zejsc z ceny chociaz na ten ostatni mecz punktowy w tym roku, jest Swieto i to nie byle jakie. no i jakby nie bylo GKP przyjezdza (pilkarze). tylko zeby bylo jak najwiecej ludu
Ostatnio edytowany przez: Q., 9 listopada 2009, 09:43 [1 raz(y)]
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/11/2009 12:00
popieram w 100% ostatni mecz sezonu powinien być inaczej potraktowany mam na my¶li ceny biletó zrobić np za symboliczne 5zł jak widać za oknem pogoda nie sprzyja, taka organizacja pozwoliła by zdecydowanie na podniesienie frekwencji(wydaje mi się że w dużym stopniu) ale cóż możemy tutaj pisać sugestie klub i tak zrobi po swojemu
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/11/2009 12:35
5zł to cena nierealna, ale obnizka o 50% byłaby juz bardziej prawdopodobna. nie s±dze jednak, żeby do czego¶ takiego doszło po tym jak przedłużono ważno¶ć karnetów o ten mecz co raczej było do przewidzenia skoro do 3 chyba listopada nie było decyzji o emisji karnetow na wiosne, to byłoby ciężko w tydzień j± ogarn±ć.
Tak czy inaczej mecz jest bardzo ważny i mam nadzieje, ze pomimo pogody dzien wolny wplynie na wieksza frekwencje i podziekujemy pilkarzom za ta udana runde, szczegolnie biorac pod uwage przeciwnika.
Do zobaczenia na Twardowskiego.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoj±" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mo¶ci hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/11/2009 15:27
Sorry za offtop , ale nie wiem gdzie się zapytać. jak wygl±da sprawa stilonu i wpuszczenia ich do nas na sektor ? będ± czy nie ?. Je¶li post nie na miejscu to do kasacji odrazu , chyba że kto¶ napisze mi w którym w±tku to pytanie będzie stosowne ;]
Sorry za offtop , ale nie wiem gdzie się zapytać. jak wygl±da sprawa stilonu i wpuszczenia ich do nas na sektor ? będ± czy nie ?. Je¶li post nie na miejscu to do kasacji odrazu , chyba że kto¶ napisze mi w którym w±tku to pytanie będzie stosowne ;]
Chyba jest nie na miejscu i w żadnym temacie nie będzie stosowne.
Nie kasuje, ale pytanie(jak sam wyczules) nie na miejscu.
Tego typu tematow nie podejmujemy na forum.
Nie kasuje, ale pytanie(jak sam wyczules) nie na miejscu.
Tego typu tematow nie podejmujemy na forum.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złot± proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysi±ce w zeszycie
O¶lepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/11/2009 23:29
wlasnie posluchalem Widzewa na tym meczu i wydaje mi sie ze efekt daje naprawde dobra jakosc dzwieku tej kamery jest glosna i to daje dobry efekt ale nawet slychac jak trener krzyczy cos (badz jakis pilkarz na boisku) raczej nie przewyzsza to naszego dopingu na inaugarcji rundy jesiennej mam nadzieje ze rownie dobrze zakonczymy jesienne wystepy naszej "11" (juz nie rundy bo jak wiadomo to spotkanie to wiosenna ) oby zabawa na stadione byla lepsza niz na meczu z 1 kolejki!
PS. nie ogladajmy sie na innych
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.